Rejtett kincs nyomában: ez a kripto meglephet a héten

A Bitcoin nagy eseménye jelentős árfolyamugrást indíthat el, egyesek szerint akár 250000 dollárig is elmehet az ár. Az izgalom közepette a hozzáértő befektetők a következő nagy győztest keresik. A reflektorfénytől távol egy kevésbé ismert kriptovaluta készül arra, hogy a héten hullámokat keltsen. A piac pezsgése mellett ez a rejtett gyöngyszem lehet az a meglepetés, amely sokakat váratlanul ér. Tartsd szemmel tehát a változó árfolyamokat, miközben elmélyedünk abban, hogy miért érdemel figyelmet ez a kripto.

A BlastUP szárnyalni kezdett, egy hónap alatt gyűjtött 3 millió dollárt

A BlastUP, a Blast kezdő platformja nemrégiben hullámokat keltett a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával. Mindössze egy hónap alatt 3 millió dollárt gyűjtött össze. Sok okos befektető igyekszik BlastUP tokeneket vásárolni, mielőtt az értékük az egekbe szökik.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az airdropban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakelésen keresztül szerzett kamatokat.
A BlastUP kiemelkedik a kriptovilágból. A Blast, a teljes piaci kapitalizáció szerint hatodik legnagyobb blokklánc által támogatott BlastUP valódi hasznosságot kínál a dApp-vállalkozásoknak kezdőplatformként. A BlastUP mottója, “Növekedj gyorsabban, keress többet” jól mutatja, hogy a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő durranás legyen ebben a jelenlegi bikapiaci lendületben.

>> Szerezz BlastUP tokeneket most, a maximális hozamért! <<

A Manta Network árelemzése és befektetői figyelmeztetés

A Manta Network árfolyama jelenleg 3,01 dolláron áll, a következő ellenállási szint pedig 3,38 dollár, ami potenciális felfelé irányuló mozgást jelezhet. Egy második ellenállási szint 4,10 dollárnál van, ami azt sugallja, hogy ha a pozitív lendület folytatódik, akkor lehet hely a növekedésre. Ugyanakkor az olyan jelek, mint az eladást sugalló ajánló MACD és a 3,08 dolláron álló 10 napos SMA vegyes képet mutatnak, ami óvatosságra int.

A Manta Network 2,03 és 1,41 dollárnál lévő támasztási szintjei párnaként szolgálhatnak, ha az árfolyam csökkenne. Így potenciálisan vételi lehetőséget kínálnának a hosszú távú befektetők számára. Azonban a semleges RSI és sztochasztikus indikátorok miatt az egyértelmű irány hiánya azt jelentheti, hogy a Manta árfolyama rövid távon oldalazó mozgást tapasztalhat.

A Dymension ára a 9,53 dollárt kívánja átlépni a bizonytalanság közepette

A Dymension jelenlegi árfolyama 6,22 dolláron kereskedik, kissé az 5,96 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag felett, ami stabilizálódó trendre utal, potenciális felfelé irányuló lendülettel. Ezáltal a 9,53 dolláros legközelebbi ellenállási szint felé mozdulhat el az ár. Ha ez a trend fennmarad, akkor valószínű, hogy akár a következő ellenállási szintet is tesztelheti 13,40 dollárnál. Azonban óvatosnak kell lennünk, mivel a támasztási szintje 0,99 dollárnál van. Ez azt jelzi, hogy egy jelentős esés is a lehetőségek között van.

A jelenlegi piaci helyzetet figyelembe véve, ha az árfolyam a 10 napos átlag felett tartja magát, az bizalmat kelthet a fokozatos emelkedéshez. Hosszabb távon a legközelebbi ellenállási szint következetes áttörése megerősíthet egy szilárd emelkedő tendenciát, ami a 13,40 dollárt életképes célként határozhatja meg. Ugyanakkor a 0,993 dollárnál lévő támasztási szinttel minden negatív mozgás felerősödhet. Ez potenciálisan lefelé nyomhatja az árat, hogy megerősítse ezt az alsó határt.

Konkluzió

A Bitcoin várható felezése közepette – az előrejelzések szerint akár 250000 dollárig is eljuthat az ár – a befektetők a következő nagy kriptovaluta lehetőség után kutatnak a piacon. A BlastUP egy figyelemre méltó versenyzőként tűnik fel, mivel gyorsan 3 millió dollárt gyűjtött össze, és egyre nagyobb teret nyer a hozzáértő befektetők körében, akik szeretnék kihasználni a benne rejlő lehetőségeket, mielőtt az árfolyam az egekbe szökik. A BlastUP a robusztus Blast blokklánc által támogatott ígéretes induló platformként egyedülálló befektetői előnyöket kínál, és jelentős növekedése van kilátásban, ami a jelenlegi bikapiac rejtett gyöngyszemévé teszi.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***