Rendkívüli hír: MMA legendával erősít a kriptovilág

Michael Bisping, az MMA egyik legnagyobb híressége bejelentette, szponzori szerződést ír alá a legnagyobb krito- és Telegram kaszinóval, a Lucky Blockkal.

Kétségtelen, hogy a megállapodás mindkét fél számára igen jövedelmező lehet. Ráadásul sokan úgy sejtik, hogy a kevert harcművészetek és az UFC sztárját további harcosok követhetik.

A közös munka jól szemlélteti, hogy micsoda távlatokat nyithat meg a blokklánc-alapú kaszinózás és a sportok összefonódása.

Arról nem is beszélve, hogy ezzel a Lucky Block már nem csupán “egy a sok közül”, hanem a sportvilág egyik fontos szereplőjévé vált.

Követve a nemzetközi trendeket, a Lucky Block nem kizárólag támogatja az elitsportolókat, hanem egyúttal képes megszólítani a rajongókat is. Ezért a most létrejött partnerségnek hála ismét egy lépéssel közelebb kerültek egymáshoz a kriptobefektetők és a sportrajongók.

Damian Jacobs, a Lucky Block közösségi- és növekedési managere a megállapodás kapcsán az alábbi gondolatait osztotta meg:

“Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól szponzoráltjaink táborában köszönthetjük az UFC legendát, Michael Bispinget. Hiszünk benne, hogy a tető alá hozott megállapodásnak oroszlánszerepe lehet abban, hogy a kriptojátékok a mainstream szórakozási fajtákhoz tartozzanak. “

Méltó módon megünnepelve az eseményt, a bejelentést követően a Lucky Block Telegram kaszinófelületén izgalmas bónuszokat lehet szerezni. Nem csupán 25 százalékos ajánlási bónuszt lehet bezsebelni, hanem egyúttal te és a meghívott játékos egyaránt 10-10 dollárt fogtok kapni.

Ringbe száll a Lucky Block

Bisping volt az első brit, aki megnyerte az UFC-t azt követően, hogy földbe döngölte az előző bajnokot, Luke Rockholdot Kaliforniában az UFC középsúlyú döntőjében. Erre 3 évre, 2019-ben Bisping azonban vissza is vonult az UFC-től.

A profi pályafutás 2004-ben kezdődött a brit számára, és hamar élvonalba is tudott kerülni.

A “grófként” is emlegetett Bisping pályafutása során elképesztő akaraterőről és kitartásról tett tanúbizonyságot, ami a teljes karrierjét meghatározta.

Jelenleg a visszavonult harcosnak közel 2 millió követője van Instagramon, míg X-en milliós követőtáborral büszkélkedhet. Ezek mellett nem lehet megfeledkezni arról sem, hogy Bisping YouTube csatornájára már 600000-nél többen iratkoztak fel.

Vagyis a Lucky Block közössége egyértelműen egy legendás taggal bővült, aki új korszakot hozhat el a népszerű kriptokaszinó életében.

lucky-block-mma-udvozlo-bonusz

A gróf név mellesleg egyáltalán nem a véletlen műve, hiszen Bisping valóban grófok leszármazottja. Lengyel felmenői között számtalan nemes és gróf található, ezt megtudva pedig egy mérkőzés során egy MMA kommentátor kezdte el viccesen grófnak nevezni.

Érthető módon sokaknak tetszett meg a különleges becenév, amit később az UFC-bajnok is használni kezdett.

A harcos történetét dokumentumfilmben is megörökítették, ami a Bisping: The Michael Bisping Story címet viseli.

Ahogy az látható, a megszületett megállapodás hatalmas jelentőséggel bír a Lucky Block történetében. Az a tény, hogy mindössze néhány rövid év alatt a kriptoszektor meghódítását követően már az elitsportok világában is tényező a kaszinó, igazán lehengerlő.

Mindezek fényében egyáltalán nem lenne meglepő, ha közeljövőben további legendás nevekkel bővülne a Lucky Block partnereinek köre.

21 milliárd dolláros piacra tette be a lábát a legjobb kriptokaszinó

Egyáltalán nem kérdés, hogy a Bisping-Lucky Block duó képes elképesztő hullámokat verni az UFC világában.

A Statista adatai szerint jelenleg az UFC egyike a 10 legnagyobb pénzeket megmozgató sportágnak. 2023 áprilisában az UFC összeolvadt a WWE-vel, így a fúzió eredményeként egy 21 milliárd dollár összértékű üzlet született meg.

Bisping alaposan ismeri az UFC világát, hiszen visszavonulása ellenére kommentátorként továbbra is aktív részese maradt az összecsapásoknak.

Hasonló megállapodásokra a GambliFi szektorában csak a legritkább esetekben volt példa, ami egyúttal a Lucky Block várható sikereit is képes előrevetíteni.

A népszerű kriptokaszinó mindössze 12 hónappal ezelőtt indult, ennek ellenére mára kezdő és profi játékosok egyaránt bátran választják.

A kiugró növekedésben fontos szerep jutott az egyszerű használatnak, a kiváló oddsoknak és a széles befizetési lehetőségeknek egyaránt.

Ha érdekel milyen izgalmas lehetőségeket tartogat még a Lucky Block, vagy csak szeretnél valamelyik élő pókerasztalnál játszani egyet, látogass el még ma a legjobb kriptoszakisznó oldalára!

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**