Ridley Scott híres producer filmet készít az Ethereum sikeréről

Újabb mozi érkezik a kriptovilágról. A világhírű producer, Ridley Scott filmet készít az Ethereumról és annak elképesztő sikeréről The Infinite Machine címmel.

Az Ethereum sikerét a kriptorajongók hamarosan a mozikban is láthatják, mégpedig a világhírű producer, Ridley Scott gondozásában. Ha egy olyan filmóriás, mint Scott – aki olyan ikonikus filmeket készített, mint az Alien és a Gladiátor, emellett 80 Oscar-jelölést tudhat magáénak – a hájp az egekbe szökik.

A pletykák szerint a film egy trilógia első része lesz, a másik két filmet Matthew Leising 2020-ban megjelent Out of the Ether című könyvének és Laura Shin most megjelent The Cryptopians című könyvének közreműködésével valósítják meg.

Az első filmhez az alapot Camila Russo könyve adja majd. A könyvben leírt egyik legfontosabb mérföldkő, amely a filmben is fontos szerepet kap, az a nyolc társalapító partner által adott lendület, amely az ETH megszületéséhez vezetett. A The Infinte Machine az Ethereum (ETH) társalapítójának, Vitalik Buterinnek is részletesen megismerhetjük az élettörténetét, illetve azt, hogyan is született meg élete műalkotása.

A filmben bemutatásra kerülnek természetesen az Ethereum blokkláncon létrehozott okosszerződések, a dAppok (decentralizált alkalmzások), illetve betekintést nyerhetnek a nézők az NFT-k vagyis nem-helyettesíthető tokenek születésébe is.

A Deadline-nak a film alapjául szolgáló könyv szerzője, Russo kijelentette:

“Hihetetlenül izgalmas, hogy Ridley Scott és a Scott Free stábja velünk készíti a The Infinte machine című filmet. El sem tudnék képzelni jobb csapatot, amely az internet óta legforradalmibb technológia mögött álló emberek lebilincselő történetét olyan filmmé alakítaná, amely megragadja a mi generációnk szívét.”

További érdekes cikkeink: