A Ripple cég az egyik legjobb munkaadó a Szilícium-völgyben

A bankközi fizetési szolgáltató és a Ripple (XRP) token kibocsátó Ripple cég lett az egyik legjobb tech munkaadó a Szilícium-völgyben, derül ki egy Good Place to Work (GPTW) kutatócég által készített felmérésből.

A kis- és középvállalkozások listáján, a GPTW felmérés szerint, a Ripple a hetedik legjobb munkaadó. 91 százaléka a dolgozóknak kiváló munkahelynek titulálva a céget, míg 95 százalékuk büszkén arra, hogy ott dolgozhat.

A felmérésben megkérdezettek 97 százaléka nem riad vissza a túlteljesítéstől egy feladat elvégzésekor, 96 százalék pedig úgy látja, elegendő szabadidővel rendelkezik. A vállalat dolgozóinak 95 százaléka azt válaszolta, örömmel fogadták mikor csatlakozott a vállalathoz és otthon érzi magát.

Happy Hour a Ripplénél | Forrás: GPTW

A felmérésbe bevont 35 cég közül a Ripple cég az egyetlen ami blokklánc és digitális eszköz szektorból jön. A The Next Web ugyanakkor megjegyezte, ahhoz, hogy egy vállalat felkerüljön a GPTW listájára és egyben akkreditálja azt, a cégeknek fizetniük kell. Továbbá a cégeknek hozzáférést is biztosítani kell a GPTW kutatóknak, hogy hozzáférhessenek a munkahelyekhez.

Az is kikötés, hogy amennyiben egy cég nem felel meg a kritériumoknak, akkor nem kap hitelesítést és a listára se kerül fel.

A nagyvállalatok toplistáján a GPTW a Nagy Négy auditor céget, KPMG LLP és Deloitte nevezte meg mint 10. és 14. legjobb munkahely, a tech konglomerátum Cisco lett a 11., az Adobe a 12. és NVIDIA a 17.

A 2019 Best Workplaces in the Bay Area felmérés keretében a GPTW több mint 30 000 Szilícium-völgyi alkalmazottat kérdezett meg anonimul. A felmérésben rákérdeztek például a munkaadóhoz fűződő bizalomra, hétköznapi tapasztalatok vállalat értéke, vezetők hatékonysága stb.

(Borítókép: a Ripple női alkalmazottai, Forrás: GPTW)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük