A Ripple újabb 1.000.000.000 XRP-t nyit fel az Escrow tárcájából

A Ripple éppen most nyitott fel további 1.000.000.000 XRP-t (230 millió dollár értékben) az Escrow tárcájából, mint minden hónap elején.

A kereskedők felkészülnek a lehetséges eladásra, mivel a Ripple további 1.000.000.000 XRP-t (230 millió dollárt) nyitott fel Escrow tárcájából. Bár ezt általában minden hónap elején megteszi, mégis minden alkalommal folyamatos kritika éri. Továbbra is felmerül a kérdés: miért van szüksége a Ripple-nek több mint 200 millió dollárra havonta?

A Ripple standard eljárása, hogy minden hónapban 1.000.000.000 XRP-t nyit fel a BeInCrypto októberi, decemberi és januári jelentése szerint. A Ripple könyörtelen felnyitásai és eladásai miatt a PlusToken-csaláshoz hasonlítják a hasonló piaci viselkedés miatt.

A Whale Alert (@whale_alert) ma két különálló 500M XRP felnyitásról számolt be.
A hír túlnyomórészt negatív reakciót váltott ki. Sokan azt várják, hogy a felnyitás jelentős eladási hullámhoz fog vezetni.

Whale Alert bejegyzés

Mégis, a Ripple nem tudott magyarázatot adni arra, hogy miért van szüksége erre a nagy mennyiségű pénzeszközre minden hónapban, ami gyakran több, mint 200 millió dollár. Azt válaszolta a csoport, hogy ez a protokoll része, és egy ideje így csinálják. Ezeknek a pénzeszközöknek a felhasználása azonban nem mindig egyértelmű.

A cikk megírásakor az XRP árfolyam 0.-72% -kal alacsonyabb a Bitcoin (BTC) árfolyamához képest napi szinten. A február 27-i 0,255 dolláros helyi mélypontról azonban összeszedte magát és jelenleg 0,235 dolláron áll.

Két héttel ezelőtt az XRP 0,15 dolláros hirtelen összeomlást szenvedett a BitMEX-en, ami sok kereskedőt feldühített a tőzsdén. Ennek hatására tömeges felszámolás történt, ám a BitMEX nem vállalta, hogy visszafizeti a kieső pénzeszközöket az érintetteknek. A tőzsde vezérigazgatója negatív véleménnyel van az XRP-ről, de a magas kereskedési volumen miatt listázza.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.