Robbanás előtt: 400%-os ugrásra készül ez a kriptovaluta

A kriptovaluták egyre nagyobb hullámokat vernek a pénzügy világában. A közelmúltban néhány vezető piaci szereplő jelentős értéknövekedésen ment keresztül. De ez egyáltalán nem meglepő, miközben bizonyos kriptovaluták akár 400%-os emelkedést is tapasztalhattak. Ezt a potenciálisan felfelé ívelő trendet érdemes megjegyezni az ingatag kripto arénában, ahol a siker azt jelentheti, hogy a megfelelő digitális érmét a legmegfelelőbb időben kell felkarolni.

A BlastUP előértékesítése már meghaladta az 1 millió dollárt: ez lehet a kriptopiac következő nagy lépése

A BlastUP, a Blast első számú indítópultja a közelmúltban hatalmas feltűnést keltett a kriptovaluták világában. Mindössze néhány hét alatt több mint 1 millió dollárt sikerült a projektnek összegyűjteni. Miközben a projekt egyre nagyobb érdeklődést kelt. Ezzel egyidőben egyre több korai befektető ismerte fel a lehetőséget, akik már meglátták a BlastUP potenciálját.

A BlastUP mindent felforgató sikerre készül. A tervek között szerepel, hogy a Web3-eszközöket mesterséges intelligencia-innovációval kombinálják a gyors és minőségi projekt indítások érdekében. Átfogó eszközcsomagot és gazdag jutalomrendszert kínál mindazok számára, akik csatlakoznak.

Jelenleg a BlastUP negyedik előértékesítési szakasza fut, és a BlastUP tokeneket most a legalacsonyabb áron kínálják. Ha ezeket a tokeneket most 0,05 USD-ért vásárolod meg, akkor 0,055 USD-s, jókora engedményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 USD lesz.

>> Legyél az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív jutalmakat a BlastUP előértékesítésében <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokenek értékesítéshez való hozzáférést, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a staking révén a kamatszerzés lehetőségét.

Egy egyszerű küldetés vezérli a BlastUP projektet. Céljuk, hogy segítsék a blokklánc startupokat a gyorsabb növekedésben és a több bevétel megszerzésében. Ezzel pedig a BlastUP jó úton van afelé, hogy domináns erővé váljon a szektorban. A projekt mögött álló kripto-rajongók csapata mélyen elkötelezte magát a projekt elképzelései mellett. Ambiciózus tervei vannak arra vonatkozóan, hogy egyedülálló indítópulttá váljanak a kriptovaluták területén a könnyű és a hatékony token indításhoz.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed. Ebben felvázolják az AI IDO-szűrő elindítását, az induló csapatokra szabott mesterséges intelligencia-eszközök fejlesztését és a közösségi piactér létrehozását is.

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéshez, hogy kiaknázhasd a korai befektetőknek járó előnyöket <<

A Polygon DEX mérföldkövei a MATIC árát 1,27 dollárra tolhatják

Érdemes megjegyezni, hogy a Polygon a közelmúltban új rekordokat ért el DEX-en. Ha ez a trend folytatódik, az a 1,16 dolláros MATIC-ot a második, 1,27 dolláros ellenállási szint felé terelheti. A tartós bikapiaci trend akár túl is tolhatja az árat, amit az MACD vételi jelzései, valamint a 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok is támogatnak.

A kriptopiacon azonban továbbra is fennáll a bizonytalanság. A kedvezőtlen mozgások az árak visszahúzódását eredményezhetik. A grafikonon a legközelebbi támasz szint 0,82 dollár, ami potenciális mélypont lehet, ha a MATIC rövid távon medve piaci hangulatba fordul át. A legalacsonyabb korlát 0,63 dollárnál áll, ami akkor jöhet szóba, ha tartós eladási nyomás alakul ki a piacon. A piaci tényezők ellenére a Polygon hosszú távú kilátásai azonban ígéretesnek tűnnek.

A Jupiter potenciális felemelkedése a láthatáron

A Jupiter jelenlegi ára stabilan 0,81 dolláron áll, ami szilárd alapokra utal. A JUP tulajdonosok 123 millió dolláros piaci részvételt tudtak felmutatni, ami jelentős piaci tevékenységet jelent. Ez tovább növelheti a JUP teljesítményét. Tekintettel arra, hogy az MACD és az SMA 10 napos határideje vételi jelet ad, a rövid távú kilátások biztatóak. A közeli 0,68 dolláros ellenállási szint azonban óvatosságra int.

A másik oldalon a hosszú távú eredmények eltérő képet festenek. A Jupiternek van némi támogatása 0,42 dollárnál, és erős háttérrel rendelkezik 0,30 dollárnál is, ami ad némi biztonsági hálót. Az RSI akció semleges, nem biztosít sem bikapiac, sem medve piaci befolyást. Noha a Solana token bevezetése érdekes dinamikát hozhat, valódi, tartós hatása még várat magára, ami egyelőre bizonytalanságban tartja a befektetőket.

Következtetések

A változékony kriptopiacon a különféle érmék ígéretesek, ugyanakkor kockázatot is hordoznak magukban. Míg a Polygon és a Jupiter lehetőséget kínál a növekedésre, a visszaesés potenciális veszélyt jelent. Mindazonáltal a BlastUP ígéretesen jelenik meg a Blast ökoszisztémában, ötvözi az AI innovációt és a startupok támogatását a siker érdekében. A robosztus koncepció és a skálázhatóság sikeres útra vezetheti a BlastUP tokent. Ennek fényében fontos, hogy a befektetők óvatosan mozogjanak a jelenlegi piacon, szem előtt tartva az olyan ajánlatokat, mint a BlastUP, mivel az iparág folyamatosan fejlődik.

Web: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***