Egy európai IT cég fogja forradalmasítani az elektromos áramhoz való viszonyunkat

A Robotina egy Szlovéniában tevékenykedő, több mint 50 szakértőt foglalkoztató európai vállalat, amely energiaipari intelligens technológiák fejlesztésén dolgozik már 28 éve. Fő szakértelmünk az intelligens elektromos hálózatok optimalizálása. Szaktudásunk magját az intelligens elektromos hálózatok optimalizálása adja. E több éves hozzáértés és tapasztalat segítségével alkottuk meg a Robotina platformot, amely intelligens technológiai megoldásokat kínál a villamosenergia-fogyasztás optimalizálásához. A platform segítségével automatikusan kikapcsolható egy eszköz, vagy épp újra aktiválható, mikor az áramdíj a legolcsóbb.

A Robotina olyan platform és csatlakoztatott tárgyak ötvözetét fejlesztette ki és fejleszti, amely segítségével maximalizálható a felhasználók megtakarítása az “intelligens hálózatok” hatékony energiaellátása és energiakereskedelme lévén. Ennek legjobb módja egy AI (mesterséges intelligencia) alapú többcélú optimalizációs szabadalom. A technológia segítségével a csökken a felhasználók energiaköltsége, nagyobb ellenőrzéssel rendelkeznek eszközeik felett, magasabb komfortérzet társul, valamint védelmi és biztonsági javulást érnek el. A Robotina platformjára csatlakoztatott eszközök és regisztrált felhasználók nem csak valós időben és valós adatokban részesülnek az IoT (Internet of Things – okosdolgok) eszközeikről, de egyben valódi, mérhető előnyöket is biztosít a felhasználóknak és a közösségnek. Összekapcsolja az embereket, dolgokat és vállalkozásokat mialatt egyedülállóan struktúrált virtuális közösséget kínál, tovább megkönnyítve az üzleti együttműködési modellek elterjedését.

Ezáltal a Robotina platform egy olyan vonzó piacteret kínál, ahol a vállalkozások több millió csatlakoztatott eszközt tudnak elérni és a felhasználók számára különböző okos szerződésekben szabályozott szolgáltatásokat tudnak kínálni. A platform jutalékot számít fel amit a közösség közt fog szétosztani. A bővülő Robotina platform felhasználói közössége optimális energiafelhasználású és költségtényezőjű háztartásokat és üzleteket fog létesíteni. A közösség régebbi tagjai egyben segítik és irányítják az újakat, hogy megismerjék energiaprofiljukat, segítenek teljes ellenőrzést gyakorolni a készülékeik és áramfogyasztásuk fölött, új viselkedési szokásokat sajátítanak el, mesterséges intelligenciát és csatlakoztatott eszközöket alkalmaznak a legjobb stratégiák alkalmazásakor, valamint a saját maguk által termelt áramot optimalizálják felhasználáskor és saját lakhelyüket energiafüggetlen, önfenntartó egységekké tudják átalakítani.

Háztartásukban minden eszköz egy HEMS-nek nevezett okoskészülékhez lesz csatlakoztatva. A Hems információt gyűjt, méri a hőmérsékletet, energiafogyasztást és ezt a felhőben tárolja. Ezt követően a mesterséges intelligencia elemzi és ellenőrzi a hálózat állapotát egy menetrend kialakítása céljából és ezt visszaküldi a háztartásnak. A készülék piaci forgalomban van és több mint 700 darab lett telepítve Svájcban, Ausztriában, Németországban és Dél-Afrikában a Robotina felügyelete alatt. A Robotina közösség több ezer felhasználót számlál és becslésünk szerint a következő 5 évben 10 000 000 új felhasználó csatlakozik hozzánk.

A Robotina ICO előértékesítési periódusa február 21. 15:00 óra óta zajlik. Az előértékesítés során a befektetők 10%-os bónusszal tudják a Robotina platform utility tokenjét (ROX) megvásárolni. Az átlagos ROX ár $0.05. Az előértékesítési plafon $15.5 millió dollár és az ETH/ROX árfolyam minden egyes értékesítési fázis (előértékesítés, közösségi értékesístés) után külön kerül megállapításra. A Robotina melegen üdvözöl mindenkit, aki részt akar venni az energiaforradalomban. Látogassatok el a honlapunkra és töltsétek ki a KYF (“Ismerd a vásárlódat”) űrlapot.

“Miután több mint 1000 sikeres projektet hajtottunk végre Németországban, Ausztriában, Szlovéniában, Svájcban, Dél-Afrikában és más országokban, ideje volt emelnünk a tétet és egy még biztonságosabb decentralizált megoldást nyújtani ügyfeleinknek. Ez a fejlesztés tökéletesen összhangban van azzal a vízióval, hogy vezető szerepet töltsünk be az okoseszközök, alkatrészek és platformok terén annak érdekében, hogy egy még jobban összekapcsolt társadalmi modellt alakítsunk ki. Alig várjuk hogy mérhető előnyöket szolgáltassunk ICO befektetőinknek,” hangsúlyozta Devid Pelcic, a Robotina ügyvezetője.

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük