Az elemzők szerint 6-12 hónap parabolikus növekedés vár a Rollblock-ra, a Fetch.ai-ra és a Pepe-re

A Bitcoin BTC Price BTC Price április közepén bekövetkezett felezési eseménye következtében a befektetők továbbra is abban reménykednek, hogy nemsokára bikás hangulat fogja átjárni a piacot. Cikkünk megvitatja, hogy van-e esély arra, hogy a Bitcoin július előtt elérje a 75 000 dolláros árfolyamot.

Mindeközben a Rollblock (RBLK), egy feltörekvő projekt kerül a rivaldafénybe, melynek emelkedése évekig is tarthat. Ennek eredményeként a befektetők folyamatosan növelik kitettségüket a projektben, miközben a Fetch.ai (FET) és a Pepe (PEPE) uralták az elmúlt hónapokat és valószínűleg a következő hónapokban is bikás marad a hangulat.

Egészséges korrekcióban a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) a legnagyobb kriptovaluta, a piac irányát a kezdetektől fogva meghatározza. A projektről elmondható, hogy a legtöbb kriptovaluta számára mintaként szolgált. Ma a Bitcoin piaci kapitalizációja meghaladja az egymilliárd dollárt, egyetlen digitális eszközként.

2024-ben a Bitcoin jelentős emelkedési trenden ment keresztül, megdöntötte korábbi történelmi csúcsát és új rekordot állított fel 73 750 dollár környékén. Az év kétharmada még hátra van, ez pedig rengeteg ígérettel kecsegtet a befektetők számára. A felezési eseményt követően ismét előtérbe kerülnek a bikás hangok.

A felezés április 20-án végbement, ez pedig reményt ad a befektetőknek, mivel a kínálati sokk felfelé hajthatja az árfolyamot. A korrekció, melyen keresztülment az eszköz az elmúlt hetekben 60 000 dollár alá is behajtotta az árfolyamot, azonban a júliusra tervezett 75 000 dolláros rally egyelőre bizonytalan, hogy megtörténik-e.

A Rollblock bevezeti a decentralizált GamleFi protokollt

A Rollblock (RBLK) a kaszinóipar legújabb szereplője, innovatív technológiájának köszönhetően pedig ígéretes kísérletet tesz arra, hogy a felhasználók számára eddig nem látott online kaszinóélményt nyújtson. A Rollblock segítségével a kaszinóoldalak átláthatósági problémái megoldódnak, a blokklánc alapú tranzakciók megváltoztatatlanok és minden eddiginél követhetőbbek lesznek.

A GambleFi protokoll biztosítja, hogy a tagok KYC-ellenőrzés nélkül regisztrálhassanak, a natív tokenek birtokosai pedig részesednek a platform bevételeiből, melyek hétről hétre kerülnek kifizetésre. E mellett az RBLK birtokosok exkluzív bónuszokban, jutalmakban és pénzvisszatérítésben is részesülnek. Összességében a Rollblock teljeskörűen licenszelt jogalanyisággal rendelkezik, a jogi normák alapján működik, mely lehetővé teszi a globális, 0-24 működést.

A Rollblock ökoszisztéma irányítási tokenje, az RBLK hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik. Az előértékesítési kampány során már több, mint 12 millió tokent értékesítettek eddig. Tekintettel arra, hogy a token egyre inkább elterjedtebb, az iparági elemzők 6-12 hónapos parabolikus növekedést jósolnak a token számára.

Ha ez megtörténik, az RBLK több, mint 3200%-os növekedést tudhat maga mögött 2024-ben. Jelenleg az előértékesítés során 0,01 dolláros áron lehet hozzájutni az RBLK tokenekhez, mely a fenti indokok alapján hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik. Ennek köszönhetően pedig a befektetők legjobb választása lehet portfóliójuk megerősítésére.

A Fetch.ai lehet az év legjobb projektje

A Fetch.ai (FET) egy mesterséges intelligencián (AI) alapuló protokoll, mely engedély nélküli, decentralizált hálózatot épít a blokkláncon a gépi tanulás elsajátítására. A Fetch által épített tanulási modell megkönnyíti bizonyos feladatok ellátását, például adatkészletek beszerzése a DeFi szolgáltatási számára, és egy olyan digitális rendszert teremt, mely nagy mennyiségű adatkészleteket tud kontrollálni.

2024-ben a FET hatalmas értéknövekedésen ment keresztül, köszönhetően annak, hogy az AI-piac jelenleg az egyik legforróbb narratívának számít. A token megjelenése óta soha nem érte el korábban az egydolláros szintet, márciusra azonban 3,4 dolláron tetőzött. Jelenleg stabilan tartja a 2 dolláros támaszt, mely bikás hangulatra utal.

Május a Pepe hónapja lehet

Az iparág egyik legjobban teljesítő mémcoinja egyértelműen a PEPE, mely minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend. Az Ethereum-alapú mémcoin köztudottan kihasználta a Dogecoin és a Shiba Inu népszerűségét, hogy kivágjon egy szeletet magának a piaci tortából.

A Pepe az elkövetkező hetekben könnyedén fenntarthatja az emelkedő trendet, mivel a kereskedési volumen is stabil növekedést mutat. Az erős hangulat valószínűsített folytatásával a befektetők legjobb mémcoin-választása lehet a Pepe, aminek csupán korábbi történelmi csúcsát kell felülmúlnia.

Következtetés

A kibontakozó bikapiacon alapos technikai elemzéssel megerősítésre kerülhetnek a fundamentális választások. Míg a Bitcoin, a Fetch.ai és a Pepe ígéretes választásnak tűnnek, a legnagyobb megtérüléssel egyértelműen a Rollblock kecsegtet.

Mivel a Rollblock még mindig előértékesítési szakaszában van, tökéletes immunitást nyújt a piaci bizonytalanságokkal szemben, ez pedig a korai befektetők számára úttörő befektetési lehetőség lehet. A tapasztalt befektetők tudják, hogy egy projektbe mindig a felfele ívelő szakasz előtt kell befektetni exponenciális megtérülésük eléréséhez.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblockcasino

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***