Saját gyorsétteremmel rukkolt elő a Shiba Inu mémérme

Egy új blogbejegyzésben a Shiba Inu fejlesztője, Shytoshi Kusama bejelentette, hogy partnerséget kötött a Welly’s nevű olasz gyorsétteremmel.

A Welly’s teljes átalakuláson ment keresztül, hiszen a Shiba Inu kutya lett az új kabalája, és új szlogent is választott, amely Ryoshira, a mémérme névtelen alkotójára utal. Emellett étlapját és marketingstratégiáját is a kutyás kriptopénzhez igazította.

Az üzletben a SHIB kriptopénz lesz a fizetőeszköz, a rivális mémérme, a Dogecoin pedig egy másik lehetséges opció.

Kusama azt állítja, hogy az étterem kiváló minőségű ételeiről ismert és egészséges fogásokat is kínálnak majd.

A Welly’s egy hamburgerező, de úgy tudni, hogy vegetáriánus és vegán ételeket is felszolgálnak. A zászlóshajó üzletük megnyitásakor több lehetőség is bevezetésre kerül, hogy kielégítsék a speciális vendégigényeket.

Jelenleg csak egy üzletük van Nápolyban, de a csapat globálisan kíván terjeszkedni. A vállalat elutasítja a “hatalmas központi konglomerátumokkal” való partnerség gondolatát. Bár egyesek talán azt gondolják, hogy a közelmúltbeli partnerség egy pillanatnyi fellángolás eredménye, a csapat ragaszkodik ahhoz, hogy hosszú távra tervez.

A fejlesztők azt is felvetették, hogy a Shibarium, egy még be nem indított layer-2 megoldás segítségével blokklánc-alapú élelmiszer nyomon követést valósítanának meg.

Hamburgerek és mémcoinok

Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója nemrég arra kérte a McDonald’s-t, hogy fogadjon el Dogecoint, de a gyorsétterem behemótja nevetve elhessegette a javaslatot, és tréfásan arra biztatta az elektromos autógyártót, hogy fogadjon el Grimacecoint.

A Burger King is megpróbálta növelni elkötelezettségét a kriptopénz közösség felé azzal, hogy az amerikai vendégei között 2 millió Dogecoint osztott szét nemrég.

A MrBeast Burger, a híres YouTuber MrBeast által nyitott étteremlánc azt pedig mondta, hogy támogatja a Dogecoint, ha Musk retweeteli a posztját.