Saját blokklánc platformot jelentett be a Salesforce

A felhőszoftver szolgáltató Salesforce saját blokklánc platformot jelentett be május 29-én, jelentette a CoinTelegraph.

A Salesforce Blockchain a saját alkalmazásfejlesztőjén a Salesforce Lightningon és a nyílt forráskódú Hyperledger főkönyvön alapul.

A termék segítségével a Salesforce kliensek elosztott főkönyvi hitelesített adatok alapján építhetnek okosszerződéseket, alkalmazásokat és hálózatokat. A termék egyben automatizációt is lehetővé tesz az AI algoritmusa révén.

A platform egyelőre csak néhány nagyvállalat és egyetem számára elérhető, mint például a piacelemző S&P Global, IQVIA és az Arizona State University. A termék bevezetését 2020-ra tervezik.

Korábban a vállalat az USA szabadalmi és védjegyhivatalánál adott be egy patentkérelmet, mely blokklánc alapú spam emailszűrést tesz lehetővé.

A közelmúltban a Hyperledger egy sor eszközt mutatott be a különböző típusú blokklánc alapú adatok interoperabilitásának javítása érdekében. A “Hyperledger Aries” segítségével hatékonyan lehet blokklánc adatokat cserélni, támogatja a peer-to-peer üzenettovábbítást és különböző blokklánc és más elosztott főkönyvi technológiák közötti interakciót.

(Forrás: CT)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük