Serena Williams kriptotőzsdébe fektet

Serena Williams, a teniszvilág egyik legismertebb csillaga egy Instagram bejegyzésben tette közzé, hogy befektetett a Coinbase amerikai kriptotőzsdébe.

Elindulnál, de nem tudod hogyan állj neki? Diverzifikálnál, új kocsira gyűjtesz vagy csak a lakáshitelt kell ledolgoznod? A kriptodevizák 10 év alatt a világ legforróbb befektetési eszközeivé váltak. A CoinCash magyar kriptodeviza váltó segít elindulni.

Williams az Instagrammon jelentette be, hogy a még 2014-ben alapított Serena Ventures kockázati tőkebefektető cégén keresztül többek között a Coinbase kriptotőzsdébe is befektetett. Mellette érdekeltséget szerzett fitness, élelmiszer, divat, női egészség és közösségi startupokban is.

Serena Williams többek között kriptotőzsdébe fektette vagyonát | Instagram

A Crunchbase adatai szerint a Coinbase 546.6 millió dollárnyi befektetést kalapozott össze 2012 óta. 2018 októberében az E sorozatú befektetési körében 300 millió dollárt gyűjtött és akkor, külső auditor cégek értékelése szerint a vállalat értéke meghaladta a 8 milliárd dollárt.

Williams 2018-ban az egyik legjobban kereső női sportoló a világon, évi 18 millió dolláros bevétellel. Mellette saját ruhakollekcióval is rendelkezik.

Atlétaként Williams elért mindent amit a teniszben el lehet. 23 egyéni Grand Slam győzelem és 14 páros fűződik a nevéhez testvérével, Venus Williamssel párban. Mellette négy olimpiai aranyat is szerzett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.