ShapeShift új szerzeménye sokkal gyorsabb bitcoin váltást kínál

A ShapeShift új startup szerzeménye egy olyan eszközt fejlesztett ki, ami sokkal hatékonyabban váltja a kriptopénzeket.

A vállalat szerdán jelentette be, hogy felvásárolta a texasi Bitfract startupot miután kifejlesztettek egy API eszközt, ami tucatnyi digitális eszköz váltását ígéri egyetlen bitcoin tranzakcióval. Az ötlet az, hogy az eszköz könnyebbé teszi a kripto kereskedőknek, hogy gyorsabban átrendezzék a kripto portfóliójukat anélkül, hogy számos tranzakciót kellene végrehajtaniuk.

“Ez jól demonstrálta a stratégia és az elgondolás tökéletes összehangolását és a végrehajtásuk olyan kivételes volt, hogy a tehetséges csapatukat és a technológiájukat a fedélzeten szeretnénk tudni,” közölte Erik Voorhees CEO a közleményben.

Az eszköz segítségével a befektetők kiválaszthatják, hogy hány százaléka a vagyonuknak legyen egy adott eszközben, megadhatják a címzett wallet címet és bitcoint egyetlen csoportos tranzakcióval válthatnak.

A ShapeShift nem tervezi módosítani a Bitfract eszközét mivel jól “demonstrálja a ShapeShift nyílt API-jának erejét.” Egyben a váltó igyekszik a saját platformjára is integrálni a megoldást egy natív “több kimenetű tranzakció” funkciót formájában.

“hisszük, hogy a decentralizált jövőben az állampolgárok szabadon rendelkeznek a digitális vagyonuk felett és a csapatunk megtisztelve érzi magát, hogy Erikkel és a ShapeShift csapatával dolgozhat együtt, akik minden nap azon dolgoznak, hogy mindez valósággá váljon,” kommentálta Willy Ogorzaly CEO és társalapító a felvásárlásról.

A hír egy évvel azután jön, hogy a ShapeShift felvásárolta a KeepKey bitcoin hardver tálcát. A ShapeShift több mint 10,4 millió ‘A’ forrást gyűjtött 2017 márciusában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük