Shiba Inu (SHIB), Ethereum (ETH), RenQ Finance (RENQ) – 3 kriptó, ami óriási profitot hoz majd 2023-ban

A kriptovaluta piac meglehetősen kiszámíthatatlan, azonban vannak olyan eszközök, amelyekben meg van a potenciál ahhoz, hogy a 2023-as év nagyágyúivá váljanak. A továbbiakban sorra vesszük azokat a kriptókat, amelyek szédületes nyereséget hozhatnak majd a befektetők számára. A szóban forgó kriptoeszközök közé tartozik a Shiba Inu (SHIB), az Ethereum (ETH) és a RenQ Finance (RENQ). 

RenQ Finance

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu viszonylag új kriptónak számít, ennek ellenére nagy népszerűségre tett szert az invesztörök körében. A mémcoinként számon tartott projekt 2021-ben indult világhódító útjára. A Shiba Inu-t leginkább a Dogecoin-hoz lehet hasonlítani, mivel ugyanabban az évben hozták létre és szintén egy mém szolgált hozzá inspirációként.

A SHIB vételárának alakulása jobbára egy hullámvasúton történő utazásra hajaz, extrém csúcs- és mélypontokkal tarkítva. Mindazonáltal, hatalmas lehetőségek rejlenek ebben a kriptóban s a szakértők úgy vélik rendkívül nyereséges év áll előtte. Az utóbbi időben, komoly erőfeszítések árán, kiharcolta legitimitását a szektorban és a fejlesztők jelenleg azon szorgoskodnak, hogy egy saját decentralizált kriptotőzsdét (DEX) hozzanak létre.

Ethereum (ETH)

Az Ethereum a Bitcoin után a második legnagyobb kriptovaluta az ágazaton belül a piaci kapitalizáció szempontjából. Gyakorta az “okosszerződések királyának” is nevezik. Tudniillik, annak következtében vált ennyire közkedveltté, hogy képes a komplex okosszerződések zökkenőmentes kivitelezésére.

Az Ethereum blokkláncának nemrégiben lezajlott, Etherum 2.0-ra való frissítése sokkal gyorsabbá, biztonságosabbá és skálázhatóbbá tette a hálózatot. Ezek az újítások javítottak a felület funkcionalitásán, ami még szimpatikusabbá tette a fejlesztők és a befektetők szemében. A becslések szerint ezeknek köszönhetően az Ethereum blokklánca masszív fellendülést fog majd produkálni, a beruházók legnagyobb örömére.

>>>> VÁSÁROLJON RENQ TOKENT ITT <<<<<

RenQ Finance (RENQ)

A RenQ Finance egy blokklánc-alapú decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, aminek fő célkitűzése, hogy gyors, stabil és megbízható szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek. A felület az Ethereum hálózatán lett létrehozva és az okosszerződéseket hasznosítja annak érdekében, hogy automatizáljon olyan folyamatokat, mint például a tokenek cseréje, a staking és a likviditás biztosítása.

A RenQ Finance egyik legegyedibb sajátossága a mesterséges intelligenciához való hozzáállása. Arra használja az AI algoritmusokat, hogy elemezze a piaci trendeket és felismerje a hasznot hajtó kereskedési lehetőségeket a felhasználók számára. Ezáltal a jól informált kliensek jobb befektetési döntéseket tudnak hozni és nagyobb nyereséget elérni beruházásainkon.

A RenQ Finance az előértékesítési szakaszban is nagy figyelmet generált, hiszen több mint 2,35 millió dollárt gyűjtött össze az első és második fázisban, mialatt értéke 50%-kal megugrott. Ez biztató jel azoknak a befektetőknek, akik kecsegtető projektek után kutatnak a DeFi szférában.

A felület saját tokenje, a RENQ, limitált készlettel rendelkezik, a 100 millióban lett meghatározva. Ez nagyban hozzájárul digitális szűkösségéhez és jótékony hatással van az árfolyamára is. A RENQ számos módon alkalmazható a platformon, ilyen funkció a staking, az ellenőrzés és a tranzakciós díj kifizetése is.

Mindent egybevetve, a RenQ Finance egy ígéretes választás lehet olyan beruházóknak, akik érdeklődnek az olyan DeFi újdonságok iránt, amelyek kiaknázzák a mesterséges intelligenciában rejlő potenciált és tekintélyes profitot képesek termelni.

Végkövetkeztetés

Jóllehet a kriptovaluták közismertek volatilis mivoltukról és kiküszöbölhetetlen kockázatokat hordoznak magukban, de rengeteg beruházó preferálja őket a magas profit reményében. A Shiba Inu (SHIB), az Ethereum (ETH) és a RenQ Finance (RENQ) azon kriptók táborát erősítik, amelyek a portfóliójukat diverzifikálni vágyó, magas rizikóktól meg nem riadó és a jövedelmezőségben bíző befektetők számára tökéletes eszközként szolgálnak.

Ugyanakkor, mint minden egyéb befektetés esetében, elengedhetetlen az alapos utánajárás és a kockázatfelmérés a kriptobefektetések megvalósítása előtt.

Kattintson ide a RenQ Finance (RENQ) tokenek vásárlásához.

Bővebb információkért a RenQ Finance-szel (RENQ) kapcsolatban keresse fel az alábbi linkeket:

Weboldal: https://renq.io

Fehér könyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***