Sibcoin közösség egy új mobil tárcát dobott piacra, amellyel több mint 60 000 céget lehet elérni

Sibcoin (ticker: SIB), egy oroszországi kriptopénz, a digitális fizetőeszközök elköltése és a kriptofelhasználók közötti szakadék áthidalására március 21-én új iOS és Android verziót dobott ki a Sibcoin tulajdonosok számára.

Segítségével a SIB felhasználók zökkenőmentesen tudnak bármilyen Bitpayhez kapcsolt szolgáltatásért fizetni és mint köztudott, a Bitpaynek több mint 60 000 céges ügyfele van. Magyarán, a tulajdonosok több mint 60 000 helyen tudnak SIB coinnal fizetni, beleérve a Microsoft, airBaltic, PayPal, Shopify, GlobalPayments és sok más nagyvállalatot.

Ahogy a Sibcoin Facebook oldalán is ki van emelve, az új generációs mobil tárcájuk offline is funkcionál Bluetooth technológia segítségével, ami ritka a wallet szolgáltatók körében. Sőt, ez a Sibcoin blokklánc wallet applikáció zökkenőmentessé teszi a SIB tulajdonosoknak a tranzaktálást a mobiljukon anélkül, hogy internetkapcsolatra lenne szükségük.

Ezt technikailag a hálózat egyedi karakterisztikája, a BIP-70 protokoll (amit a Bitpay is használ) teszi lehetővé, amit az új SIB walletba is beépítettek.

A SIB coin BIP-70 protokollja egyben növelte a tranzakciós sebességet is. Más szavakkal, sibcoinról bitcoinra történő átváltás csupán másodpercek kérdése. Érdekességképp érdemes megjegyezni, hogy a BIP-70 protokoll támogatás növeli a tranzakciók biztonságosságát a hálózat résztvevői számára.

A Sibcoin alapítvány vezetője, Alexander Novozhenov elmondása szerint “A Sibcoin bebizonyította a kriptoközösségnek, hogy hasznos és biztonságos fizetési eszköz. Célunk, hogy folytassuk a SIB fejlesztését, segítsük az új technológia elterjedését.”

Sibcoint (SIB) bitcoinért és rubelért lehet vásárolni és elsősorban nemzeti kriptopénzként terjedt el.

BTC->SIB: YoBit, Bittrex, Cryptopia, Livecoin

RUR->SIB: Livecoin

Sibcoin hivatalos oldala: https://sibcoin.money/

Telegram: https://t.me/sibcoin_en

Twitter: https://twitter.com/sibcoin

Facebook: https://www.facebook.com/SiberianChervonets/

Android Sibcoin wallet: https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.nettrash.sibliteandroid

Medium blog: https://medium.com/@sibcoin_en

**Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.