Megjelent a Sigmax.io innovatív robotkereskedő, amely végletekig leegyszerűsíti az arbitrázs kereskedést

A kriptovaluták és a tradicionális forex kereskedések piaci környezetének globális alakulását nagyon nehéz előrejelezni. A kezdő és a tapasztalt altcoin és bitcoin kereskedők éppen ezért egyre nagyobb mértékben fordulnak az arbitrázs kereskedés felé, hogy csökkenteni tudják a piaci kitettségüket és még tovább növeljék a profitjukat.

A Sigmax.io bemutatása – az innovatív arbitrázs robot

Az arbitrázs kereskedés egy széleskörűen használt stratégia a kriptotőzsdéken. Jól kihasználva a kereskedési stratégia nyújtotta előnyöket nagyon jó hozamokat lehet elérni vele, ezért igen népszerű is a kriptopiacokon.

A múltban a kereskedőknek nagyon részletes információkkal kellett rendelkezni nemcsak a tőzsdékről és a díj struktúrákról, hanem az API-k működéséről is ahhoz, hogy sikeres kereskedéseket hajtsanak végre. Eddig ez volt az előfeltétel, hogy valaki nyereségesen kereskedjen.

A robot, amely átláthatóságot hoz az arbitrázs kereskedésbe

Sigmax.io innovatív kereskedési robot kiegyenlíti a pályát mindenki számára. Ez az egyszerű algoritmus lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy párhuzamosan akár több coin párossal is kereskedjenek különböző tőzsdéken annak érdekében, hogy azonosítsák és kiaknázzák az árfolyam különbségeket a tőzsdék között.

Nagyon egyszerűen és könnyen kezelhető a Sigmax.io platform. Regisztráció után létrejön a felhasználói profil, és már lehet is feltölteni az tárcát kriptovalutával vagy fiatpénzzel, és várni, hogy a robot keresse a pénzt. A felhasználók akár fiat valutákkal is kereskedhetnek, és eszközosztálytól függően 24 óránként lehet kiutalni a nyereséget a platformról.

Sigmax.io – egy elsőrendű arbitrázs eszköz az altcoin és BTC kereskedéshez

A felhasználók nagyon sok féle kriptovalutát helyezhetnek át a platformra, többek között BTC, DOGE, ETH is támogatott, de USD-vel is lehet kereskedni. Ha az egyenleg fel van töltve, akkor indulhat is a kereskedés a 22 globális kriptotőzsdével. A platform több mint 12 ezer piac történését követi nyomon, és ad betekintést a folyamatokba.

A legtöbb kriptovaluta tőzsde ugyanazt a valuta párost kínálja a kereskedéshez, de a tőzsdék közötti ráták nagyon is eltérnek. Altcoin és BTC kereskedés esetén 1%-tól 15%-ig változhatnak a ráták, így sok lehetőséget kínálnak a nyereség maximalizálására. A Sigmax.io robot által egy jobb napon a felhasználók akár 2% és 7% közötti profitot is realizálhatnak. A profitot 24 óra után ki is lehet utalni a platformról.

Nagyon nehéz pontos piaci előrejelzést adni a kereskedéshez, főleg akkor ha több mint 70 altcoin és kriptovaluta piaci folyamatait kell nyomon követni. A Sigmax.io robot lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyszerre több valutapárral is kereskedjenek. A kereskedési robot tehát egy tökéletes eszköz a digitális valuták kereskedéséhez, mivel leegyszerűsíti az arbitrázs kereskedést és nagyban megnöveli a realizálható profitot.

Sigmax.io: A Sigmax.io egy arbitrázs kereskedési robot, amely lehetővé teszi a többféle digitális valuta párossal való kereskedést rengeteg tőzsdén és befektetési alappal. A felhasználók a világ bármely részéről elérhetik a szolgáltatást. Több információért látogass el a weboldalra vagy lépj kapcsolatba ([email protected]) a társasággal.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük