A SimpleFX most öt új fiókot kínál, amellyel 1,75 milliárd felhasználót céloz meg

Jó hír a SimpleFX ázsiai és afrikai felhasználói számára! Öt új valutával a SimpleFX öt új fiók bevezetéséről döntött:

  • Indiai rúpia (INR)
  • Indonéz rúpia (IDR)
  • Szingapúri dollár (SGD)
  • Maláj ringgit (MYR)
  • Dél-afrikai rand (ZAR)

A SimpleFX óriási lépést tett a globális terjeszkedést illetően. Mérhető partnerprogramjának köszönhetően tavaly a bróker a gyors növekedés szakaszába lépett. A közelmúltban a SimpleFX-en aktívan kereskedők száma meghaladta a 240 ezret világszerte.

A mobilközpontú CFD platform most pedig elérhetővé tette a szolgáltatásait 1,75 milliárd új felhasználó számára, akik a már fentebb felsorolt valutákat használják. A felhasználók ezen kívül már fiat átutalásokat is indíthatnak a világ egyik leggazdagabb országába, Szingapúrba.

A SimpleFX-nél globálisan tekintünk az üzleti életre. Célunk az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a pénzpiacokon való részvételt. Bárhol élhetsz, bármilyen összeggel rendelkezhetsz, itt profitot realizálhatsz. A SimpleFX-en nincs minimális betét meghatározva és lelkesen foglalkozunk a kriptovalutákkal is.

Most CFD kereskedési számládat 24 különböző hagyományos valutában és hét kriptovalutában (bitcoin, ethereum, dash, monero, tether és még sok más) is tarthatod.

Skrill fizetési megoldások

Az új fizetéseket pedig a Skrill szolgáltatás támogatja, amely több mint 36 millió felhasználóval rendelkezik a világon. A Skrill egy vezető pénzátutalási szolgáltató. A társaságot 2001-ben Londonban alapították. Jelenleg több mint 500 dolgozója van és több mint 1,1 milliárd euróra (1,2 milliárd dollárra) becsülik a társaság piaci értékét.

A SimpleFX Indiában, Indonéziában, Szingapúrban, Malajziában és Dél-Afrikában folyamatosan növekvő közössége miatt döntött úgy, hogy öt új valutával is elérhetővé teszi a SimpleFX számlát. Ezek a felhasználók eddig csak USD vagy kriptovaluta átutalásokat használhattak. Most viszont már nemzeti valutájukban is kezelhetik a számlájukat.

A SimpleFX-en új fiók megnyitásához válaszd a „Fiókok és betétek” lehetőséget a legördülő menüben, majd kattints a „Fiókok hozzáadása” gombra. Válaszd a „Demó” vagy az „Élő” fiókot, majd az általad használni kívánt pénznemet a legördülő menüből. Utolsó lépésként pedig új fiókodat biztosítsd egy erős jelszóval.

Demószámlák esetén azonnal kereskedhetsz az új pénznemmel. Ha az indiai rúpiát választod, akkor 14 millió áll a rendelkezésedre, amely segítségével megtanulhatod a margin kereskedés alapjait. Élő számlák esetén először válaszd ki az országot, majd a Skrill fizetési lehetőséget. A Skrill átutalások azonnaliak, tehát a befizetett pénzzel azonnal kereskedhetsz.

Arra viszont felhívjuk a figyelmedet, hogy a Skrill SimpleFX számlára történő átutaláskor a minimális összeg 20 dollárral egyenértékű. Amennyiben minimum betét nélküli, díjmentes és kiváló átutalási biztonságot kínáló számlát szeretnél használni, válaszd a SimpleFX egyik kriptovaluta számláját. Ebben az esetben viszont néhány percbe (vagy akár egy órába) is telhet, amíg a pénzed megérkezik. Ez ugyanakkor nem jelenthet problémát, ha előre tervezel.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük