Sok bajtól óvhat meg a magyar nyelvű ügyféltámogatás kriptovaluta vásárláskor

Egyre többen érdeklődnek a kriptovaluták iránt és fontolgatják azt, hogy kriptovalutákba fektetnek vagy kereskednek velük. Sok a kezdő befektető és kereskedő, akik még nem mozognak otthonosan a digitális pénzek világában. Nekik különösen rizikós lehet olyan kriptovaluta tőzsde vagy kereskedői oldalon regisztrálni és virtuális valutával kereskedni, amelyek nem rendelkeznek megfelelő felhasználói támogatással. Ez különösen igaz abban az esetben, ha valaki nem rendelkezik megfelelő angol nyelvtudással, amely a kripto ökoszisztéma anyanyelve. Manapság egyre több kriptotőzsde nyitja meg kapuit. Kliensek millió számára teszik elérhetővé szolgáltatásaikat, sok vállalat viszont ott hibázik, hogy nem készül fel a megnövekedett fogyasztói igényekre. Ha az ügyfél nem kap megfelelő segítséget és emiatt kellemetlen tapasztalatokat szerez, illetve pénzt is veszít, nagy valószínűséggel otthagyja az oldalt. A befektetők hajlandóak magasabb kezelési költséget is fizetni, ha azért cserébe mindig elérhető, felhasználóbarát, felkészült és tapasztalt ügyfélszolgálat áll a rendelkezésükre.

Számos nagy kriptotőzsdén keresztül elképesztő mennyiségű tranzakció fut át naponta. Sajnos az ügyfélszolgálatuk viszont nincs erre kellőképpen felkészülve. Az angol nyelvű kriptotőzsdék oldalán például számos technikai probléma merült már fel, ahogy arról az ügyfelek folyamatosan beszámolnak a közösségi oldalakon. A felhasználók azonban hiába írtak emailt vagy vártak segítséget a cég közösségi média oldalán, választ sajnos nem kaptak. Az ügyfelek csalódottak, úgy érezhetik, hogy cserben hagyták őket. Ez a keserűség viszont mély nyomot hagyhat a kliensekben, hiszen a pénzügyekben fontos a bizalom, amit nehéz kiérdemelni, de nagyon könnyű elveszíteni.

De miben más a magyar Coinmixed?

Magyar nyelvű ügyfélszolgálat: főleg a kezdők számára lehet óriási segítség, de a tapasztalt kereskedőknek is hasznos lehet a magyar nyelvű telefonos (+36-30-954-0113) és e-mailben ([email protected]) is elérhető ügyfélszolgálat. Ha valaki még jól is tud angolul, a kriptovaluták világa és technikai hátterük igen összetett, ezért rendkívül nagy segítség lehet a magyar nyelvű részletes tájékoztatás. Bármilyen kétségek is merülnének fel, az anyanyelven sokkal egyszerűbb a segítségkérés és felvilágosítás. Az weboldalról elérhető chatfelületen is szívesen nyújt segítséget az ügyfélszolgálat.

Pénzügyi szolgáltatói tapasztalat: a Coinmixed csapata a pénzügyi szolgáltatások területén nagy tapasztalattal rendelkezik, így a technikai probléma megoldásától kezdve, a szabályozási kereteken át, a kriptovaluta projektekig, bármilyen témában alapos felvilágosítást tud adni a kereskedőinek. A Coinmixed szolgáltatásai az elektronikus pénz általi innovatív lehetőségekre épülnek. Többek között kriptovaluta és fiat pénzek átváltásával, kriptovaluta tárca szolgáltatás (BTC, LTC, ETH) biztosításával. Emellett a nap 24 órájában kriptopénzek értékesítésével foglalkozik.

Gyors tranzakció: a márciusba bevezetett azonnali átutalási rendszernek köszönhetően a forintban indított vételi tranzakciók a Coinmixed oldalon átlagosan 15 percen belül jóváíródnak a megadott tárcába.  Ugyanez a gyorsaság igaz akkor is, ha valaki eladja a nálunk tárolt kriptovalutáját. Így lett a szolgáltatásunk online és valós idejű.

Nincs időeltolódás: mivel ügyfélszolgálatunk Budapesten van, így a kereskedőknek, befektetőknek nem kell aggódni az időeltolódás miatt, telefonos ügyfélszolgálatunk minden nap 9-18 óráig elérhető a felhasználók számára.

Professzionális ügyfélszolgálati asszisztensek: kollégáink magasan kvalifikáltak. Jól ismerik a magyar szabályozási rendszert, így megfelelő információt tudnak nyújtani bármilyen, kriptopénzekhez kapcsolódó kérdésben. Mivel a kriptovaluták piaca igen bonyolult, ezért rendkívül fontos az emberi interakció. Az ügyfelek ezáltal biztonságban érezhetik magukat és nyugodtan hajthatják fejüket álomra, hiszen pénzügyeik biztos kezekben vannak.

Újgenerációs technológia: az emberi és a technológiai erőforrások összehangolásával kiváló minőségű szolgáltatásokat tudunk nyújtani ügyfeleink részére, a költségek alacsonyan tartása és a felhasználói élmény fokozása mellett. Számos szolgáltatásunk úgy, mint a fióknyitás, a számlavezetés, illetve a magyar forint és euró SEPA-n keresztüli kiutalása ingyenes.

Demó felület: azok számára, akik még teljesen kezdők a témában, magyar nyelvű demo verzió érhető el az oldalunkon, mellyel kipróbálhatják azt, hogy milyen is a kriptovásárlás és az eladás élesben. Az innovatív platform bárki számára elérhető.

Kétlépcsős azonosítási folyamat a felhasználói fiókhoz: számunkra felhasználóink biztonsága a legfontosabb, ezért minden fiókba kétlépcsős azonosítási folyamattal lehet csak belépni. A biztonságról tesztelési tanúsítvánnyal is rendelkezünk.

Kriptovaluta vásárlás regisztráció nélkül: oldalunkon keresztül már bitcoint és további öt kriptovalutát vehetsz regisztráció nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük