Solana és Ethereum: mik lehetnek a következő katalizátorok?

A gazdasági bizonytalanságok közepette a befektetők fokozott figyelemmel kísérik az olyan kulcsfontosságú eseményeket, mint a PCE-index vagy a GDP alakulása, amelyek kulcsfontosságúak az Egyesült Államok gazdasági állapotának és inflációs nyomásának értékeléséhez. A makrokörnyezeti állapotok mind a hagyományos, mind a digitális piacot érintik. A Solana (SOL) és Ethereum (ETH) is általánosságban a piaci sikerre támaszkodik, ami felveti a kérdést, hogy milyen katalizátorok mozgathatják az elkövetkezendő időszakban a növekedésüket, hogyan támogathatják a szélesebb körben értelmezett következő kriptopiaci hullámot.

Eközben érdemes figyelemmel kísérni egy az előbbi kettőtől független altcoint, amely a piaci körülményektől függetlenül hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik.

🚀 ScapesMania: Fel, fel és tovább! 🚀

A ScapesMania útja eddig is figyelemreméltó volt: több, mint 6 millió dollárnyi finanszírozást és támogatást biztosított arra, hogy bővüljön a piacon. A lenyűgöző számok ellenére igazi sikere az elkötelezett közösségben rejlik, amely már több, mint 60 ezer tagból áll, és ez a közösség együttesen vezérli a növekedési pályát, melyre a projekt ráállt.

A közösség elsődlegesen a közös jövőképről, az aktív részvételről és a DAO-irányításról szól, hangsúlyozva a tulajdonosok kezében lévő hatalmat.

Fejlesztés a virágzó casual gaming térben

A casual-játék kifejezésre nehéz honosított szót használni, úgy lehetne a legkönnyebben megfogalmazni, hogy mindennapos, mainstream játékok. Mivel a Statista előrejelzése szerint a casual gaming piaci részesedése 2027-re meghaladhatja a 19,12 milliárd dollárt, a ScapesMania készen áll arra, hogy betöltse a vezető szerepet ebben a szektorban. Növekedési lehetőségeket kínál a Web3 szektorban a DAO-n és más funkcióin keresztül, mivel az év végére közel 9%-os iparági növekedést jósolnak.

Hamarosan érkezik egy Token Generation Event (TGE), melyet érdemes bejelölni a naptárban: 2024. február 26 – 2024. március 9.

A ScapesMania vezérigazgatója a közelmúltban felvázolt egy átfogó stratégiai tervet az élvonalbeli játékökoszisztémára, hangsúlyozva az alapos fejlesztéseket és az olyan token mechanizmusokat, mint a visszavásárlás, égetés és staking a potenciális növekedésért.

Miért érdemes a ScapesMania-val tartani?

A fent említettek mellett a következő előnyei és funkciói potenciálisan növelhetik a megtérülést:

  • Alapos listázást követő marketing stratégia a folyamatos közösségi elkötelezettség és a kereslet biztosítása és növelése érdekében
  • Szilárd tokenkezelési terv, amely remélhetőleg hosszú távú növekedési potenciállal és stabilitással párosul a tokentulajdonosok számára
  • A legjobb piaci feltételek mellett történő Token Generation Event (TGE), hogy a lehető legrövidebb időn belül maximális megtérülésre legyen képes
  • Korlátozott számú tokenkészlet, mely az idő múlásával komolyan növelheti a token értékét
  • A stabil portfólió további diverzifikálására egy megfelelő projekt
  • Jól kiegyensúlyozott tokenomika, a strukturált szétosztási ütemterv fenntartja a kereslet és kínálat egyensúlyát
  • Hamarosan felkerül a decentralizált tőzsdékre, a centralizált tőzsdéken történő listázás pedig folyamatban van. A tőzsdékhez való hozzáférés likviditást és könnyed hozzáférhetőséget biztosít, mellyel a lehetőségek azonnal kiaknázhatók lesznek.
  • BlockSafu általi sikeres auditálás. A projekt biztonságos kezekben van, melyet az erős közösség és egy harmadik fél által végzett alapos értékelés is alátámaszt.
  • Legjobb pozíciók a tracker-alkalmazásokban, mely megnövekedett láthatóságot biztosít minden tulajdonos számára. Ez potenciálisan növeli az értékét.

És ami a legjobb a ScapesMania-ban

Ha bárki lemaradt volna az előértékesítésről vagy a nyilvános eladásról, nincs ok az aggodalomra! Ez csak a kezdete a projekt sikeres útjának. Amint a ScapesMania listázásra kerül, lehetőség nyílik csatlakozni a projekthez, és élvezi a lehetséges hozamokat.

A mostani csatlakozás még előnyösebb is lehet, mint a korábbi értékesítések során: olyan pontos lehet most belépni, amikor tisztább a jövőkép, erősebb a piaci lendület, és nagyobb a potenciál, mint valaha.

Szálljon be most, vagy hagyja ki

Miért tétovázna bárki ezen a ponton tovább? Kattintson az alábbi linkre, iratkozzon fel, és csatlakozzon egy olyan projekthez, amelyre egy életben egyszer adódik lehetőség.

>>>> Értesítés a listázásról – Ne hagyja ki a lehetőséget <<<<

Solana (SOL): Tanulmány a talpra állásról és a potenciálról

A Solana (SOL) útja ellenálló képességet mutatott az olyan kihívások ellenére, mint az FTX kriptotőzsde csődje, bizonyítva azt, hogy az innovatív Proof-of-History (PoH) konszenzus mechanizmusába beleölt energia és elkötelezettség a projekt mögött álló közösség bizalmát is elnyerte. A piaci dinamika és a külső gazdasági események, mint például a SpaceX Bitcoin-értékesítése ingadozó árpályát eredményezett a SOL számára, mely a rövid távú előrejelzések szerint 80 – 130 dollár közötti tartományban ingadozhat.

A jövőre nézve az ökoszisztéma növekedése és technológiai fejlődése kulcsfontosságú lesz a Solana (SOL) jövőjének alakításában.

Ethereum (ETH): Készen áll a növekedésre a technológiai fejlődés közepette

Az Ethereum (ETH) a skálázhatóság növelése és tranzakciós költségek csökkentése érdekében elkészítette a Dencun frissítést a Layer 2 megoldásain. A Bitcoin ETF jóváhagyását követően a befektetői optimizmus szerint hamarosan érkezhet az Ethereum spot ETF is. Annak ellenére, hogy a piacon uralkodó volatilitás 2900 dolláros árkorrekciót okozott, az Ethereum (ETF) technikai indikátorai bullish hangulatot árasztanak, a növekedés elérheti a 4000 dolláros szintet is az ETF jóváhagyásától függően.

A piacon uralkodó volatilitás és a szabályozási környezet azonban továbbra is nagy hatást gyakorolnak a második legnagyobb kriptovaluta árfolyamára.

Következtetés

Különféle viták zajlanak a Solana (SOL) és az Ethereum (ETF) jövőjével kapcsolatban, de fontos megérteni, hogy számos alternatíva létezik mellettük. Úgy tűnik, hogy egyes kriptovaluták magasabb megtérüléssel kecsegtethetnek, melyeket a befektetőknek érdemes lehet megfontolni. Végtére is, ezen a piacon lehetőség van erőfeszítés nélkül további hozamokra szert tenni, eltekintve az időbeli ráfordítástól.

Weboldal: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

Bejelentések-csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***