A fantáziafoci királya, a Sorare menő multifunkciós appal rukkolt elő az iOS felhasználók számára

Azután, hogy márciusban a Sorare NFT platform kibocsátotta az iOS felhasználóknak a béta verziót, nemrégiben a kész változatot is elérhetővé tette a fociskártyák gyűjtői számára.

Az alkalmazás használata során lehetőségünk nyílik új funkciók használatához, mint például saját csapatunk felállásának megtervezése, kedvenc csapataink követése és még sok más. Mégis az alkalmazás egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy közvetlenül csatlakozhatunk versenyekhez, illetve megtekinthetjük és szerkeszthetjük saját csapatunk megjelenését. Továbbá fontos még, hogy értesítéseket is kaphatunk az alkalmazáson keresztül az igazi játékosok állapotáról és a csapatok körüli történésekről egyaránt.

Mindezen funkciók mellett a jutalmakat is érdemes megemlíteni, amit a csapatunk nyújtotta teljesítmény alapján gyűjthetünk majd be. Ezeket egy animáción keresztül kapunk meg, és amelyeket akár barátainkkal is megoszthatunk.

A Sorare-ről röviden

A Sorare egy NFT platform, amelynek használata során saját csapatot menedzselhetünk a digitális világban. Az alapot a gyűjthető fociskártyák képezik, amelyekkel kereskedhetünk is, hogy azután egyre jobb játékosokkal gazdagodjon csapatunk. A kártyák az ethereum blokkláncán vannak regisztrálva, amelynek köszönhetően nyomon követhető, hogy egy adott felhasználó melyik játékos kártyáját birtokolja éppen.

Habár az alkalmazás eddig csak az iPhone felhasználók számára elérhető, ennek ellenére a Sorare bejelentette, hogy egy Androidos változaton is dolgoznak, aminek béta verzióját elméletileg a jövő hónapban teszik elérhetővé.