Sorra csatlakoznak a márkák az év legjobb zöld projektjéhez

Kétség sem fér hozzá, hogy korunk egyik legnagyobb kihívását a globális felmelegedés ütemének lassítása jelenti. A folyamatban az újrahasznosításnak kiemelt szerepe van, mivel így végső soron egy önfenntartó termelési körforgást lehet létrehozni.

Ezen a területen pedig úgy néz ki, hamarosan alapvető változásokra lehet számítani, köszönhetően az Ecoterra csapatának. A fejlesztők ugyanis egy olyan ökoszisztémát hoztak létre, melynek segítségével akár globálisan is megvalósulhat a körforgásos gazdaság.

Amennyiben számodra fontos a környezetvédelem, vagy csak egy magas megtérüléssel kecsegtető projektet keresel, az Ecoterrát mindenképpen érdemes megfontolnod.

Keress pénzt újrahasznosítással

Az Ecoterra egy ’Recycle-2-Earn’ rendszerre épülő projekt, melynek lényege, hogy az ERC-20 ECOTERRA érmék tulajdonosai jutalmakat tudnak szerezni pusztán azzal, ha különböző termékeket újrahasznosítanak.

A gyakorlatban ezt úgy kell elképzelni, hogy a felhasználók az újrahasznosítható hulladék vonalkódját az Ecoterra alkalmazásával beolvassák. Ezt követően, amennyiben a termék a projekt partnereinek listáján szerepel, a felhasználók különböző jutalmakban részesülnek.

Érthető módon a különböző partnereknek kardinális szerepe van az ökoszisztémában. Pontosan ezért jelentős hír, hogy már egyre több vezető brand szavazott bizalmat az Ecoterrának.

Kevesebb mint két héttel az előértékesítés kezdete után a projekt partnereinek listáját bővíti a Dr Pepper, a Vittel, a San Pellegrino és a Heineken. Más szóval, amennyiben ezen termékeket megvásárlod és újrahasznosítod, abban az esetben az Ecoterrával külön profithoz tudsz majd jutni.

ecoterra kripto

Bár a projektben elsősorban a befektetők számíthatnak magas megtérülésre, a különböző márkáknak is megéri a csatlakozás. Könnyen megeshet, hogy egy vásárló azért fogja az Ecoterra valamelyik partnerének a termékét választani a konkurenciával szemben, mert tudja, hogy a partner elkötelezett a zöld ügyekkel kapcsolatban. Az pedig már csak külön bónusz, hogy közben profithoz is lehet jutni.

Az újonnan csatlakozó márkák mellett szintén az Ecoterra partnereinek listáját bővíti a népszerű üzletlánc, a Delhaize (Lion). A népszerű belga élelmiszerlánc boltjait Észak-Amerikától Európán át egészen Ázsiáig, számtalan országban meg lehet találni.

Mint az látható, az Ecoterra tökéletesen halad a célja felé, és minden bizonnyal az elkövetkezendő hetek és hónapok során világvezető márkák egész sora csatlakozik majd az izgalmas zöld projekthez.

Az Ecoterra a legnagyobb márkák szívét is meghódíthatja

A projekt fejlesztői semmit nem szeretnének a véletlenre bízni. Pontosan ezért, miután a legújabb partnerekkel megállapodtak, azonnal felvették a kapcsolatot a márkák anyavállalataival.

A jelenleg is tartó tárgyalásoknak köszönhetően könnyen lehet, hogy hamarosan akár a teljes Nestlé termékcsalád is az Ecoterra ökoszisztémának a szerves részévé fog válni. Amennyiben ez megtörténik, abban az esetben 186 különböző országban elérhető, több mint 2000 márka kerül bele az Ecoterra portfóliójába.

Mivel többek között olyan márkákkal is profithoz lehetne jutni, mint a Nescafe, a Maggi, a Nestea, A KitKat, a Greber vagy a Purina, egészen biztosan rövid időn belül megugranak az Ecoterra népszerűsége.

ecoterra recycle to earn token

Ezzel kapcsolatban a projekt vezérigazgatója, Mihai Ciutureanu így fogalmazott:

„Rendkívül boldogok vagyunk azzal kapcsolatban, hogy az első márkák máris csatlakoztak az Ecoterra ökoszisztémájához. Ezek az első lépések ahhoz, hogy egy kiterjedt termékrendszert tudjunk felépíteni.

Ezen túl pedig ezek a megállapodások fontos szerepet játszanak abban, hogy idővel ezeknek a márkáknak az anyavállalatival is meg tudjunk állapodni.”

Egyre több befektető ismeri fel az Ecoterraban rejlő lehetőségeket

Annak ellenére, hogy az Ecoterra előértékesítése még csak most vette kezdetét, a fejlesztők komoly sikereket értek el.

Kevesebb mint két hét alatt az ECOTERRA tokenek eladásából befolyt összeg meghaladja a 330 000 dollárt. Az Ethereum blokkláncon található ECOTERRA még 6 napig az első előértékesítési szakaszában van. Más szóval, a lehetséges befektetőknek kevesebb mint egy hét áll a rendelkezésükre ahhoz, hogy mindössze 0.004 dollárért tudjanak vásárolni a zöld érmékből.

Az előértékesítés összesen 9 szakaszból áll, melyek során az ECOTERRA érmék ára lépcsőzetesen fog emelkedni. Míg a jelenlegi első szakasz során a befektetők csupán 0.004 dollárért csatlakozhatnak, addig a 9. szakaszban az érméket 0.01 dollárért lehet megvásárolni.

Vagyis a mostanihoz képest, az érmék listázási ára 150%-kal lesz magasabb!

A csatlakozás viszont minden bizonnyal még ekkor sem lesz késő, hiszen számos szakértő úgy véli, a listázást követően az ECOTERRA értéke jelentős emelkedésre számíthat.

A teljes újrahasznosítási szektort mérete a Statista adatai szerint 2030-ra el fogja érni a 88 milliárd dollárt.

Mivel az Ecoterra egy teljesen új, blokklánc-technológiára épülő megközelítést alkalmaz, így minden bizonnyal hatalmas részesedést szerezhet magának a szektorban. Amennyiben ez így lesz, abban az esetben pedig a tízszeres növekedés a listázást követően egyáltalán nem elképzelhetetlen.

Amennyiben meggyőzött a projekt és szeretnéd a legalacsonyabb áron beszerezni az ECOTERRA tokeneket, egyszerű dolgod van. Csak egy Metamaks vagy Trust Wallet kritptorcára van szükséged, továbbá némi Ethereum, USDT (Tether) kriptora, vagy egy bankkártyára.

Ha mindezekkel rendelkezel nincs más dolgod, csak csatlakoztatni a tárcádat a projekt hivatalos weboldalához, kiválasztani a használni kívánt fizetési eszközt, megadni a vásárolni kívánt mennyiséget, és készen is vagy.

Karbonkreditek és újrahasznosítás egy helyen

Az Ecoterra gerincét kétségtelenül a különböző funkciókkal rendelkező piacterek fogják alkotni. Míg egyiken az újrahasznosított anyagok kapják a főszerepet, addig a másikon karbonkreditek adás-vételére lesz lehetőség.

A platform kompatibilis lesz az újrahasznosító gépekkel is, aminek köszönhetően a visszaváltott termékek anyagát az Ecoterra rendszere automatikusan érzékelni fogja. Mivel ezek a gépek a világ gyakorlatilag bármely pontján elérhetők, így bárki számára lehetőség lesz profitálni az Ecoterra ökoszisztémában.

A visszaváltással megszerzett érméket pedig a felhasználók a piactéren keresztül különböző digitális és valós termékekre tudják majd elkölteni. Lehetőség lesz például oktató videókat is vásárolni, sőt az összegyűjtött érméket akár jótékony célra is fel tudjuk majd használni.

ecoterra features english

Ezeken kívül pedig az Ethereum hálózatának köszönhetően szintén lehetőség lesz stakelni az érméket, amivel így passzív jövedelemhez juthatunk majd hozzá.

Ahogy az látható, az Ecoterra mindennel rendelkezik, ami a sikerhez kell. A forradalmi ökoszisztémában a felhasználók újrahasznosítással tudnak profithoz jutni, míg a legnagyobb márkák egyszerűen tudják a népszerűségüket mindössze azzal növelni, hogy csatlakoznak egy zöld ügyhöz.

Ha te sem szeretnél lemaradni, és még az első előértékesítési szakaszban, mindössze 0.004 dollárért szeretnéd beszerezni a tokeneket, abban az esetben csatlakozz még ma!

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**