SpaceX vinné a Holdra a dogecoint, legalábbis ezt állítja Elon Musk

A SpaceX alapítója, Elon Musk valóban elküldené a dogecoint a Holdra, nemcsak képletesen.

A SpaceX és a Tesla feje azt írta: “A SpaceX tényleg elveszi a dogecoint a tényleges Holdra”. A bejegyzés hatására 15%-ot emelkedett a mémcoin árfolyama. Elon Musk trollkodásának és több más celeb dogecoin tweetjeinek köszönhetően az eredetileg mémcoinnak szánt DOGE már a 18. legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptovaluta közel 8 milliárd dollárral.

Azt nem tudni, hogy Musk ezt áprilisi tréfának szánta-e, de az biztos, hogy bejegyzése ismét hatással volt az érme árfolyamára, hiszen mint mindig, most is emelkedéssel reagált.

Musk még komolyan is gondolhatja a dogecoin Holdra vagy akár Marsra történő szállítását, mivel nem kerülne túl sokba az odajuttatása.

A milliárdos vállalkozó egyszer egy Teslát küldött az űrbe, így összehasonlítva a dogecoin csak egy papírfecni lenne egy lezárt privát kulccsal.

Elon Musk és a kutyás coin

Elon Musk már jó ideje tweetel a dogecoinról. Korábban Twitter biojában azt írta, hogy ő a dogecoin korábbi vezérigazgatója.

Az utóbbi időben azonban úgy tűnik, hogy a szívébe zárta a 2013-ban viccből létrehozott kriptovalutát. Musk néhány hónappal ezelőtt azt állította, hogy legkisebb gyermekének dogecoint vásárolt, majd február 15-én felkérte a dogecoin bálnáit, hogy adják el kriptovalutáik egy részét, mert szerinte túl kevesek kezében van túl sok dogecoin.

Röviden, úgy tűnik, hogy Musk korábbi tréfái, ironikus megjegyzései mára komollyá váltak. Minden dogecoinnal kapcsolatos tweetje után megugrik a kriptovaluta árfolyama, így kijelenthetjük azt, hogy a dogecoin sorsa Musk kezében van, nemcsak a Földön, hanem a Holdon és azon túl is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.