Sphere Social közösségi háló kisorsol 12 Trezor walletet és affiliate programot hirdet

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

A Sphere Social egy olyan közösségi hálózat, amely decentralizált, integrált, saját piaccal rendelkezik, saját hirdetési platformmal kiegészítve.

Online tevékenységeink és közösségi médiás interakcióink 500 milliárd dollárral járnak hozzá az iparág profitjához. A Sphere Social azon kezdeményezések éllovasa kíván lenni, amely több átláthatóságot követel. Hálózatukon az összes felhasználó személyes böngészései és keresési eredményei magántulajdonban maradnak és ha a hirdetők hozzá szeretnének jutni ezen adatokhoz, akkor azért fizetniük kell a felhasználóknak, a felhasználó beleegyezése esetén.

A Sphere szerint az egyén személyes adatai valamint közösségi aktivitásai az egyén tulajdonát képezik, nem pedig cégekét, amelyek milliókat keresnek rajta. Ellentétben a többi közösségi médiummal, amely a felhasználó adatait eladja a legmagasabb ajánlatot tevőnek, a Sphere felhatalmazza a felhasználókat, hogy visszaszerezzék azon nyereségeket, amelyeket ezek a vállalatok az adatok eladásából szereztek. A Sphere hálózatán a felhasználó biztonságban tudhatja személyes adatait, ugyanis saját maga dönti el azok sorsát. Amennyiben a cégek meg akarják azt vásárolni, akkor kompenzálniuk kell a felhasználót cserébe.

A Sphere Social tokenje a Social Activity Token (SAT).

“A SAT egy olyan kriptopénz születését reprezentálja, amely visszaadja azt a hatalmat a felhasználóknak, amit a vállalatok mohósága elvett tőlük. A Sphere Social hiszi, hogy az online felhasználók nagyobb biztonságot érdemelnek személyes adataik védelme érdekében.”
(Andrew Khong, CEO, Sphere Social)

A SAT célja, hogy összekapcsolja az üzleti tevékenységeket és az embereket, illetve felhasználókat és lehetővé teszi számukra, hogy egy decentralizált közösségi hálózaton folytassanak ügyleteket.
A Sphere piacán a regisztrált felhasználók termékeket hozhatnak létre, valamint reklámozhatják is azokat. A felhasználóknak jogában áll meghatározni a tartalmaik elérhetőségének korlátait és a termék megvásárlása esetén azonnal megkapják a pénzösszeget SAT-ban, a hálózat fizetőeszközében. Lesz Sphere hírcsatorna is, ahol a felhasználók díj ellenében hirdethetik termékeiket és kihasználhatják a fizetés kattintásonként (PPC) és a megjelenítés alapú árazás (CPM) funkciók előnyeit is.

A SAT token az Ethereum hálózatát használja (ERC20-token), tehát kompatibilis Ethereum pénztárcákkal mint például a MyEtherWallet vagy a Mist. A tokennel lehet kereskedni is a jövőben a különböző tőzsdéken. A Sphere egy kész termék, ami elérhető a Google Play-en és a weben, valamint egy beta iOS app is megtalálható az Apple App Store-ban.

SPHERE ICO

Az ICO 2018. február 12. – 2018. április 9. között zajlik.

Az ICO után minden vásárló meg fogja kapni tokenjeit, valamint minden fennmaradó eladatlan tokent megsemmisítenek és nem lesz újabb kibocsátás.

Token info:
Token ára: 1 SAT= 0.14$
Soft cap: 1.5 millió $
Hard cap: 40 millió $
Kibocsátott tokenek teljes száma: 1 milliárd
Kibocsátott tokenek ICO száma: 650 millió

SPHERE AFFILIATE PROGRAM

A Sphere bemutatja a Sphere Affiliate Programot, amelynek célja, hogy minél több emberhez eljussanak. A programban résztvevők 20%-os jutalékot kaphatnak minden olyan ember után, akikeket belevonnak a pénzgyűjtési akcióba és tokent vásárolnak. Tehát jutalék jár neked mindenki után, aki a te ajánlásod által tokent vásárol. Ugyanakkor a cég kihangsúlyozza, hogy egyszintes affiliate programjuk van.
Példa: A barátod összesen 100 dollár értékben vásárolt tokeneket az ICO során. A gyűjtés minden egyes fordulója után 15 nap múlva 20 dollár értékű ETH-t kapsz vagy annak egyenértékét utaljuk a PayPal számládra, te döntöd el, melyik fizetési módot szeretnéd.

Hogyan jelentkezhetsz rá?

 1. Regisztrálj az affiliate programunkhoz itt, ami után kapsz egy linket
 2. Oszd meg a linkedet
 3. Valaki ráklikkel a linkedre
 4. Ez a valaki beregisztrál a gyűjtésbe és azután hozzád lesz kijelölve
 5. Amikor az illető részt vesz a gyűjtésben, vagyis tokent vásárol, mi megajándékozunk téged a vásárlás teljes összegének a 20%-val.

Ilyen egyszerű az egész!

Néhány dolog van azonban, amiről tudni kell. Ez az affiliate program teljesen új és el van különítve a már meglévőektől. Ez azt jelenti, hogy akiket eddig belevontál a már meglévő programokba, nem fognak beleszámítani az újba, csak az abban az esetben, ha követik az új programban megadott linkedet és azon keresztül regisztrálnak.

Az okos szerződésünk nem követi nyomon a programot, mivel a felhasználóknak nem kell beregisztrálniuk a Sphere Backoffice fiókjába. Vagyis csak azon vásárlások után kapsz jutalékot, amelyek a PayPal-on keresztül vagy más kriptopénzekkel (az ETH-n kívül) történnek.

A jutalékot 15 nappal a gyűjtés minden egyes fordulója után kapod meg és itt tudod nyomon követni ennek alakulását.

A Sphere affiliate programjába bárki ingyen becsatlakozhat, egyszerű a regisztrálás és nem igényel semmilyen technikai tudást. A program az ICO végéig, vagyis április 9-ig tart.

Segíts nekünk és terjeszd a hírünket! A programmal lehetőséged van annyi jutalékot keresni, amennyit akarsz és oszd meg annyi emberrel, amennyivel tudod, mert a Sphere eltökélt szándéka hogy visszafizeti a közösségnek minden támogatását és elkötelezettségét.

A résztvevők a Sphere Social ICO promóciós anyagát megoszthatják saját weboldalukon, email listákon, vagy a Telegram és Slack csoportokban.

INGYENES TREZOR WALLET

A Sphere Social 12 ingyenes Trezor hardver pénztárcát ajándékoz 12 szerencsés Sphere rajongónak. Egy Trezor pénztárca értéke 200 $!

Hogyan jelentkezhetsz rá?

 1. Ha eddig még nem tetted meg, akkor regisztrálj itt.
 2. Csatlakozz a Telegramunkhoz.
 3. Hozz magaddal 3 új embert, akiknek szintén a Telegramhoz kell csatlakozniuk, tehát nem lehetnek olyanok, akik már a csoportban vannak
 4. Töltsd ki a Google jelentkezési űrlapját.

A győzteseket véletlenszerűen választjuk ki minden egyes forduló után és 3 Trezor pénztárca lesz ajándékba adva 3 szerencsés nyertesnek a fordulók során. A visszaélések elkerülése érdekében csak egyetlen szabály lesz. Minden meghívottnak olyan személynek kell lennie, amely nem tagja a Telegram Sphere csoportjának.
Sok sikert kívánunk minden egyes résztvevőnek!

További információk:

ICO

Affiliate program

TREZOR pénztárca

Twitter

Facebook

Youtube

Medium

Telegram

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.