StormGain és ICP: a legjobb kriptós kombináció

Van egy jó hírünk!

2021 egyik legnagyobb meglepetést keltő kriptovalutája immár a StormGain kiváló minősítést kapott mobil kriptotőzsde ökoszisztémáján is kereskedhető. Köszönhetően a megbízható és tapasztalt csapatuknak, a blokklánc technológia gyorsan a mainstream közbeszéd tárgyává válik.

Hogy mit kell tudni az ICP-ről és a StormGainról, és hogy miért jelentenek kiváló kombinációt a kereskedőknek, az is kiderül a cikkből, csak olvass tovább.

Az Internet Computer Protocol (ICP)

Az ICP elindítása egyértelműen egy bátor húzás volt, különösen annak tükrében, hogy a piaci érték ranglistán egyenest a top 10-ben landolt.

Nem vicc: az ICP publikus indulása 2021. május 10-én történt majd néhány óra után már 53 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhetett.

Az egyik fő ok az álomba illő indulás mögött magának az ICP felépítésének köszönhető. Egy olyan blokkláncról beszélünk, ami szinte korlátlan kapacitást és webes sebességet kínál.

A magas utalási sebességének és a magas volatilitásának hála az ICP-t Dominic Williams csak mint “a blokklánc harmadik legnagyobb innovációja” jellemezte a Bitcoin és az Ethereum után.

Mit kell tudni a listázóról – StormGain

A dolgok még ennél is jobbnak ígérkeznek miután az ICP listázásra és integrálásra került a StormGain megbízható és kiépült ökoszisztémájába. A listázás magával hozza, hogy még több ember fektethet a kriptóba.

A StormGain használatának amúgy magában is megvan az előnye köszönhetően a kereskedési instrumentumok választékának  és a minimális költségeknek, amikkel operál.

Néhány előnye a StormGainnek:

  • Nulla díjas kereskedés – minden profit valóban a Te zsebedben marad, ezzel még több ember kaphat kedvet a kriptovaluta befektetéshez.
  • Fiat pénzben is ki lehet utalni a – amíg a kriptók nem érik el azt a bizonyos kritikus tömeget, addig jó ha kéznél vannak a jó öreg fiat fizetőeszközök is.
  • Tőkeáttételes kereskedés – akár 300x tőkeáttétel is elérhető a megbízásokra.
  • Kereskedési jelek – minden egyes alkalommal, amikor ott a lehetőség a befektetésre, a tőzsde azonnal értesít.
  • Demókereskedési platform – azok, akik újak a kriptók világában, azok kezdhetik az ismerkedést egy 50,000 dolláros játékszámlával, mert ezzel nem kell félniük, hogy pénzt veszítenek.

Ekkora választékkal nem csoda, ha a StormGain olyan titulusokat tud magának, mint “Az első kriptokereskedésre kamatot biztosító platform” a CoinMarketCap szerint, vagy “Az év kriptovaluta kereskedési és váltó platformja” a The EUROPEAN szerint.

Amennyiben megnyerte a tetszésedet, próbáld ki a StormGain-t és kereskedj ICP érmékkel!

***Fenti írásunk egy szponzorált tartalom. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.