A StormGain költségmentes Internet Computer (ICP) token kereskedést kínál

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Listázta a StormGain az Internet Computer (ICP) tokent a kereskedési platformján. Az ICP vásárlást több rövid távú bikás indikátor is alátámasztja még annak ellenére is, hogy az elmúlt hetekben egy medvés trend bontakozott ki a kriptovaluta piacokon. Amellett, hogy 0%-os díjat számol fel most a StormGain az ICP ügyletekért, mellette még további extrákkal is támogatja a terjedését.

Akik számára még nem lenne ismert a StormGain, azoknak röviden egy ‘minden egyben’ kriptovaluta platform kereskedőknek, befektetőknek és felhőbányászoknak egyaránt. A cég egyben pillanatnyilag a CoinMarketCap ranglistája alapján a legjobb kamatokat kínálja a kriptovaluta letétek után, ezzel is bizonyítva versenyképességét a szektorban. A legújabb dobása az Internet Computer (ICP) listázása és a 0%-os költségű megbízások, amit a momentum fenntartása érdekében vezetett be. Köztudottan az ICP az egyik legnagyobb figyelmet kiváltó digitális eszköz volt az elmúlt hetekben.

Az Internet Computer (ICP) már indulásakor a top 10 piaci kapitalizációjú érme között nyitott még 2021. május 10-én. Árfolyama napok alatt felfutott a 750 dolláros csúcsára, amivel a piaci értéke elérte az 53 milliárd dollárt. Azóta az ár esik számos belépési lehetőséget teremtve az újonc és a veterán kereskedők számára egyaránt. A Dfinity alapító Dominic Williams szerint az Internet Computer a “blokkláncok harmadik innovációja, a Bitcoin és az Ethereum után”.

A StormGain 0%-os kereskedési díja automatikusan kerül elkönyvelésre minden regisztrált felhasználó számára az Internet Computer (ICP) ügylete után. Az ügyfeleknek nem kell tenniük érte semmit extrában. A StormGain egyébként híres arról, hogy nulla vagy minimális költségű kereskedést biztosít tagjainak, mert segítségével több millió új kereskedőt szólít meg.

Egy másik ösztönző az ügyfelek számára, hogy a StormGain prémium kereskedési szignálokat is kiküld ingyen. Ebbe tartoznak a napi frissítések, kereskedési ötletek és hírek a tágabb kriptovaluta piacokról. Ezzel járul hozzá a megalapozott kereskedői döntések meghozatalához. A platform egyben könnyen használható, amihez kényelmes kriptovaluta vásárlási és eladási feltételek párosulnak változatos hagyományos utalási megoldásokkal. Tőkeáttételre szintén lehetőség van egész 300x szorzóig, ami jóval magasabb, mint a szektorban bevett átlag.

A StormGain ügyfeleknek lehetőségük van a pozícióméretük növelésére a profitjukon keresztül, és mindezt kamatmentesen. Végül fontos megemlíteni a demószámla nyitási lehetőséget is, amivel 50 000$ játékpénzzel tesztelhetik kereskedési vénájuk a kezdők. A demószámla segíthet jól tájékozott kereskedési döntéseket hozni.

A StormGainről

A StormGain kriptokereskedési és váltási megoldásokat kínál, olcsó hozzáférést biztosítva a kriptopénz piacokhoz.

A StormGain platformja lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy mind short, mind long pozíciókat vegyenek fel, és kereskedési ötleteiket egy sor kriptovalután keresztül megvalósíthassák, miközben akár 100x-os tőkeáttétel is alkalmazhatnak a profitjuk növelése érdekében. A StormGain emellett kereskedési jelzéseket is kínál ügyfeleinek a kriptopiacok legjobb kereskedési lehetőségeinek felfedezésére, valamint egy demófiókot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azelőtt megismerkedjenek a platformmal, mielőtt valódi pénzzel kezdenének  kereskedni.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.