Felejtsd el a banki hiteleket a Student Coin kriptodeviza ökoszisztémával

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mindannyiunk számára nyilvánvaló a hagyományos bankrendszer nehézségei. Gyakran előleget kell elhelyeznünk mialatt folyamatosan változnak a kamatlábak. Várni kell a különböző típusú jóváhagyásokra miközben folyamatos munka mindennek megfelelni.

A bankok biztonsági hiányosságait nem is említve: a hitelt lenyúlhatják vagy a bank egyenesen csődbe mehet.

A számos figyelembe veendő tényező miatt nehéz hitelt felvenni. A helyzet különösen a hallgatók számára nehéz, akik például csak a tandíjat szeretnék fedezni, vagy a kezdő vállalkozóknak, akik a startupuk beindításán fáradoznak.

A startup programok ugyan jelenthetnek egy alternatív opciót, de nagy a verseny a tőkéért és mellé egy nagyon okos ötlettel kell előállni a befektetők meggyőzésére. Közösségi finanszírozás (crowdfunding) esetén általában alapból kínálni kell valamit cserébe. De mi van akkor, ha még nincs semmi se, amit fel lehetne kínálni?

Mindennek vége szakadhat hamarosan a Student Coinnal.

Mi az a Student Coin?

A Student Coin egy blokklánc technológiai ökoszisztéma, ahol a felhasználók többek között alternatív csatornákból részesülhetnek bankkölcsönökben.

A platform úgy lett megtervezve, hogy a magánszemélyek és a vállalatok maguk is képeset legyenek a saját STC-alapú tokenük létrehozására és azok értékesítésére crowdfunding keretében. Tehát eleve lesz valami, amit értékesíteni lehet. Minden így generált token értéke az STC értékén fog alapulni.

A Student Coin tokengenerálásnál nincs szükség technika szakértelemre. A STC Terminal alkalmazás használatával csak a következőket kell megadni:

 • A token neve;
 • A token típusa (privát, vállalati, DeFi, NFT stb.);
 • A token hasznosága;
 • És a token kínálata.

Könnyű, gyors és érthető.

Hogyan működik a közösségi finanszírozás a Student Coin esetében?

A rendszer nagyon egyszerű és kifejezetten a diákoknak és kezdő vállalkozóknak lett létrehozva.

Generálsz egy tokent, elhelyezed a Student Coin és más poolokban, amit mások megvesznek és kereskedelmi célokra felhasználnak. Így kapsz pénz arra, hogy elindíthasd a saját vállalkozások vagy hogy tanulni kezdhess a kiszemelt egyetemeden. Miután biztos jövedelemmel rendelkezel, ciklikusan elkezded visszafizetni a hitelt.

Nem csoda, hogy több mint 500 egyetem támogatja világszerte a projektet, beleértve a Harvardot és a Stanford Egyetemet.

Hol lehet STC tokenekhez jutni?

STC tokent közvetlenül a Studentcoin.app oldalon lehet vásárolni, ez a leggyorsabb mód rá.

De váltásra is lehetőség van a kereskedési platformokon, ahol az STC listázásra került. Ilyenek az Uniswap, Waves Exchange, a Bithumb Global, CoinTiger, Coinsbit, P2PB2B és a Bitcoin.com Exchange tőzsdék.

Holnaptól az STC token a ProBit váltón is kereskedhető lesz, és ez még nem minden. Két olyan vezető váltón is listázásra kerül, ami sokak számára meglepetésként fog hatni. A következő fázisban pedig a HitBTC, Changelly, Changelly Pro, CrossTower és Bequant váltókon is listázásra kerül.

De ami még ennék is fontosabb, hogy a Student Coin partnerségre lépett a KuCoinnal – ami egyike a legszigorúbb előírásokkal rendelkező kereskedési platformoknak. Nem túl sok tokent listáznak, szóval a tény, hogy a Student Coinnak sikerült bekerülnie, már magában egy kisebb siker.

Egy olyan tőzsdéről beszélünk, ahol eddig több mint 760 millió ügyletet bonyolítottak le 260 milliárd dollár tranzakciós volumen mellett.

Milyen más termékek érhetők el az ökoszisztémán belül?

A Student Coin nem csak az STC tokenből áll. Egy komplett ökoszisztéma, amit arra terveztek, hogy minél több emberrel megismertesse a kriptovaluták világát anélkül, hogy a technikai részletekkel kelljen törődniük.

A Student Coin platformnak két fő fontos része van:

 • Az üzleti szekcióban kapott helyett:
 1. STC Wallet – ahol a digitális eszköz egyenleg elérhető és 5% – 13% APY-ért cserébe stakelhetők a tokenek;
 2. STC Terminal – ahol a felhasználók személyre szabhatják a tokenjeiket (július végével lesz elérhető);
 3. STC Exchange – ahol kereskedni lehet a digitális eszközökkel és fiatpénzzel (2021 harmadik negyedévében indul);
 4. STC App – mobilon keresztül nyújt hozzáférést a Student Coin ökoszisztémához (a teljes verzió novemberben lesz elérhető).
 • Az oktatás rész, ahol az STC Edukációs Panel található.

Ezt nevezzük egy komplett kriptovaluta megoldásnak. Mire vársz? Csatlakozz a Student Coin ökoszisztémához és kezd meg kalandozásod a kriptovaluták világában!

***Figyelem! Fenti írásunk egy szponzorált megjelenítés. A BitcoinBázis óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***
Árnyék-gyülekezőhely Facebook csoport alternatív pénzügyekben gondolkodóknak.😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.