A szakértő szerint a SOL a 200 dollárt sem éri el, viszont van 3 komoly vetélytársa

Egy elemző előrejelzése szerint az Ethereum ETH Price ETH Price érteke meg fogja haladni a 10 000 dollárt a ciklus csúcsára. Mindeközben a Solana-val kapcsolatos nagy remények ellenére a 2024-es előrejelzés még 200 dollárt sem mutat, ugyanakkor néhány kevésbé ismertebb kriptoeszköz a Solana SOL Price SOL Price vetélytársa lehet. Ezek fényében a kriptopiaci dinamikába való analitikus betekintés fényt deríthet arra, mely kriptovaluták lehetnek a Solana kihívói – teljesítményben és hozamban.

BlastUP előértékesítés: a piac következő nagy durranása átlépte az 1 millió dollárt

A BlastUP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja hatalmas feltűnést keltett a kriptoszférában, mivel néhány hét alatt érte el az 1 millió dollárt előértékesítésekor. Ez a projekt mindenki watchlist-jén ott van, egyre több befektetőket vonz korai szakaszában, akik felismerték a benne rejlő potenciált.

A BlastUP sikerre hivatott, terveik szerint a Web3 és AI-eszközök integrálásával minőségi ugrást tudnak bemutatni. Átfogó eszközcsomaggal, gazdag jutalomrendszerrel várják az összes befektetőjüket.

A BlastUP tokenek jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszban vannak, jelenleg 0,05 dolláros áron. Ez jókora engedmény ahhoz képest, hogy a jegyzési áruk nemsokára 0,1 dollár lesz.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív jutalmakat a BlastUP előértékesítésében! <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülnek, beleértve az értékesítési allokációkat, és az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat. Azok, akik részt vesznek az előértékesítésben, a staking keretein belül extra kamatra is jogosultak lesznek.

A küldetés egyszerű: a startupok segítése a gyors növekedésben, a bevétel maximalizálásában. A BlastUP jó úton jár afelé, hogy domináns indítópulttá váljon. A projekt mögött elkötelezett rajongók állnak, akiknek egyetlen célja az ambiciózus tervek megvalósítása, hogy egyedülálló platformot biztosítson a könnyű és hatékony kirobbanáshoz.

A BlastUP által közölt ütemterv egyértelmű lépéseket fogalmaz meg 2026-ig, felvázolja az AI IDO-szűrő elindítását, az AI-eszközök fejlesztését és a közösségi piactér létrehozását.

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, és élj az általuk nyújtott korai előnyökkel! <<

Jupiter: potenciális emelkedés jelen körülmények között

A Jupiter árfolyama jelenleg 0,78 dolláron áll. Ha sikerül megtartania a 0,68 dolláros támogatási szintet, akkor a 0,81 dolláros álomhatár is elérhető lehet. A JUP token támogatásai alacsonyabb szinteken 0,42- illetve 0,30 dolláron fekszenek. A staking szisztéma jelentős népszerűségnek örvend, miután a nagy arányú többség megszavazta azt. Ez feljebb tolhatja a token értékét. Ezt támasztja alá a 10 napos egyszerű mozgóátlag stabil növekedése is.

Figyelembe véve a jelenlegi piaci viszonyokat, érdemes nyitva tartanunk a szemünket. Az RSI, a MACD és a 10 napos egyszerű mozgóátlag semleges zónában mozog, nem vagyunk messze a vásárlási javaslatoktól, ez pedig tartogathat pár meglepetést a befektetők számára. A token élettartamából adódóan nehéz a hosszú távú tendenciára következtetni. Az elsődleges cél a legmagasabb támogatási szintek megtartása.

Optimism: a következő cél az 5 dollár

Az Optimism árfolyama áttörte a 4 dolláros akadályt, jelenleg pedig 4,51 dollár. Nagyszerű helyzetben van, hiszen legközelebbi támogatási szintje 4,32 dolláron van, az ellenállás pedig majdnem 5 dolláron – 4,95 dolláron fekszik. Tekintettel a kereskedési jelekre, a „vásárlási akciót” mind a MACD, mind az egyszerű mozgóátlagok (10 és 100 napos egyaránt) megerősítik, így a jelenleg felvett pozíciók kecsegtetőek lehetnek.

A kereskedőknek ugyanakkor figyelembe kell venniük a legnagyobb támaszokat, melyek 2,95- és 2,20 dolláron fekszenek. Egy drasztikus likvidáció során könnyedén visszaeshetünk ezekre a szintekre is. Hosszú távon az árfolyamot a piaci körülmények alakíthatják, egy kis volatilitás visszavetheti az árfolyamot alacsonyabb szintre. Ettől függetlenül a felfelé ívelő trend megkérdőjelezhetetlen. Annak ellenére, hogy az RSI és a sztochasztikus RSI jelzései a semleges tartományban találhatók, könnyen jöhet egy kis mozgás – csak nem mindegy milyen irányba.

Következtetés

Számos kriptovaluta készül kihívni és felülmúlni a két talán leginkább meghatározó altcoint – az Ethereumot és a Solanat, ugyanakkor a legígéretesebb lehetőség nemcsak a hype, hanem a teljesítménye miatt egyértelműen a BlastUP. A Blast ökoszisztémán belül kialakított egyedi koncepciója már rég felkeltette a befektetők érdeklődését. Míg az Optimism és a Jupiter folyamatosan előrehaladást mutatnak, várható potenciáljuk valószínűleg elmaradhat a BlastUP-hoz képest, mely az előértékesítési szakaszban található. Mivel ez egy dinamikusan fejlődő projekt, egyértelmű, hogy a BlastUP jövője biztos kezekben van az egész piacon.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord:  https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***