A szakértők 4 megbízható projektet emelnek ki a következő bikafutamra

A kriptoszektor nemrég megdöbbentő leleplezésnek volt tanúja, amikor több Solana alapú mémcoinról is kiderült, hogy átverés. Ezek különféle előértékesítések során gyűjtöttek forrásokat, de sokuk értéke azóta zuhanórepülésbe kezdett. Ezek az esetek éles figyelmeztetésként szolgálnak a befektetők számára, hogy legyenek óvatosak és alaposan értékeljék ki a projekteket, mielőtt befektetnének. Hogy segítsünk eligazodni ezen a kockázatos terepen, ez a cikk négy olyan jó hírű projektet mutat be, amelyek a közelgő piaci mozgások után kitűnhetnek, és amelyek egyszerre kínálnak potenciált és hitelességet. Fedezd fel ezeket az ajánlásokat, hogy megalapozott döntéseket hozhassanak a kriptoutazás során.

A BlastUP átlépte a 4,7 millió dolláros határt

A Blast UP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja a közelmúltban lenyűgöző debütálást hajtott végre, és mindössze egy hét alatt 4,7 millió dollárt gyűjtöttek össze. A legrafináltabb befektetők a kezdetektől fogva a BlastUP tokeneket vásárolják, mielőtt az ára az egekbe szökne.

Blast banner blastup

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt kilő az ára

Jupiter kriptovaluta: erős növekedés és jövőbeli kilátások

A JUP jelentős növekedést mutatott az elmúlt 6 hónapban 3871%-os növekedéssel. Az elmúlt hét során a JUP árfolyama 18,86%-kal erősödött, mellyel kompenzálni tudta az előtte lévő korrekciót, így az egyhavi növekedése is elérte a 2%-ot. Ez a trend impulzív kitörésre enged következtetni, ugyanakkor a legfontosabb támasz (0,77 dollár) és a legfontosabb ellenállás (1,41 dollár) elég tág tartományt jelöl.

Kétség sem fér hozzá, hogy a JUP iránti érdeklődés az egekbe szökött. Amennyiben ez így folytatódik, a következő cél az 1,73 dolláros ellenállás lehet, azonban egy erősebb korrekció akár 0,45 dollárig is visszavetheti a DEX-en a token árfolyamát. Ha a technikai indikátorokat nézzük, az RSI jelenleg semleges tartományban van, így az elmozdulás mindkét irányba megtörténhet. Az optimizmus indokolt, de óvatosságra int, ahogy a piac értékeli a következő lépéseket.

Hogyan tovább Pepe

A PEPE mémcoin rendkívüli emelkedést mutatott az elmúlt héten, árfolyama 51,94%-kal növekedett. Egyhavi emelkedése a piaci korrekció miatt csupán 5,42% volt, azonban a PEPE befektetőinek nem kellett aggódnia, hiszen az elmúlt hat hónapban az árfolyama 543%-kal emelkedett, jelenleg pedig 0,000005 – 0,000007 dollár között mozog. Az RSI mutató pedig 74,2, amely erős vevői érdeklődést mutat.

Nagyon úgy tűnik, hogy a PEPE emelkedő trendje kitart a jövőben is, mivel a MACD és az RSI is rendkívül pozitív képet fest 0.00000031 árfolyamnál. A sztochasztikus érték 88,69 értéket jelez, ez pedig a túlvásárlásra utal, amely árfolyamcsökkenéshez vezethet. Ha kitart a token lendülete, úgy megküzdhet a 0,000009 dolláros ellenállási szinttel is, ellenkező esetben vár rá a 0,000004 dolláros támasz.

Jövőbeli kilátások a Bonk számára

A BONK árfolyama szenzációs felfutást produkált az elmúlt félévben, a 0,0000153 – 0,0000242 dolláros árfolyam között kereskedtek vele. A Bonk jövőjét tekintve mind a bikapiaci, mind a medvepiaci jelek jelen vannak. Az optimista oldalról nézve a jelenlegi árfolyam a 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlag felett van, ami egészséges emelkedő tendenciát jelez. Ugyanakkor óvatosságra int, hogy a Relatív Erősség Index a 67,63-as értéknél a túlvásárolt területhez közelít, ami egy lehetséges visszaesésre utalhat. A BONK így tesztelheti a legközelebbi ellenállást a 0,0000277 $-nál, de ha a lendület megtorpan, a 0,0000098 $-nál lévő támasz nyújthat menedéket. A piaci hangulat és a technikai mutatók egyensúlya fogja alakítani a BONK rövid távú árfolyampályáját.

Konklúzió

Az elemzők négy megbízható érmét azonosítottak, amelyek erős potenciállal rendelkeznek a jelenlegi bikapiacon. A JUP, a PEPE és a BONK tokenek szerepelnek a listán, de nem biztos, hogy ugrásszerűen nő az értékük. A tokenek közül a BlastUP emelkedik ki a legnagyobb eséllyel. Előnye az erős koncepció és a Blast ökoszisztémához való kapcsolódása, ami jól teret kínál a növekedésre.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***