Így kell tökéletesen piacra dobni egy új kriptocsillagot

Napjainkban a kriptopiacot a Bitcoin BTC Price BTC Price emelkedő tendenciája vezérli, melyet az altcoinok közvetlenül követnek. A gaming tokenek a közelgő altcoin-season vezető narratívája lehet, mely az előrejelzések szerint 2031-re eléri a 90,51 milliárd dolláros piacot. A Web2-t és Web3-t egyesítő Scapesmania célja, hogy ezt a felfutást kihasználja, és innovatív játékélményt nyújtson a felhasználók számára.

A listázás utáni kezdeti teljesítmény

Egy vadul sikerült előértékesítést követően 6 125 000 dollárt gyűjtő és 18 400 tulajdonossal rendelkező ScapesMania 2024. március 6-án debütált. Natív tokenje, a $MANIA már elérhető a PancakeSwap-on, a havi 1 millió felhasználót vonzó decentralizált tőzsdén. A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT párokkal kezdődött, az USDT elsődleges feladata a likviditási forrás biztosítása, hogy kielégítsék a közösségi keresletet.

A tulajdonosok száma az első 24 órában 18 410 körül állandósult, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania uralta a DEXTools forró lehetőségek listáját. Szerintünk nincs szükség további magyarázatokra.

Mi is pontosan a ScapesMania?

A crypto gaming világban gyakran megszakad a kapcsolat a projektek és a célközönség között. A kriptovaluták szerelmesei a nyereségre törekednek, a játékosok pedig szórakozni szeretnének mindenféle bonyolult kriptográfiai művelet nélkül. A ScapesMania ezt a hiányosságot orvosolja azzal, hogy belép a casual gaming világba, így a játékosokat és a befektetőiket is kiszolgálja. A játékosok problémamentesen élvezhetik a játékot, míg a tokentulajdonosok alakíthatják az ökoszisztémát, és profitálhatnak annak a sikeréből – játékpreferenciáktól függetlenül.

Mi az a $MANIA token?

A $MANIA token számos funkciót ellát, mint például:

 • DAO irányítás
 • Token lekötés és kamatoztatás
 • Különböző jutalmazási szerep
 • Játékon belüli vásárlások és ösztönzők
 • Az ökoszisztéma kriptovalutája

Miért érdemes a ScapesMania-hoz csatlakozni?

Amennyiben az érdekelne bárkit is, miért érdemes a ScapesMania-hoz csatlakozni, az alábbi indokok könnyedén meggyőzhetnek bárkit. Először is a $MANIA tokenomikája kiegyensúlyozott, a token számára a kereslet és kínálat egyensúlya biztosítva van. Ezenkívül pedig a lekötési program esetében több tokennel is jutalmazzák az elkötelezettséget. Figyelemreméltó, hogy összesen 4 milliárd $MANIA token kerül forgalomba, melyből a 8%-át a közösség jutalmazására fordítják.

Forrás: ScapesMania fehér könyvéből

A DAO irányításával az alkalmazók befolyásolhatják az ökoszisztémával kapcsolatos döntéseket, míg a token-használat bővítése és a sikeres előértékesítés erős közösségi támogatást mutat.

Végezetül egy alapos intelligens szerződés-audit biztosítja a platform biztonságát. Fontolja meg, hogy csatlakozik a ScapesMania-hoz ezekért az előnyökért, de ne felejtse el elvégezni a kutatást, és ismerje el a piaci ingadozást.

A közösségi bizalom szerepe

A játék minden népszerű platformon témát képez, a visszajelzések és vélemények csak úgy nyüzsögnek mindenhol. Mindenki izgatottan várja, hogy csatlakozhasson a ScapesMania-hoz, mert egyetértenek a csapat víziójával, és szeretnének aktívan részt is venni benne. A bálnák már felfigyelnek a projektre, a lekötések összege meghaladja a 20 000 dollárt is.

Előretekintés a jövőbeli lehetőségekre

Az előttük álló út rendkívül fényesnek tűnik, különösen a ScapesMania fő irányvonalában, a casual gaming szektorban. A Statista előrejelzései szerint ez a szektor meghaladhatja 2027-re a 19,12 milliárd dollárt.

Sőt, nyilvánvaló, hogy az altcoin növekedésének következő hulláma, különösen a játéktokenek esetében, a láthatáron van. Mivel a ScapesMania most listázva van, a növekvő piac közepette nincs is jobb alkalom arra, hogy beszállj és megszerezd a $MANIA tokeneket.

Nemrég a ScapesMania vezérigazgatója felvázolta a csapat fejlesztési stratégiáját. A fejlesztők nem hagynak szó nélkül minden lépést az ötlet kezdetétől a csiszolt végtermékig.

Forrás: A ScapesMania hivatalos Telegram csatornája

Mi van a láthatáron? Az ütemterv szerint a közelgő mérföldkövek közé tartozik a pilótajáték alfa-kiadása az ökoszisztémában, egy kockás program elindítása és a DAO menedzsment integrálása.

Szeretnél lépést tartani a fejlesztéssel? Csatlakozz a közösségi csatornához, és semmiről sem maradsz le.

Forrás: ScapesMania fehér könyvéből

Hogyan vásárolj $MANIA tokeneket a PancakeSwap -on – útmutató

Készen állsz arra, hogy belevágj a ScapesMania kalandjába, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Íme egy gyors útmutató a $MANIA token vásárlásához a PancakeSwap-on:

 • 1. lépés: Hozz létre egy BNB-hálózattal, vagy Ethereummal kompatibilis kriptovaluta tárcát (pl. Trust Wallet, Metamask stb.)
 • 2. lépés: Fizess be USDT-t vagy WNBN-t a tárcádra.
 • 3. lépés: Nyisd meg a PancakeSwap weboldalt, és csatlakoztasd a tárcádat a “Connect Wallet” gomb segítségével.
 • 4. lépés: Navigálj át a “Trade” – magyarul: kereskedés – menüre, és válaszd a “Swap” – magyarul: váltás – lehetőséget.
 • 5. lépés: A felső legördülő menüben válaszd ki a cserélni kívánt tokent – USDT vagy WBNB.
 • 6. lépés: Az alsó rész legördülő menüjében válaszd ki a $MANIA tokent.
 • 7. lépés: Add meg a kívánt mennyiséget $MANIA-ban, vagy USDT-ben/WBNB-ben.
 • 8. lépés: Tekintsd át a részleteket és kattints a “Swap” gombra a tranzakció megerősítéséhez.

Használd ki a gaming szektorban rejlő lehetőségeket

A ScapesMania útja még csak most kezdődik. Mivel a casual gaming ipar hatalmas növekedésre készül, most itt a tökéletes alkalom arra, hogy belevágj ebbe az izgalmas szektorba.

Emlékszel még a crypto gaming felfutására 2021-ben? A jelenlegi kriptopiaci fellendülés hasonló lehetőségeket kínál a profitszerzésre. A tőzsdei bevezetést követő állandó ár és robusztus kezdeti támogatás révén a $MANIA erejét már megmutatta.

Ragadd meg a lehetőséget és csatlakozz! Keresd fel a PancakeSwap oldalát, hogy beszerezd a $MANIA tokeneket.

>> Vágj bele már most – Vásárolj $MANIA-t a PancakeSwap-on: MANIA/WBNB, MANIA/USDT <<

Weboldal: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

Értesítések-csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***