A szakértők szerint ezek a kriptovaluták hamarabb elérhetik az 1 dollárt, mint az XRP!

A Bitcoin BTC Price BTC Price ára meghaladta a 71-, majd 72 000 dollárt, miután a brit Financial Conduct Authority – magyarul: Brit Pénzügyi Felügyelet – engedélyezi a kriptotőzsdéken kereskedett kötvényeket (ETN)-t. Ez egy hatalmas fejlemény az egész ipar számára, továbbá arra utal, hogy más kriptovaluták jövője is erősen bikás lehet. Ahogy a figyelem azokra az előrejelzésekre irányul, melyek az 1 dollár alatti tokenekkel foglalkozunk, elmélyülünk, melyek lehetnek a leginkább ígéretesek a közelgő hetekben, hónapokban.

BlastUP előértékesítés: a piac következő nagy durranása átlépte az 1 millió dollárt

A BlastUP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja hatalmas feltűnést keltett a kriptoszférában, mivel néhány hét alatt érte el az 1 millió dollárt előértékesítésekor. Ez a projekt mindenki watchlist-jén ott van, egyre több befektetőket vonz korai szakaszában, akik felismerték a benne rejlő potenciált.

A BlastUP sikerre hivatott, terveik szerint a Web3 és AI-eszközök integrálásával minőségi ugrást tudnak bemutatni. Átfogó eszközcsomaggal, gazdag jutalomrendszerrel várják az összes befektetőjüket.

A BlastUP tokenek jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszban vannak, jelenleg 0,05 dolláros áron. Ez jókora engedmény ahhoz képest, hogy a jegyzési áruk nemsokára 0,1 dollár lesz.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív jutalmakat a BlastUP előértékesítésében! <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülnek, beleértve az értékesítési allokációkat, és az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat. Azok, akik részt vesznek az előértékesítésben, a staking keretein belül extra kamatra is jogosultak lesznek.

A küldetés egyszerű: a startupok segítése a gyors növekedésben, a bevétel maximalizálásában. A BlastUP jó úton jár afelé, hogy domináns indítópulttá váljon. A projekt mögött elkötelezett rajongók állnak, akiknek egyetlen célja az ambiciózus tervek megvalósítása, hogy egyedülálló platformot biztosítson a könnyű és hatékony kirobbanáshoz.

A BlastUP által közölt ütemterv egyértelmű lépéseket fogalmaz meg 2026-ig, felvázolja az AI IDO-szűrő elindítását, az AI-eszközök fejlesztését és a közösségi piactér létrehozását.

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, és élj az általuk nyújtott korai előnyökkel! <<

A Dogecoin ára stabilizálódni látszik

A Dogecoin jelenlegi árfolyama 0,17 dollár, ami a második ellenállási szint körül stabilizálódni látszik. A közelmúlt eseményei és a hírességek újabb támogatási hulláma – különösen Elon Musk, a Dogefather részéről – elősegíthetik a rövid távú emelkedést. Semleges jelenleg az RSI és a sztochasztikus RSI ajánlása, mely mozgolódásra utalhat. A 10 napos egyszerű mozgóátlag (0,16 dollár) stabil támasznak kell bizonyuljon, hogy a DOGE tovább meneteljen.

Érdemes óvatosnak lenni. A hosszú távú forgatókönyv volatilitást jósol a mémcoinok számára, a támogatási szintek 0,08- és 0,05 dolláron fekszenek. A 100 napos egyszerű mozgóátlag (0,10 dollár) a legfontosabb, ezt mindenképp meg kellene tartania. Bár a MACD vásárlási akciót javasol, jelen esetben nem biztos, hogy készpénznek kell venni ezt.

A Cardano növekedhet a Grayscale-kizárás ellenére

A Cardano (ADA) jelenleg a 0,77 dolláros ellenállási szint körül mocorog, mely áttörése bizakodásra adhatna okot. Ha nem kerül bele a Grayscale legújabb alapjába, akkor viszont rövid távon elfogyhat a lendület. Rövid távon ugyanakkor az ADA historikus árfolyamai azt sugallják, hogy tartsuk még az érmét a hír ellenére.

Hosszabb távon a legerősebb támasz 0,52 dolláron fekszik, ez jelenthet biztonsági hálót és remek beszállót mindenki számára. Az ADA kizárása a Grayscale legújabb alapjából elkezdheti erre a szintre visszaszorítani az árfolyamot, mely eredetileg emelkedő trendben lenne. A különféle piaci változóktól függően az egyszerű 100 napos mozgóátlag azt sugallja, hogy az ADA-hoz való hosszú távú ragaszkodás még mindig gyümölcsöző megtérülést hozhat.

Következtetés

A Dogecoin, a Cardano és a Pyth Network erőteljes emelkedése ellenére a BlastUP magasan kiemelkedik az 1 dollár alatti kriptovaluták kategóriájából. A projekt már átlépte az 1 millió dolláros értékesítést is, ígéretes eszközkészletével és bőkezű jutalomrendszerével pedig mindenképp meghatározó szereplője lehet a ciklusnak. A Blast ökoszisztéma indítópultja sikerre hivatott gyors és innovatív funkcióinak köszönhetően, az elemzők az 1 dolláros árfolyamot sem zárják ki. Az ígéretes projektbe történő befektetés mindig jó döntésnek bizonyult a múltban.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***