Szarkasztikus reklámmal hirdetik az új kriptotermék indulását

A Bitwise legújabb Ethereum-hirdetése már NFT-ként is megvásárolható.

Már hirdeti a Bitwise az Ethereum ETF indulását

Az NFT kiadásából származó bevételt a Protocol Guildnek, az Ethereum fő közreműködőinek és a hirdetés két szereplőjének adják át.

A Bitwise, digitális eszközkezelő vállalat megjelentette az első Ether ETF reklámját. A héten megjelent hirdetés mellett lehetővé teszik a nem helyettesíthető tokenek (NFT) rajongói számára, hogy felrakját a 39 másodperces klipet az Ethereum hálózatra is NFT-ként.

„Ragadj meg egy darabot a kriptovaluták történelméből: ez az első tévés hirdetés, amelyet NFT-ként is kiadnak” – állította Bitwise az X bejegyzésben.

Szarkasztikus, de lényegretörő reklám

A Bitwise a mindig működő Ethereum hálózatra hegyezte ki a reklámot, ami a hét minden napján, a nap 24 órájában működik. Miközben a Wall Street alszik. Látszólag egy Apple-hirdetésből meríthettek ihletet, amely a 2000-es évek elején Mac számítógépeket és PC-ket hasonlította össze.

A Bitwise-hirdetés egy lazán öltözött, fiatalabb, Ethereumot képviselő férfi és egy hálóingben, alatta üzleti öltözékben (a nagy pénzügyeket jelképező) idősebb férfi párbeszédéből áll. A hálóinges bácsi a kereskedési órák végén egyszerűen ágyba ugrik.

„Te is szeretnéd becsukni a szemed, ha milliárdokat mozgatsz a világon” – mondja a nagy pénzügyes meglehetősen büszkén.

– Nos, tulajdonképpen igen. – válaszolja az Ethereum embere. “A stabilcoinokhoz, NFT-khez, kripto kölcsönökhöz viszont az emberek a hét minden napján, 24 órában hozzáférhetnek […], de nézd, mindenki más. Pihenned kellene” – mondja, miközben ágyba bújtatja az öreg rókát.

Bitwise a hirdetést a történelem egy darabjának nevezte

A 39 másodperces klipből eddig 1198 NFT készült 530 egyedi tulajdonostól, a Zora Network, a művészekre és márkákra fókuszáló Ethereum layer-2 megoldása szerint.

A Bitwise szerint az NFT bevételének 50%-át a Protocol Guild kapja, amely az Ethereum fő közreműködőit csoportosító kollektív finanszírozási mechanizmus. A fennmaradó 50%-ot a hirdetés két szereplője, Jamie Kaler és Michael Tacconi kapja. Eddig összesen 1865 dollárt vagy 0,53 Ethert kerestek az NFT kiadásból.

Célegyenesbe került az Ethereum ETF

A múlt hónapban a Bitwise és hét másik cég 19b-4 kérelmét jóváhagyta az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága.

A Bitwise június 18-án módosította az S-1 regisztrációs nyilatkozatát, amely így a kereskedés elindításakor már 100 millió dolláros potenciális befektetést tartalmaz – feltehetően a Pantera eszközkezelőtől. Az S-1-es nyilatkozat az utolsó lépés, amelyet a SEC-nek jóvá kell hagynia, mielőtt az Ether termékek megjelennének.

Eric Balchunas, a Bloomberg ETF elemzője szerint már július 2-án elindulhatnak a legújabb kriptotermékek.