Szárnyal a Bitcoin – Vajon képes lesz ezt a három projektek kenterbe verni?

A Bitcoin árfolyama az elmúlt hét során jelentős erősödésen ment keresztül. Mindössze 7 nap alatt a BTC árfolyama 7.8%-ot erősödött, és egyáltalán nem kizárt, hogy a futam még csak most kezdődik.

A befektetők számára kedvező változás hátterében az elmúlt napokban nyilvánosságra került, amerikai munkanélküliségi adatok állnak. Ezekből kiderült, hogy az eddigi recessziós trenddel szakítva, csökken a munkanélküliek aránya.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy erősödik a gazdaság, vagyis a befektetők egyre nagyobb mértékben térnek vissza az olyan rizikósabb befektetésekhez is, mint a Bitcoin.

Bitcoin előrejelzés

A kriptoszektor hihetetlen mértékű bizalomvesztést élt át az elmúlt időszakban miután kiderült, az egyik legnagyobb kriptotőzsde, az FTX hűtlen módon kezelte a befektetők pénzét.

Ennek hatására a teljes szektor mélyrepülésbe kezdett. A jelentős árfolyamcsökkenés nem az első volt 2022-ben, mivel gyakorlatilag az egész év során negatív trend volt tapasztalható a piacon.

A kisebb érmék akár 70-90%-ot is gyengültek, míg a nagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptók, mint amilyen a Bitcoin is „csak” 57%-ot gyengült egy év alatt.

btc arfolyam jan12

A joggal felmerülő kérdés jelenleg az, hogy milyen a befektetők hozzáállása a kriptoszektorhoz.

Ezzel kapcsolatban a Bitcoin árfolyam most tapasztalható erősödése bizakodásra adhat okot. Jelenleg úgy tűnik, a befektetők túlnyomó része nem pártolt el a blokklánc-technológiától, csupán jobban megválogatja mibe fekteti a pénzét.

A jelenleg ismert adatok szerint nem teljesen kizárt, hogy az amerikai jegybank (FED), látva a piac erősödését, csökkenteni fogja az alapkamatok emelésének mértékét. Amennyiben ez bekövetkezi, az egyértelmű jelzés lesz a befektetőknek, miszerint a medvepiac hamarosan véget fog érni.

Ennek ellenére nem lehet magabiztosan kijelenteni, hogy Jerome Powell, a FED elnöke nem fog magasabb kamatemelési tempót bevezetni.

Ha nem szeretnéd magadat kitenni a piac szeszélyének, és egy izgalmas, új projektet keresel, akkor írásunk hátralévő része neked szól.

Bemutatunk három izgalmas projektet, amelyeknek mindegyike forradalmai és innovatív módon aknázza ki a blokklánc-technológiában rejlő lehetőségeket.

Fight Out (FGHT) – sportolj és spórolj!

Kevés sikeresebb előértékesítést láthatunk az elmúlt időszak során, mint amilyen a Fight Out. A fejlesztőknek alig három hét leforgása alatt közel 3 millió dollár értékben sikerült értékesíteni az ökoszisztéma natív érméjéből, az FGHT-ből.

Az Fight Out egy move-to-earn (M2E) blokklánc-technológiára épülő fitneszalkalmazás és edzőteremlánc, amiben a felhasználók FGHT érméket tudnak előfizetésre váltani.

A rendszer rendelkezik egy belső digitális pénzzel is, ez a REPS. REPS pontokat minden elvégzett edzés, kihívás vagy verseny után kaphatunk, majd ezeket a platform piacterén keresztül beválthatjuk különböző digitális és valós ajándékokra.

Fight-out-fght-main-2.6m-hu

Sőt, jelentősen spórolhatunk is, amennyiben a REPS pontokat FGHT- váltjuk, hiszen utóbbit előfizetésre is fel lehet majd használni.

A fejlesztők annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalat tudjanak nyújtani a szolgáltatásaik által a felhasználók számára, több sportnagykövetet is felkértek. Ezek a sportnagykövetek segítenek majd különböző exkluzív edzés, és étrenddel kapcsolat tartalmak összeállításában, továbbá folyamatos motivációval fogják ösztönözni a felhasználókat.

Idáig 4 név lett nyilvánosságra hozva: Savannah Marshall profi bokszoló, Tremayne Dortch influenszer és személyi edző, továbbá Amanda Ribas és Taila Santos profi MMA harcosok.

Valós és digitális edzőtermekkel érheted el életed legjobb formáját

Az elsöprő siker egyik oka, hogy az FGHT érmék nem csupán digitális, hanem valós felhasználási móddal is rendelkeznek. Tulajdonosaik ugyanis igénybe tudják majd venni a 2023 végén bemutatásra kerülő Fight Out edzőtermek bármelyikét.

Ezekben lehetőség lesz részt venni különböző közös edzéseken, használni lehet majd az összes elérhető edzőgépet, vásárolhatunk az egészségbárban, találkozhatunk a sportnagykövetekkel, gyűjthetünk REPS pontokat, és a közösségi tereket is igénybe tudjuk majd venni.

fightout mobil app edzesprogramok

Azonban, ha te is azok közé tartozol, aki nem szeretnének az végéig várni az edzések megkezdésével, jó hírünk van: a Fight Out fejlesztői egy mobilalkalmazást is készítenek, ami a korai befektetők számára már 2023 első felében elérhetővé válik.

Az alkalmazáson keresztül számos előre felvett videó lesz elérhető több, különböző sportágban, például tanulhatsz majd bokszolni, de részt tudsz majd venni jóga vagy HiiT edzéseken is. Ezen túl elérhetőek lesznek élő edzések is, így a felhasználók soha nem fognak ráunni az alkalmazásra.

Az előértékesítés összesen két szakaszból fog állni, amiből az elsőnek már több mint a fele teljesült. A következő szakaszban a FGHT ára a duplájára fog emelkedni, így érdemes még most vásárolni belőlük.

Ha szeretnél többet megtudni a Fight Outról, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

FGHT token vásárlása

C+Charge (CCHG) – járulj hozzá az elektromos autók elterjedéséhez

Az elektromos autók egyre nagyobb mértékben válnak a hétköznapok részévé. Ahhoz azonban, hogy az eddig tapasztalt fejlődés tovább folytatódhasson, nem csupán vásárlókra, hanem infrastruktúrára is szükséges van.

A C+Charge csapata szeretne minél nagyobb mértékben hozzájárulni ennek az infrastruktúrának a kiépítéséhez, mégpedig egy töltőállomás-hálózat létrehozásával.

Elképzelésük szerint hamarosan a meglévő töltőállomások túlnyomó részén lesz majd mód fizetésre CCHG érmék segítségével. Továbbá terveik között szerepel, hogy azokon a helyeken, ahol idáig nem volt kellő mennyiségű töltőállomás, C+Charge állomásokat fognak telepíteni.

c charge token fooldal

Utóbbinak nagy előnye a konkurenciával szemben, hogy nem lesz szükség kártyaolvasó terminálok bekötésére, amivel a C+Charge állomások elterjedése nagyban felgyorsítható.

Az ökoszisztéma középpontjában a CCHG érmék állnak. Ezek igénybevételével lesz mód a töltéseket követően a fizetésre, a C+Charge mobilalkalmazáson keresztül.

Az alkalmazás azonban nem csupán a fizetésre szolgál. Használatával megtudható, hol van a legközelebbi töltőállomás, milyen hosszú a várakozási idő, illetve mennyibe fog kerülni a járművünk töltése.

Azok, akik igénybe veszik a szolgáltatást, a fizetést követően karbonkreditekben részesülnek. A kreditek mennyiségét szintén az alkalmazáson keresztül lehet ellenőrizni, illetve idővel beváltani is lehet majd őket.

c+charge eletromos autotoltes kriptoval

Az előértékesítés még csak most vette kezdetét, ezért akiknek felkeltette az érdeklődését a C+Charge, azok most még kedvezményes áron tudnak a CCHG érmékhez hozzájutni.

Tudj meg többet a C+Charge-ról a magyar nyelvű honlapon keresztül!

CCHG token vásárlása

Meta Masters Guild (MEMAG) – Keress pénzt játék közben, stresszmentesen

Az egyik legnagyobb probléma a play-to-earn (P2E) játékokkal, hogy a felhasználók számára jelentős stresszel jár a profitszerzés, hiszen a teljesítményhez van kötve, az elérhető profit mennyisége.

Ennek az áldatlan állapotnak tudható be, hogy a legtöbb P2E játék esetében a felhasználók jelentős része rövid időn belül faképnél hagyja a projektet.

Ezen a helyzeten változtatna a Meta Masters Guild.

memag token fooldal

Elképzelésük középpontjában a play-and-earn rendszer található. Dióhéjban, a játékosok azzal tudnak profithoz jutni, ha játszanak egy játékkal. Nem szükséges a játékon belül kimagasló eredményeket elérni másokkal szemben, pusztán jól kell magunkat érezni.

Mivel a játékosok válláról lekerül a teher, így a felhasználók is nagyobb mértékben fognak kitartani a projekt mellett.

Az ökoszisztémában két digitális érme is van. A Memag, aminek a segítségével igénybe lehet majd venni a platformot, illetve a Gem, amiket a játékkal töltött időnkért cserébe fogunk kapni. A Gemeket később a piactéren keresztül Memagra, illetve más kriptopénzekre lehet majd váltani.

A Meta Masters Guild azonban nem játékfejlesztő projekt lesz, sokkal inkább egy kiadó. Erre utal a projekt nevében a Guild szó is. Ennek köszönhetően gyorsabban, és magasabb minőségben lesznek képesek játékokat bemutatni.

A fejlesztők jelenleg három játékot jelentettek be, azonban az idő előrehaladtával ez a szám rohamosan növekedni fog.

A Meta Masters előértékesítése jelenleg a hétből az első előértékesítési szakaszánál tart, így aki még most csatlakozik, mindössze 0.007 dollárért vásárolhat a MEMAG érmékből. Az utolsó szakaszra az érmékhez 0.023 dollárért lehet hozzájutni, vagyis a most csatlakozók 300% hozamra tudnak majd szert tenni.

A Meta Master weboldalát magyar nyelven is elérheted, ha az alábbi linkre kattintasz.

MEMAG token vásárlása