Szárnyal a Monero, miközben az Avorak AI felfedheti az anonimitását

A Monero jelenleg a vezető adatvédelemre fókuszáló digitális projektek közé tartozik és komoly árnövekedést tapasztalt mostanában. Az ún. privátcoinok a piacon forgalomban lévő újabb projektek közé tartoznak és ezek között van vezető szerepe a Monerónak. A privátcoinok iránt megnövekedett érdeklődés az adatvédelemhez és az anonimitáshoz kapcsolódó aggodalmaknak köszönhető a digitális térben. A privátcoinok elfogadása vonatkozásában csúcsra érő érdeklődés ellenére az olyan AI kriptók, mint az Avorak AI komoly lehetőséggel bírnak a Monero és a hasonló privátcoinok tranzakció anonomitásának leleplezésében.

Hogyan működik a Monero?

A Monero natív tokenje az XMR és a projekt egy olyan decentralizált kriptovaluta, amely az anonimitást és az adatvédelmet helyezi fókuszba a kriptovilágban. 2014-ben indították el és a projekt a gyűrűs aláírási technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi az XMR tranzakció részleteinek elfedését és a küldő személyazonosságának elrejtését. Az alkalmazott mechanizmus összepakolja a küldő tranzakcióit más tranzakciókkal és így lehetetlenné teszi az eredeti forrás azonosítását.

Lekövethető a Monero?

A Monero rejtett címeket használ és minden tranzakcióhoz egyszeri címet generál. Így pedig a gyűrűs aláírási mechanizmusával kombinálva elrejti mind a küldő, mind a fogadó személyazonosságát. A platform mechanizmusa pedig tovább erősíti, hogy ne legyen közvetlen kapcsolat a tranzakciós történethez és így hosszú távon növeli az anonimitást.

Hogy fedheti fel az Avorak az anonimitást?

Az Avorak AI úgy tört be a kriptobirodalomba, hogy a szolgáltatásait használóknak számtalan előnyt kínál. Az Avorak egy AI kripto, amely mesterséges intelligenciát és blokklánc technológiát használ egyedi termékei biztosításához.

Ezen termékek között található a meggyőző szöveggeneráló funkció, amely internetes adatgyűjtést és NLP technológiát használ arra, hogy emberekkel lépjen interakcióba szövegen vagy hangon-szövegen keresztül és értékes tartalmat generáljon. Az Avorak Write olyan chatbotokat használ, amelyek előre megírt nyelvi adatbankkal rendelkeznek és plagizálást felismerő API-kat használnak.

Az Avorak a mesterséges intelligenciát blokkláncokkal ötvözi és mint ilyen, minden olyan előnnyel is bír, amelyet a blokklánc technológia biztosít. A blokklánc technológia biztonságos eszközöket kínál az adatok birtoklására és megváltoztathatatlan osztott főkönyvben való tárolására, valamint adatok feldolgozására, miközben mégis decentralizált. Ennek eredményeként az Avorak AI olyan vállalatok számára kínál lehetőségeket, amelyek áttörhetetlen biztonsági funkciókat keresnek, ugyanakkor nagyobb autonómiát is szeretnének. Az Avorak alkalmazható kiberbiztonsági cégeknél is és tökéletes biztonsági szolgáltatásokat nyújt a fontos vállalati információk tárolására.

A projekt számtalan olyan terméket kínál, amelyek hasznosak lehetnek többféle szektorban, mint például a pénzügyek világában. Az Avorak lenyűgöző funkcióin keresztül lehetőséges a mesterséges intelligencia funkiók alkalmazása a piacon történő kereskedésre is az Avorak Trade-n keresztül. Az AVRK tokenje működteti az Avorak rendszert és könnyen hozzáférhető decentralizált tőzsdéken.

Három fő staking pool van és mindegyik egy bizonyos éves teljes kamatlábat (APR) kínál egy adott időszak alatt stakelt teljes összeg arányában és AVRK jutalmakat biztosít ezért cserébe. Az arany pool 4%-os APR értékkel bír és 3 hónapos időkeret vonatkozásában 100,000 AVRK jutalmat kínál az AVRK stakelőknek. A platina pool APR-je 9,07% míg a gyémánt pool 14,86%-os APR értékkel rendelkezik. Ennek tükrében lehetséges passzív jövedelmet szerezni az Avorakkal, miközben még mindig hozzáférhetőek a biztonsági és adatvédelmi funkciók.

Az Avorak jelenleg a Kezdeti Érmekibocsátás (ICO) 8. fázisában jár és az ára 0,27 dollárra van belőve. Emellett minden vásárláshoz 3%-os bónusz jár és a világon mindenki hozzáférhet ehhez az eseményhez és az AVRK tokenekhez.

Konklúzió

Az Avorak AI vetekszik a privátcoinokkal, hiszen hasonló funkciókat kínál, ugyanakkor további előnyöket és termékeket is biztosít. Az AVRK stakelés egy jövedelmező lehetőség, amit az Avorak kínál és mégis, a blokklánc technológiának köszönhetően ez egy megbízható, biztonságos projekt. Széleskörű alkalmazása a pénzügyi, biztonsági és adatvédelmi szektorban egy vonzó befektetéssé tette, amely készen áll a kriptotér elfoglalására is.

Tudj meg többet az Avorak AI-ról:

Honlap: https://avorak.ai/

AVRK token vásárlás: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***