Szárnyal a Pepe coin, ám ezek a hasznossággal ellátott mém érmék mégis jobb befektetések lehetnek

A kriptoszektor befektetői a december óta tartó bikafutamban az előző hétvége során lassulást tapasztalhattak. Úgy tűnik a jelenség csak átmeneti volt, miután a teljes szektortban 1.26%-os növekedést lehet látni. Ezzel párhuzamosan pedig a kriptoszektor teljes piaci kapitalizációja meghaladja az 1.17 billió dollárt.

A legtöbb esetben a kriptopénzek erősödésének menetét a Bitcoin szokta vezetni, most azonban a népszerű mém érme, a Pepe árfolyama áll az élen.

A népszerű digitális eszköz befektetői ugyan az előző 24 óra során némi gyengülést láthattak, összességében továbbra is kiemelkedik a mezőnyből a Pepe árfolyama több mint 40%-os növekedésével.

A Pepe azonban nem az egyetlen token, ami elrabolta a befektetők szívét. Több szakértő is úgy gondolja, hogy a Pepe sikereit képes lesz jelentősen túlszárnyalni a Love Hate Inu és a Tamadoge.

A két kutyás érmével képtelenek a befektetők betelni, ráadásul mindkét kripto a hétköznapok során is alkalmazható felhasználási móddal rendelkezik.

Sokan arra számítanak, hogy mindkét érme a kriptoszektor legnagyobb sikereit érheti el.

Kilőtt a Pepe érme árfolyama

Cikkünk írásakor a Pepe értéke 0.000000297742 dolláron áll. Ez az érték ugyan 12.2%-kal alacsonyabb, mint 24 órával ezelőtt, azonban az április 18-án látott értéknél még így is közel 80%-kal magasabb értéken mozog.

pepe coin arfolyam

A 7 napos árfolyam diagrammot vizsgálva a mém érménél tapasztalható trend egyértelmű irányt jelez.

A mostani erősödés mögött elsődlegesen az úgynevezett FOMO (Fear Of Missing Out) áll. A FOMO a legtöbb mém kripto esetében jelentős faktort jelent az árfolyamváltozással kapcsolatban.

Bár elsőre kedvező befektetésnek tűnhet a Pepe, hiszen a mém érméktől megszokható hozammal kecsegtet, minden bizonnyal hamarosan (hasonlóan a legtöbb mém érméhez) hatalmas árfolyamesésre lehet majd számítani.

Ennek a jelenségnek az elsődleges oka pontosan a FOMO miatt van.

Azok az érmék, amiket a legtöbb befektető csak viccből vásárol meg, azonban nem rendelkeznek semmilyen, a hétköznap során is használható felhasználási móddal, hosszú távon kudarcra vannak ítélve.

Elég, ha csak a népszerű Dogecoint nézzük, melynek árfolyama a korábbi csúcshoz képest közel 90%-kal alacsonyabban mozog.

Ennek a jelenségnek a fényében pedig a befektetőknek mindenképpen érdemes olyan érmét választani, mely nem kizárólag aranyos látványvilággal, hanem kiváló felhasználási módokkal is rendelkezik.

Írásunk további részében két ilyen érmét is bemutatunk, amelyekkel a befektetésed összegét akár meg is tízszerezheted.

Szavazz és keress – rég nem látott siker a Love Hate Inu előértékesítése

Évekkel ezelőtt a mém érmék kizárólag azért jöttek létre, hogy gúnyt űzzenek a kriptoszektor akkori állapotából. Ennek megfelelően pedig semmilyen felhasználási móddal nem rendelkeztek, így teljes mértékben spekulatív eszközként működtek.

Ez hozzávetőleg 2013 körül történt a korábban említett Dogecoin megjelenésével. Azóta viszont a szektort rengeteget fejlődött, így már egyre több olyan projektet láthatunk, melyek tökéletesen képesek egyesíteni a legjobb érmék felhasználhatóságát a mém tokenek vicces, kutyusos látványával.

A Love Hate Inu pedig pontosan ilyen!

Egyszerűen összefoglalva a Love Hate Inu egy Vote to Earn rendszerre épülő ökoszisztéma, amiben a felhasználók különböző szavazásokkal juthatnak profithoz.

A platformon a kérdések széles választéka lesz elérhető aranyos, a mém érmék látványvilágát idéző dizájnnal.

Az Ethereum blokkláncot használó Love Hate Inu pedig minden jel szerint hamarosan képes lesz a teljes közvéleménykutatási szektort fenekestül felforgatni.

lhinu szavazas

A Love Hate Inu ugyanis az első olyan Web3 platform, ami képes egyesíteni a blokklánc-technológiát a megbízható, pontos és gyors közvélemény-kutatások elkészítésével.

Annak köszönhetően, hogy a szavazásokon kizárólag azok vehetnek részt, akik lekötötték az LHINU érméiket, nem lesz lehetőség a szavazások eredményének a mesterséges befolyásolására.

Más szóval a részvételhez nem csupán rendelkezned kell LHINU tokenekkel, azokat még le is kell kötnöd ahhoz, hogy részt vehess a szavazásokon.

A projekt külön érdekessége, hogy az előértékesítés során a fejlesztők a teljes tokenkészlet 90%-át eladásra kínálják. Mivel a legtöbb érme a befektetőknél lesz, így lehetetlen lesz egy rug pullt végrehajtani.

Elnézve az izgalmas mém érme hétköznapi felhasználási módját, egyáltalán nem meglepő, hogy a befektetők elkapkodják a tokeneket. Nagyjából egy hónapja indult az előértékesítés, azonban a fejlesztőknek máris sikerült több mint 5.5 millió dollárt gyűjteni.

Ez viszont még mindig nem minden. A fejlesztők az eddigi sikerek kapcsán egy játékkal szeretnének kedveskedni a leendő és meglévő támogatóknak.

Ha szeretnél 10 000 dollárt nyerni, csak annyit kell tenned, hogy részt veszel az oldalon indult szavazáson. A szavazás után csak add meg az e-mail címed, és máris a játék részese vagy.

Keress pénzt a véleményeddel és nézd meg a Love Hate Inut még ma.

LHINU token vásárlása

A P2E játékok következő generációját hozza el a Tamadoge

Amennyiben nem kizárólag a Love Hate Inuval szeretnéd bővíteni a portfóliódat, abban az esetben a Tamadoge-ot mindenképpen érdemes megfontolnod.

A Tamadoge-dzsal a befektetők először tavaly találkozhattak. Ekkor a mém projekt előértékesítése jóval a vártnál nagyobb sikereket tudott elérni, majd a listázást követően a TAMA árfolyama az egekbe szökött.

Ennek ellenére az árfolyamot magával rántotta a kriptoszektorban tapasztalt negatív befektetői hangulat.

Jelenleg viszont a befektetői bizalom visszatért, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a TAMA árfolyama az elmúlt 30 nap során 151%-ot emelkedett.

Tamadoge-Super-Doge

A Tamadoge egy play to earn projekt, amivel a felhasználók szórakozás közben jelentős mennyiségű profitra tehetnek szert.

Az ökoszisztémában jelenleg öt különböző játék érhető el. Ezekkel lehetőség van ingyenesen, illetve TAMA-ért cserébe is játszani.

Az utóbbi esetében a legügyesebbek felkerülhetnek a heti toplistára és részesülhetnek a héten összegyűlt TAMA egy részéből.

Kutyusunk teljesítményét növelhetjük különböző NFT-k vásárlásával, mely más és más képességek használatára jogosítják fel jószágunkat.

A Tamadoge emellett rendelkezni fog egy metaverzum világgal is.

Ebben pedig a felhasználók kedvükre szocializálódhatnak barátaikkal és kutyusukkal egy izgalmas 3D-s környezetben mobilon vagy asztali számítógépen keresztül.

A népszerű érme jelenleg 15 különböző kriptotőzsdén érhető el, beleértve az egyik legnagyobbat, az OKX-et is.

Elnézve az érme mostani ármozgását, a jelenleg is tartó bikafutam minden bizonnyal csak a kezdet.

A legfontosabb, amit szem előtt kell tartani, mielőtt befektetnél a Tamadoge-ba, az a csapat megbízhatósága.

tamadoge arfolyam apr

A projekt fejlesztői a tavalyi listázást követően pontosan állták a szavukat, és képesek voltak követni a Tamadoge ütemtervét. Ennek tükrében pedig biztos lehetsz benne, hogy a Tamadoge csapata a jövőben is képes lesz állni a szavát.

Pontosan ezért tűnik valószínűnek, hogy a jelenlegi 0.024 dolláros árfolyam csak a kezdet.

Ha szeretnél vásárolni a TAMA érmékből, vagy csak játszanál egy jót, látogass el a Tamadoge honlapjára, még ma!

Tamadoge vásárlása az OKX-en

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**