Szeretnéd 10-szeresére növelni befektetésed? Íme 7 ígéretes altcoin

Kriptobefektetés, amely kiváló hozamot biztosít? Mindenki valami hasonlóra vágyik, aki úgy dönt, hogy pénzt áldoz a metaverzum projektekbe. Mivel a medvepiaci körülmények miatt 2022-től kezdve alacsony szinten állnak a kriptopénzek árfolyamai, a kriptopiaci körülmények enyhülése még egyértelműbb jele annak, hogy hatalmas hozamok elérésére van lehetőség, elképesztően rövid idő alatt.

Azok számára, akik lehetőséget keresnek arra, hogy 2023-ban 10-szeresére növeljék befektetéseiket, az alábbiakban bemutatjuk a 7 legjobb altcoint, amibe érdemes idén beruházni:

  • Metacade (MCADE)
  • Monero (XMR)
  • Polygon (MATIC)
  • Chain Link (LINK)
  • Binance Coin (BNB)
  • Dogecoin (DOGE)
  • LTO Network (LTO)

1. Metacade (MCADE) – Az egyik legjobb kriptobefektetés 2023-ban

A Metacade jelentős vonzerőt szerzett az előértékesítési folyamat során, ma már széles körben a 2023-as év legjobb altcoinjaként tartják számon. Nemrégiben még 0,008 dollárról indult, az előértékesítési folyamat hatalmas sikere nyomán az első 10 hétben összesen 5 millió dollárt gyűjtött össze. Azóta 8,5 millió dollárt kalapolt össze, mivel a befektetők ezrével özönlenek erre az izgalmas, új GameFi projektre.

A Metacade egy közösségi alapú, pay-to-earn (P2E) platform, amely innovatív és piacvezető megközelítést alkalmaz az iparágban, mivel az a célja, hogy megkülönböztesse magát a versenytársaitól. Míg a legtöbb P2E médium egyetlen játékélményre támaszkodik, a Metacade a legnagyobb P2E játéktermet építi, amely tele van klasszikus és modern játékokkal, hogy mindenki számára legyen valami vonzó és élvezetes.

Kialakításának köszönhetően nincs olyan gamer, aki ne találná meg a neki tetszőt, az alkalmi játékosoktól, akik csak egy-egy párbajban szeretnék legyőzni barátaikat, egészen a tapasztalt gamerekig; minden MCADE token tulajdonosnak lehetősége van a hagyományos PVE motort használó játékokon kívül is megtalálni a megfelelő kereseti lehetőséget. Azok, akik közösségi tartalmakat tesznek közzé a központban – ez lehet akár egy játékértékelés vagy élő chat – különböző jutalmakat kapnak. Minden egyes interakció lehetőséget ad a felhasználónak arra, hogy jutalmakat szerezzen kriptovaluta formájában.

Eközben a platform a Web3 játékvilág élvonalába kíván emelkedni az úttörő Metagrants programmal, amelynek célja, hogy az innovációt megerősítse, fejlessze a platformot és új magasságokba emelje a GameFi világát. A fejlesztők kizárólag a Metacade számára új játékok létrehozásának támogatására pályáznak. A közösség szavaz a játékokra, és a legnépszerűbb ötletek támogatást kapnak.

Az előnyök minden téren érvényesülnek, a Metacade megtartja a tagok hűségét, mivel az általuk választott játékok ténylegesen valósággá válnak, miközben minden egyes megjelenéssel új GameFi rajongók érkeznek a platformra. Mindeközben a fejlesztők és a Web3 cégek kölcsönösen profitálnak a Metacade-nél felbukkanó új fejlesztői tehetségekből a központ állásbörzéjén és a Work2Earn programon keresztül.

Ezeket a funkciókat a natív MCADE token táplálja, amelyet többféleképpen generálnak, hogy a platform önellátó gazdaságot, rendszert teremtsen meg. A MCADE tokentulajdonosok érmékkel járulnak hozzá az online versenyeken való részvételhez, a nyeremény sorsolásokhoz és a pay-to-play nevek széles választékának kipróbálásához. Ugyanakkor a a külső finanszírozás a játékokat megjelenítő külső vállalatoktól, a hirdetésekből és a platformon található állásajánlatok megosztásából származik.

A Metacade előértékesítésének sikere és a legutóbbi fordulóban alacsony áron elérhető MCADE token kiváló lehetőség arra, hogy legalább 10-szeres hozamot szerezz. A projekt arra törekszik, hogy 2023 legjobb kriptobefektetési lehetősége legyen.

>>> A Metacade előértékesítésben itt vehet részt <<<

2. Monero (XMR) – Az anonim kriptotranzakciók pénze

A Monero gyorsan lendületet vett, mint az egyik legizgalmasabb és legvitatottabb kriptoprojekt, amelynek egyetlen célja van: egy privát valuta szerepét töltse be. Ez egy nyílt forráskódú blokklánc hálózat, amely kriptográfusok elkötelezett és szenvedélyes csapatát foglalkoztatja, akik folyamatosan a platform képességeinek és kapacitásának fejlesztésén dolgoznak.

Ugyan számos vita látott már napvilágot a Moneróval összefüggésben a 2014-es bevezetése óta, ez nem ártott a valuta sikerének, bizonyítva a mondást, miszerint minden reklám jó reklám. Mivel az anonimitás minden felhasználó számára biztosított, az IRS rendkívüli erőfeszítéseket tett a platformot felhasználók leleplezése érdekében, sőt 625 ezer dolláros jutalmat ajánlott fel annak, aki nyomon tudja követni az XMR tranzakciókat. Ez jól szemlélteti, hogy a Monero már most is mennyire sikeres.

2023-ban egy sor új, a kriptopiacokat szabályozó törvényt hoznak, amelyek célja, hogy megakadályozzák a Monero által biztosított anonim tranzakciós képességet. Ez azonban az XMR közösség javára válhat, mivel valószínű, hogy a valuta képes lesz helyet biztosítani magának a jövőben erősen szabályozott kriptopiacon. Jelenleg 178,24 dolláron áll az XMR, melynek értéke akár 10-szeresére nőhet, ahogy a kriptorenegátból kriptoúttörővé válik.

3. Polygon (MATIC) – A skálázhatóság megteremtése az Ethereumon

A Polygon az Ethereum-hálózat vezető layer-2 megoldása, amely nagyobb együttműködést tesz lehetővé a projektek számára az Ethereummal, miközben nagyobb sebességet és alacsonyabb költségeket biztosít. Ez nagyobb rugalmasságot kínál a fejlesztőknek, mivel saját blokklánc validátoraikat használhatják Ethereum-kompatibilis láncokon.

Ez, valamint a Polygon Ronin hídja az Ethereum és más láncok között, lehetővé teszi a Polygon számára, hogy a tranzakciós adatokat az Ethereumon rögzítse, miután egy tranzakciós tétel teljesült egy oldalláncon. Olyan nagynevű vállalatok, mint az Adidas és a Starbucks már elindították kísérleti projektjeiket, hogy a lehetőséget bevezessék az üzleti modelljükbe. Eközben a Sequoia Capital kockázati tőke társaság 2022-ben 480 millió dollárt fektetett a Polygonba.

Bár az Ethereum 2022 szeptemberében a saját layer-2 megoldásainak megjelenésével csökkentette a Polygonhoz képest a lemaradást, a Polygon skálázható megoldásai továbbra is egyre több rajongót szereznek a vállalati és az üzleti világban, a natív MATIC tokenje pedig jó eséllyel indul 2023-ban és azon túl is. A jelenlegi árfolyam 1,01 dollár, ami akár a 10-szeresére is emelkedhet.

4. Chainlink (LINK) – Web3 adathozzáférési eszköz

A Chainlink megoldást kínál arra a problémára, hogy a Web3 technológia a biztonság és megbízhatóság veszélyeztetése nélkül férhessen hozzá a blokkláncon kívül tárolt információkhoz. Például lehetővé teszi, hogy egy olyan platform, mint az Aave ellenőrizze a Bitcoin (BTC) árfolyamát, amelyet egy rossz szereplő általi lehallgatás veszélyeztet.

Ez az úgynevezett orákulum-probléma, amely gyorsan a Web3 közösség egyik legnagyobb fejtörőjévé vált. A Chainlink újszerű megoldása robusztusnak bizonyult, és számos partnerséget ösztönzött a teljes Web3-piacon.

A platform natív tokenje, a LINK döntő fontosságú a decentralizált orákulum-hálózat (DON) működésében. Arra ösztönzi a csomópontokat, hogy pontos és naprakész adatokat szolgáltassanak, és biztosítja azt, hogyha valamely piaci szereplő vagy hacker a saját hasznára akarja megtéveszteni a rendszert, akkor a saját LINK kitettségét kockáztatja.

A Chainlink új fejlesztései közé tartozik a CCIP nevű decentralizált együttműködési projekt, amelynek célja a decentralizált hálózatok közötti kapcsolatok növelése és a Chainlink bővítése a Web3 piacon. Ha ez sikerül, a LINK jelenlegi 7,04 dolláros értéke gyorsan növekedhet, és a piac egyik legjobb altcoinjává válhat.

5. Binance Coin (BNB) – Likviditás biztosítása a kriptovaluták között

A Binance a legnagyobb kriptotőzsde a napi kereskedési volumen alapján, miközben az alapító Chanpeng Zhao kiváló marketingjéből és vezetéséből profitál, akinek az irányítása alatt a vállalkozás továbbra is a platform határait feszegeti. Valójában ennek az innovatív megközelítésnek köszönhetően a Binance kínálata jelentősen diverzifikálódott.

A Binance Smart Chain (BSC) az egyik olyan funkció, amely megkülönbözteti a BNB-t a versenytársaktól, mivel ez a layer-1 megoldás feláldozza a decentralizációt az alacsony költségek és a nagy tranzakciós sebesség javára. Ez a kombináció hozzájárult ahhoz, hogy a BSC a teljes kriptopiac vezetőjévé váljon.

A BNB a Binance teljes portfóliójának alapját képezi. Amellett, hogy likviditást biztosít a tőzsdén, az érme a BSC-n történő tranzakciók megkönnyítésére is szolgál. Ezen felhasználási esetei folyamatosan hajtják a BNB-t, így a vezető kriptovaluták közé tartozik.
Mivel továbbra is a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéjét táplálja, a BNB az egyik legjobb altcoin, amibe érdemes 2023-ban beruházni.

6. Dogecoin (DOGE) – A mémcoin, mely mögött nagy nevek állnak

2014-ben indult, az egyik leghihetetlenebb háttérsztorival, amelyet kriptovállalkozásokhoz köthetünk. A Dogecoin a befektetők számára az egyik legkövethetőbb és legegyszerűbben hozzáférhető altcoinná nőtte ki magát, amely 2021-ben 0,73 dolláron árfolyamcsúcsot ért el, miután Elon Musk egyik tweetjének hatására komoly figyelemre tett szert.

Bár a mémcoin értéke a fénykora óta körülbelül 90%-kal csökkent, a DOGE továbbra is megőrizte a rajongók hűségét, és nem csak az új Twitter vezető támogatásának köszönhetően. Az egyik legbefogadóbb és legbarátságosabb kriptoprojektjeként szerzett hírnevet, valamint a közössége azon vágya, hogy valami jót tegyen, segített lerázni magáról a kriptovicc címkét, és elkötelezett, hűséges bázist tudott kiépíteni.

Bár a befektetők számára számos kihívást kell leküzdeniük, mint például a magas tokeninfláció és a viszonylag alacsony áteresztőképesség, a hozzáférhetőség és a megfizethető ár – ami jelenleg 0,081 dollár – meggyőző ajánlattá teszi mindazok számára, akik az egyik legjobb altcoint keresik a 10-szeres hozamért.

7. LTO Network (LTO) – Hibrid Web3 megoldás közintézmények és magánügyfelek számára

A LTO Network számos olyan valós problémával küszködő területre kínál vállalati megoldásokat, amelyek számára a Web3 technológia előnyös lehet a köz- és a magánszolgáltatások számára nyújtott hibrid megoldások biztosítására. Az eddigi felhasználói esetek azt mutatják, hogy az érzékeny magánadatokkal foglalkozó, de nyilvános elszámoltathatóságot igénylő projekteket komolyan segítette az LTO Network.

Ennek a kombinációnak köszönhetően az LTO Network az Egyesült Nemzetek Szervezetével (UN) együttműködve térképezte fel a földterületek tulajdonjogát, miközben megoldásokat nyújtott az egészségügyi ágazat számára, és segített biztosítani a GDPR-nek való megfelelést a klinikai kísérleti adatokkal, bizonyítva megoldásaik megbízhatóságát és biztonságát.

A hollandiai székhelyű LTO Network piacvezető adatmegfelelési megoldásainak köszönhetően ideális helyzetben van ahhoz, hogy lefedje az Európai Unió egész területét a kínálatával.

Ez a hozzáférés Európa kiemelkedő adatfelhasználási területéhez azt eredményezheti, hogy a natív LTO token a jelenlegi 0,085 dolláros értékről az egekbe szökjön, és új árfolyamcsúcsot érjen el, amely jelenleg 0,91 dolláron áll. Ez meggyőző érv amellett, hogy az LTO 2023-ban a legjobb kriptobefektetések közé kerüljön.

MCADE: A legjobb altcoin, amellyel 10-szerezése növelheted a hozamod 2023-ban

Az itt felsorolt projektet mindegyike képes arra, hogy 2023-ban 10-szeres hozamot biztosítson. A Metacade széleskörű, hosszú távú és izgalmas projektterve miatt a legjobb altcoin, amibe 2023-ban érdemes befektetnie mindazoknak, akik a 10-szeres hozam a célja.
Azok a befektetők, akik már vásároltak MCADE coinokat az előértékesítés során, izgalmas éveknek néznek elébe, ahogy a Metacade körüli hype beindul. Mindeközben aki még mindig szeretne beszállni az év egyik legjobb kriptobefektetési lehetőségébe, annak most kell lépnie, mivel hamar lezárul az előértékesítési kör.

A Metacade előértékesítésében itt vehetsz részt.

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**