Szerezz passzív jövedelmet a HappyMiner felhőbányász szolgáltatással

Cikkünkben a HappyMiner jól ismert amerikai felhőbányász szolgáltatásról olvashatsz, mely ígérete szerint a befektetők pénze általában 3-10 napon belül megtérül. Lássuk, milyen funkciókat kínál a platform; de vajon tényleg egy jövedelmező lehetőséggel vagy csak egy újabb scam projekttel van dolgunk?

Mi az a HappyMiner?

A HappyMiner egy engedéllyel rendelkező felhőbányász vállalat, amelyet 2018-ban alapítottak az Egyesült Államokban. Mint minden hasonló szolgáltató, a HappyMiner is rendelkezik ipari létesítményekkel, nagy technológiai parkkal és professzionális bitcoin bányászati berendezésekkel. Az adatközpontjaik Izlandon, Norvégiában és Kanadában találhatóak. Jelenleg több mint 2800 felhasználóval rendelkezik a világ minden tájáról.

Befektetői kisokos

 • A regisztráció után 10 dollárt írnak jóvá fiókod egyenlegéhez
 • Automatizált napi kifizetések várnak
 • Az ingyenes csomagot naponta megvásárolhatod
 • A partnerprogram keretében 4,5%-os, élethosszig tartó jutalmat kínálnak
 • Különböző csomagok közül válogathatsz
 • Nincs rezsiköltség vagy áramdíj
 • Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában rendelkezésedre áll
 • A rendszer biztonságáért a DDos és az SSL felel

Előnyök

Az alapfunkciók után vessünk egy pillantást a HappyMiner szolgáltatásainak fő előnyeire. A platformmal ellentétben a legtöbb felhőbányász szolgáltató átverésre épül, és nem fognak passzív jövedelmet biztosítani.

 • Regisztráció után azonnal 10 dollárt írnak jóvá, amelyet használhatsz arra, hogy megvásárold az egyik alapcsomagot, ami naponta 0,80 dollárt kínál
 • A minimális befizetési összeg kifejezetten alacsony, már 100 dollárért vásárolhatsz csomagot
 • A kezdőlépések gyorsak és egyszerűek, néhány perc alatt bányász lehetsz
 • Azonnali napi kifizetések várnak, melyekről bővebben a weboldalon tájékozódhatsz
 • Nincs kötelezettségvállalás: ellentétben a scam-re épülő platformoktól, a HappyMiner-nél nem kell kötelezettségeket vállalnod
 • Magas jövedelmezőség: a választott csomagtól függően a napi hozamráta 8%-nál kezdődik

HappyMiner: újabb átverés vagy egy megbízható platform?

Látható tehát, hogy a kérdés szinte teljesen értelmetlen; a HappyMiner platformmal ellentétben a valódi veszélyt a scam-ra épülő projektek jelentik, a hiteles vállalatoknál pénzeszközeid ugyanis mindig biztonságban tudhatod.

A befektetés valóban nyereséges?

Ha érdekel a HappyMiner szolgáltatásainak jövedelmezősége, vess egy pillantást az alábbi számokra.

Gyakori kérdések

Mennyi ideig kell várnom a kifizetésekre?

A kifizetések naponta történnek. Nincs szükséged semmilyen speciális hardverre vagy szoftverre, hogy az a számítógépét bekapcsolva tartsa a bányászat folyamán; a HappyMiner ugyanis elvégzi ezt helyetted.

Milyen feltételek mellett regisztrálhatok a platformra? Korlátozódik bizonyos országokra a tagság?

Legalább 18 évesnek kell lenned, hogy taggá válj, és el kell fogadnod a Felhasználási feltételeket. A világ bármely pontjáról, bárki csatlakozhat. Még ha a sivatagban élsz is, internetkapcsolattal csatlakozhatsz.

Mi az a partnerprogram?

Minden HappyMiner ügyfélnek van egy egyedi ajánló linkje, amelyet bárkivel megoszthat, akit szeretne meghívni, hogy kezdje el használni a platform szolgáltatását. Minden új felhasználó, aki az ajánló linkedet használva regisztrál, élethosszig tartó jövedelmet biztosít. Ajánlóként akár 4,5%-os jutalmat is bezsebelhetsz az ajánlottad vásárlásai után, a jutalom pedig a vásárlás megerősítése után hozzáadódik a fiókod egyenlegéhez.

Még mindig keresem a választ a kérdésemre, mit tehetek?

Ha bármilyen kérdésed van, a hivatalos e-mail címén vagy 24 órás ügyfélszolgálatán keresztül felveheted a platformmal a kapcsolatot, hogy eloszlassa aggályaidat.

Következtetés

A HappyMiner-nél olyan vállalaton keresztül bányászhatsz kriptovalutát, amely nagy teljesítményű bányászati berendezéseket és létesítményeket üzemeltet. A felhőbányászat a digitális pénz jövője, ami ígéretes lehetőségekkel rendelkezik. A HappyMiner rendszeres passzív jövedelmet biztosít; a nyereség a befektetési összegtől és a kiválasztott csomagtól függ. Reméljük, hogy a részletes áttekintés után Te is beleveted magad a felhőbányászat nyereséges lehetőségeibe.

Ha többet szeretnél megtudni a HappyMiner szolgáltatásairól és megvásárolnád egyik csomagjukat, látogass el a következő weboldalra: https://happyminer.us/

A HappyMiner-t Twitteren és Youtube-on is elérheted.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, felhőbányász, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***