Szombaton újra jelentkezik a BitcoinBázis podcastja, a Bitcoin Kebab

Újra jelentkezik a hétvégén a BitcoinBázis podcastja, a Bitcoin Kebab (Bitcoin Rehab után szabadon). A műsor házigazdája ezúttal nem más, mint Stier Kata jogász-blogger, akit már jól ismerhetnek az olvasóink, hiszen Kata hétről-hétre a mai világunkat leginkább befolyásoló, érdekes témákról számol be. A Bitcoin Kebab célja, hogy olyan aktualitásokról beszéljünk, amik rányomják a bélyegüket a mindennapjainkra, legyen az a kriptovaluták, a decentralizáció, a blokklánc technológia, a digitális forradalom vagy éppen a mesterséges intelligencia témaköre.

A podcast negyedik adásának vendége Dr. Varsányi Károly blokklánc ügyvéd, regtech, suptech és kriptovaluta eszközosztály befektető lesz, aki nem mellesleg a magyar kriptoközösségben ismert digitalcash.hu alapítója. Károly 2012 óta foglalkozik kriptopénzekkel. Eredetileg ingatlanforgalmi szakjogásznak tanult, de évekkel ezelőtt beszippantotta a blokkláncszektor, és azóta elkötelezett híve eme új technológiának.

Katával számos érdekes témáról beszélgetnek majd: szó lesz a szabályozási és adózási kérdésekről, természetesen kihangsúlyozva a jelenlegi magyar, szövevényes jogrendszert. Károly mesélni fog a magyar kriptoközösségről, annak érdeklődési köréről és ismereteiről, a generációk közötti befektetési szokásokról, az NFT-kről és a DeFi-ról, valamint az egyre több országot érintő CBDC mániáról. Az adást péntektől meghallgathatjátok az Anchoron, de automatikusan terítésre kerül a Spotify-on és más podcast platformon is. Ne maradjatok le róla!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.