Támogatja a tokenkibocsátásokat az Ethereum Classic

Az Ethereum Classic Labs, az ETC fejlesztésével és terjesztésével megbízott szervezet tegnap jelentette be a ‘Studio’ programot, aminek keretében támogatni fogják az új projekteket az ETC blokkláncán.

A program keretében a fejlesztők decentralizált alkalmazásokat építhetnek a blokkláncon és ICO tokenkibocsátásokat vezényelhetnek le forrásgyűjtés érdekében.

Az Ethereum Classic ugyanazt a kódbázist használja, mint az Ethereum és relatíve nagy közösséggel és funkcionalitással rendelkezik. Mellette kompatibilis az Ethereummal, ami átjárhatóságot biztosít az ETH és az ETC blokkláncok között.

Piaci kapitalizációja körülbelül 680 millió dollár, pixelidőkor (13:29) 5.77 dolláron kereskedik.

Ethereum Classic árfolyam a 2016-os indulás óta | Brave New Coin
ETC árfolyam a 2016-os indulás óta | Brave New Coin

A támogatás első sorban technikai és marketing szakértelem biztosítását jelenti az ETC Labs csapatától.

  • Ethereum Classic Labs Core – az ETC Labs Core fogja biztosítani a technikai know-how tudást a projektek skálázásához, biztonságosságához és funkcionalitásához. Mellette olyan fejlesztői eszközöket fog indítani, ami gyorsabbá és könnyebbé teszik a decentralizált alkalmazások fejlesztését.
  • ETC Labs Accelerate – Az ETC Labs Accelerate felel a marketingtevékenységekért és a piacra jutásért. Az Egyesült Államokban és Ázsiában rendelkeznek csapattal. A csapat nyitott az új partnerségekre és mellette tartalomgyártással, PR-írással és disztribúcióval is foglalkoznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük