Tanulásra fel: a Revolut kriptó témájú Learn and Earn funkcióval rukkolt elő

A Revolut nemrégiben a kriptoszektor számára kedvező újdonságáról rántotta le a leplet – Learn and Earn funkcióval kedveskedik ügyfeleinek. A pénzügyi technológiai vállalat közkedvelt mobilapplikációjában kapott helyet a bővítmény. 

A szóban forgó innováció ettől kezdve lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovaluta jutalmakra tegyenek szert. Ehhez pedig az a dolguk, hogy a digitális eszközökkel és a blokklánc technológiával kapcsolatos ismereteket elsajátítsák.

Ezzel a húzásával a Revolut is csatlakozott azon cégek táborához, amelyek a Learn and Earn (vagyis Tanulj és keress) koncepción keresztül arra ösztönzik a klienseiket, hogy aprólékosabban is megismerjék a kriptókat. A kezdeményezés során a kriptoadaptáció globális elterjedésének elősegítése az elsődleges szempont.

A Revolut és a Polkadot szövetségre lépett

A 33 milliárd dollárt érő vállalat egy sajtóközleményben tudatta a nagyközönséggel, hogy a funkció minden ügyfelének elérhető lesz. Továbbá azt is elhintették, hogy a tanfolyamok és egy végső teszt teljesítésével körülbelül 15 dollár üti majd a markukat.

A brit székhelyű neobank nyilatkozata alapján az újítás a Web3 Foundation-nel együttműködve jött létre, amely a Polkadot többláncú hálózat megalkotója. Ebből következik, hogy a megszerzett jutalmakat a Polkadot saját kriptójában, tehát DOT-ban kapják majd meg.

Jelen pillanatban 2 rövid tanfolyam áll az érdéklődők rendelkezésére, de ez a szám a jövőben bővülni fog. Az első kurzus a kriptovaluták és az őket alkotó blokklánc technológia alapvető fogalmait mutatja be, illetve ismerteti a kriptók és a fiat valuták közötti különbségeket a piaci kockázatokkal együtt. A második inkább a Polkadot-ot hivatott bemutatni és azt, hogy hogyan járul hozzá a „blokkláncok Web3-ba való egybeolvasztásához”.

„Rendkívül nagy igény van a kriptovalutákhoz kötődő tartalmakra a felhasználóink körében. A Learn and Earn funkció a segítségükre lesz abban, hogy jobban megértsék a trendeket, valamint a kriptókkal járó lehetőségeket és rizikókat. A Web3 Foundation-nel való kollaborációnk a Polkadot által betekintést nyújt az ügyfeleinknek a kriptovilágba”, nyilatkozta Emil Urmanshin a Revolut kriptó ügyekért felelős vezetője.