Társkeresés bitcoin segítségével – Találdd meg a lelki társad a Matchpool platformján

A Matchpool társkeresőn bitcoin segítségével találják meg egymást a lelki társak.

Az idei valentin nap a blokklánc közösség számára nagyon különleges lesz. A Matchpool online társkereső platform a héten tartja nyitó rendezvényét Párizsban.

Társkeresés bitcoin segítségével

Az online társkeresésre szakosodott Matchpool Párizsban teszteli a héten a szolgáltatását mielőtt belépnének a globális piacra a nyáron. A randi platform a blokklánc technológia segítségével szeretne segíteni azoknak akik még keresik a nagy Őt.

“A célunk, hogy a Matchpool révén több millió ember találjon párt és ezzel egy boldogabb helyé váljon a világ.” Nyilatkozta Yonatan Ben Shimon.

Bitcoin jár a Cupidóknak

A platform különböző csoportokat hoz létre, melyek mindegyike saját tokennel és okos szerződéssel rendelkezik. Minden csoportnak lesz egy saját Cupidója aki a tagok összepárosításáért felel.

Bitcoin jár a CupidóknakAmint valaki belép egy csoportba, a rendszer már több hasonló karakterű személyt nem enged tagként felvenni az adott helyre. Így minden csoportban sokszínű demográfiájú és karakterű személyek lesznek, így biztosítva, hogy mindenki megtalálja a lelki társát.

A Cupidók a csoportba lépést megengedhetik ingyen, szedhetnek belépő díjat vagy havi díjat attól függően mekkora a kereslet az adott hálózat iránt. Sőt a felhasználók maguk is érdekeltek, hogy minél több embert mutassanak be egymásnak, ugyanis minden pártalálást tokennel jutalmaz a rendszer. A tokenek értéke attól függ, hogy azt hányan használják az adott csoportban.

A felhasználói adatokat – ami jelen esetben a mobil számot jelenti – a blokkláncon tárolják, ahhoz a cégnek nincs hozzáférése.

“A tokeneket arra lehet használni, hogy csatlakozzanak a csoportokhoz. Most minden hölgy, aki csatlakozik a Matchpoolhoz ingyenes tokenekben részesül az indulási akció keretein belül.” Nyilatkozta Shimon.

Bemutató esemény Párizsban

A Matchpool február 16-án személyes találkozót rendez a társkereső app népszerűsítésére. Résztvevők minél több embert tudnak egymásnak bemutatni, annál nagyobb az esélyük, hogy megnyerjék az est fődíját. Ugyanis aki a legtöbb párt hozza össze, nyereményben részesül, így ösztönzi a cég a bemutatásokat.

A francia rendezvényre közel 100 embert várnak. A vacsorával egybekötött ismerkedési esten minden korosztályt szívesen látnak.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.