KuCoin közlemény: hivatalosan elérhető a TE-Food TFD tokenje a tőzsdén

A KuCoin kriptotőzsde a kriptokereskedők és globális likviditás szolgáltatók korszerű platformjaként definiálja magát. A könnyen és zökkenőmentesen használható kereskedelmi funkciói kényelmes kereskedést kínálnak. A cég 24/7-es ügyfélszolgálattal rendelkezik a felhasználók kérdéseinek megválaszolására.

A TFD token mostantól elérhető a KuCoin tőzsde platformján. Kereskedhető párok: TFD/BTC és TFD/ETH.

Mi az a Te-Food?

A TE-FOOD a világ legnagyobb, nyilvánosan elérhető, élelmiszer terméklánc követő hálózata. A platform kész termékkel rendelkezik, amely már hónapok óta üzemel. Fejlesztés 2016-ban indult és jelenleg több mint 6000 üzleti ügyfelet szolgál ki, valamint naponta 400 000 tranzakciót bonyolít le. A cég az első olyan friss-élelmiszer ökoszisztéma, amely egy platformon integrálja az élelmiszer termékláncokat, a fogyasztókat és a kormányokat/hatóságokat a fogyasztók védelme, az élelmiszercsalások megelőzése és a logisztikai cégek költségcsökkentő tényezőjeként.

Kéttokenes ökoszisztéma

Tokenizált szoftverlicenc. A TE-FOOD fogyasztói, mint például a szupermarketek te-food élelmiszer termináljaira TFD tokenekkel kell rendelkezzenek ahhoz, hogy hozzáférhessék a platform ökoszisztémához.

A TE-FOOD blokkláncának nyomon követő nyilvántartásának használatához az ellátási lánc résztvevői tranzakciós díjat fizetnek a token tranzakciók után.

Értékcsere. A terméklánc során felhalmozódó big data adatokkal kereskedni lehet a beszállítói láncok üzemeletetői között.

Jog. A token birtokosai értékelni tudják azokat a beszállítói láncokat, amelyekkel kapcsolatba kerülnek ezáltal biztosítva egy fair és transzparens értékelési rendszert a beszállítói piacon.

Listázásra vonatkozó információk:

A következő menetrend szerint kerül listázásra és válik kereskedhetővé a TFD token:

TE-FOOD (TFD) letételhelyezés már elérhető.

Kifizetés: 2018. június 15., 14:00 (helyi idő szerint)

Vételi megbízások: 2018. június 15., 15:30 (helyi idő szerint)

Eladási megbízások: 2018. június 15., 16:00 (helyi idő szerint)

TE-FOOD (TFD) hivatalos oldala: https://ico.tefoodint.com/

TE-FOOD (TFD) fehér könyve: itt érhető el

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett hivatalos közlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük