A Tesla bejelentése után a Pepe és a Raboo is népszerűbbé vált

Az egész mémpiacon végigsöpört a hír, miszerint a Tesla elfogadja a Dogecoint fizetőeszközként. A Pepe és Raboo szintén népszerűbbé vált. Elon Musk a múltban is pozitív hatással volt az iparágra, de ahogy a Tesla fizetési módszerei tovább fejlődnek, mit jelenthet ez a mémek piacára nézve?

Elon Musk és a Dogecoin: A tökéletes páros

A Dogecoin játékos kísérletként indult, de azóta az egyik legbefolyásosabb kriptovalutává nőtte ki magát, amihez Elon Musk támogatása nagyban hozzájárult. A Tesla-vezér, aki arról is ismert, hogy gyakran tweetel a Dogecoinról, hozzájárult a coin ismertségének növeléséhez.

Nemrégiben a Tesla elfogadta a Dogecoint fizetési módként, ami tovább legitimálta a coin felhasználási esetét, és megszilárdította státuszát. Elon Musk lépése megerősítette a Dogecoin pozícióját nemcsak a mémcoinok terén, hanem a kriptopiac komoly szereplőjeként is.

De vajon Elon Musk Pepe-t is kedveli?

A Pepe deflációs mémcoin a népszerű Pepe the Frog internetes mém előtt tisztelegve jött létre. A projekt a Dogecoinhoz hasonló coinok vonzerejét használja ki.

Az elmúlt hetekben a Pepe figyelemre méltó stabilitást mutatott sok más mémcoinnal szemben, amelyek jelentős visszaesést tapasztaltak. A Pepe árfolyamának növekedése a „Musk-féle effektusnak” tulajdonítható.

A Raboo is profitál az Elon Musk-hatásból

A Raboo egy új, még előértékesítésben lévő mémcoin, amely úgy tűnik, hogy máris maximum fokozatra kapcsolt. A Raboo egy egyedi, mesterséges intelligencia által támogatott coin, amely a legújabb és legjobb technológiákat használja fel, hogy segítse a közösségét az alkotásban és a pénzkeresésben.

A Raboo számos innovatív módot kínál a RABT tokenek megszerzésére. Azzal, hogy a felhasználók aktívak maradnak a platformon, különleges ajándéktárgyakra és airdropokra jogosultak, ami azt jelenti, hogy bárki, aki már befektetett, már akár az előértékesítés során is profitálhat a projektből.

A közösségépítés a Raboo stratégiájának egyik sarokköve; a növekedéshez aktívan hozzájáruló felhasználók ugyanis jutalmakat kapnak. Minél többet teszel hozzá, annál többet nyerhetsz. De további RABT tokenhez juthatsz a tranzakciós díjakból való részesedés során is.

Mivel Elon Musk újra a hírekben van, és a Tesla elfogadja a DOGE-t, mindez jó hatással van az egész mémcoin piacra. A Raboo még az előértékesítés elején jár, de az elemzők akár 1000%-os nyereséget jósolnak.

Következtetés

Elon Musk vitathatatlanul a legnagyobb hajtóerő, ha a mémcoinok elfogadásáról van szó. Az előző ciklusban posztolt bejegyzései, és most, hogy a Tesla felkarolta a Dogecoin fizetéseket, egyértelműen pozitív hatást gyakorol a szektorra. A Pepe és az új Raboo egyaránt profitál a Musk-hatásból, és mivel a bikapiac ismét lángra kap, határ a csillagos ég.

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez ide kattintva!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***