Növekvő token pool a KuCoin tőzsdén: mai naptól Decentralized Accessible Content Chain (DACC) tokennel is lehet kereskedni

A szingapúri KuCoin kriptotőzsde tovább bővíti a már így is nagy számú token poolját. A legújabb listázott tokenjük a digitális és médiatartalomra fókuszáló DACC.

DACC letételhelyezés a KuCoin webes felületén, androidos vagy iOS applikációján már aktív. DACC vásárlás 2018.07.26 11:30-tól, vásárlás 12:00-tól és DACC kifizetések szintén 12:00-tól érhető el.

Mi az a Decentralized Accessible Content Chain (DACC)?

A DACC platform egy decentralizált identitás és hozzáférés menedzsment tartalomlánc, ami biztonságos módszert kínál a felhasználóknak és tartalomkészítőknek az információik és szellemi tulajdonaik hozzáférési adatainak felhasználására, tárolására és menedzselésére. Az adatvédelmi platform bármilyen típusú tartalomnál alkalmazható és segítségével a tartalomkészítők hatékonyan tudják ellenőrizni és monetizálni a munkájukat.

A DACC projekt már elkészült az IAM-alapú elosztott fájlrendszerével és az eredeti dAPP demójával és jelenleg az ökoszisztéma blokkláncának fejlesztésén dolgozik.

Növekvő token pool a KuCoin tőzsdén: mai naptól Decentralized Accessible Content Chain (DACC) tokennel is lehet kereskedni

A DACC nagyon erős közösségi támogatással rendelkezik. Sky (Harold Li), a társalapító egyben a kínai 3 AM és 499 közösség elindítója, ami a kínai kriptovilág két legismertebb és legbefolyásosabb közössége.

DACC hivatalos honlap: http://www.dacc.co/

DACC fehér könyv: http://dacc.co/whitepaper/Dacc.pdf

Mit kell tudni a KuCoin kriptotőzsdéről?

KuCoin egy dinamikusan fejlődő kriptopénz tőzsde szingapúri székhellyel, amely egyedi üzletpolitikája révén a kereskedési díjak 90%-át megossza a felhasználóival.

A KuCoin híres arról, hogy a mainstream tőzsdéknél jóval korábban, alacsony piaci kapitalizációs fázisukban listáz ígéretes tokeneket és coinokat ezáltal garantálva a befektetőknek a jóval magasabb nyereséget. A KuCoin token pool heti 2-3 alkalommal bővül.

KuCoin letisztult felhasználói felülettel rendelkezik, folyamatosan kereskedési versenyeket szervez, alacsony kereskedési díj és kiváló ügyfélszolgálat jellemzi. A versenyképes marketing stratégiájuk révén dinamikusan fejlődik különösen az ázsiai régióban.

Ahelyett, hogy a profitot a megtartaná, a KuCoin a kereskedési díjak 50%-át visszatéríti a felhasználóknak közvetítői díj formájában, további 40%-ot pedig azoknak juttat vissza, akik KuCoin Shares (KCS) tokent birtokolnak, ami egy ERC20 token. Pillanatnyilag mindössze a kereskedési díjak 10%-át tartja meg és használja fel működése finanszírozására.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük