Tokenekkel jutalmaz a CoinMarketCap, ha tanulsz róluk, Magyarországról is elérhető


A Binance által idén felvásárolt CoinMarketCap indexoldal egy a Coinbase Earn programjához hasonló tanulás-ösztönző jutalomprogramot indított.

A CoinMarketCap Earn segítségével a támogatott blokkláncokról a felhasználók oktatási videókat, kvízeket kitöltve jutalomban részesülnek maximum 10$ értékű kriptóban, általában az adott blokklánc natív tokenjében.

Az első ilyen támogatott projekt a frissiben erősen hájpolt Band Protocol, ami egy “blokkláncok közötti adat orákulum”, amit a Binance és a Sequoia Capital támogat pénzügyileg. Összesen mintegy 160 000 BAND tokent lehet jutalomként elvinni az oktatási jutalomprogram keretében.

Az is kiderült, hogy a CoinMarketCap havonta két jutalomprogramot fog meghirdetni és mindegyik nyolc napon keresztül fut előre meghatározott jutalom token mennyiséggel. Amerikaiak és kínaiak nem vehetnek részt a CoinMarketCap Earn programban.

A Coinbase által indított “Earn” program hasonló feltételekkel működik, ám csak az Egyesült Államok lakóinak érhető el. Eddig hat blokklánc platformról lehetett a natív tokenjeikért cserébe tanulni, ezek a XLM, ZEC, BAT, ZRX, EOS és DAI.

Fura, de a Binance maga is indíthatott volna egy hasonló programot, de vélhetően egy látszólag független árfolyamindex oldal segítségével több felhasználót elérhetnek, mintha a Binance a saját oldalán hirdetné az akciót. A Binance állítólag 400 millió dollárt fizetett a CoinMarketCap-ért még az év elején.

Kapcsolódó:


Earn Free Bitcoin
Earn Free Bitcoin

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.