Top 3 Ethereum DeFi platform a Solana ETF-ek bullish hullámának kihasználására

A 21Shares a VanEck példáját követve benyújtotta az S-1 formanyomtatványt a Solana ETF-ek jóváhagyására az Egyesült Államokban. Ennek hatására a vezető DeFi szakértők erős árfolyam-emelkedést jósolnak a Solana ETF-ek jóváhagyása esetén. Három kiemelt Ethereum DeFi platformot ajánlanak a kriptobefektetők és kereskedők figyelmébe, amelyeket érdemes kihasználni: ETFSwap (ETFS), LayerZero (ZRO) és Aave (AAVE).

Használd ki a Solana ETF-ek bullish hullámát az ETFSwap (ETFS) segítségével

Az ETFSwap (ETFS) platformot vezető DeFi szakértők és piaci szereplők, mint a Grayscale, VanEck, és GSR Markets, az első számú Ethereum DeFi platformként emelték ki, amely kihasználhatja a közelgő Solana ETF-ek bullish hullámát. A SEC-re nehezedő nagy nyomás miatt a Solana ETF-ek jóváhagyása egyre valószínűbbé válik, ami jelentős áremelkedést eredményezhet a főbb kriptovaluták és Ethereum DeFi platformok számára.

Az ETFSwap (ETFS) kiemelkedik az ökoszisztémában, mint az egyetlen Ethereum DeFi platform, amely tokenizált ETF-eket kínál. Ez a forradalmi szolgáltatás lehetővé teszi a kriptokereskedők és befektetők számára, hogy engedély nélkül hozzáférjenek a legjövedelmezőbb árupiaci és kriptovaluta ETF-ekhez, amelyeket rugalmas feltételekkel lehet kereskedni.

Az ETFSwap (ETFS) spot és jövőbeli kripto ETF-eket kínál, amelyek a Fidelity, BlackRock és mások által forgalmazott eszközök piaci teljesítményét követik. Ezek a stratégiai opciók tökéletes belépési pontokat biztosítanak az on-chain kereskedéshez. Ezen kívül ez az Ethereum DeFi platform nyomon követi a jövedelmező árupiaci ETF-ek, mint az ezüst, arany, olaj és szén teljesítményét, hogy védelmet nyújtson az infláció ellen.

A nagy kripto bálnák már izgatottan várják az ETFSwap (ETFS) platform béta indítását, amely kevesebb mint 30 napon belül megtörténik. Az ETFSwap saját ETF nyomkövetője és szűrője révén nyereségesebbé teszi az ETF eszközök kereskedését, mivel a platform saját AI algoritmusával pontos piaci elemzést biztosít. Ezáltal a kereskedők pontosabb piaci belépési és kilépési pontokat találhatnak, növelve a nyereségüket.

Már több mint 330 millió token elkelt az ETFSwap (ETFS) folyamatban lévő előértékesítési körében, és sok más bálna is vásárol, hogy korán kihasználja a Solana ETF-ek bullish hullámát. Ezért, ha nem akarod kihagyni a lehetőséget, hogy milliós megtérülést érj el, érdemes most csatlakozni.

A LayerZero (ZRO) ígéretes

A LayerZero (ZRO) egy másik Ethereum DeFi platform, amely segíthet a kripto befektetőknek kihasználni a Solana ETF-ek bullish hullámát. Ez egy Ethereum-alapú technológia, amely lehetővé teszi a decentralizált alkalmazások számára az adatok mozgatását a blokkláncon, egyedülállóan támogatva a cenzúra-ellenálló üzeneteket az immutábilis okosszerződések révén. A LayerZero (ZRO) követi az ETFSwap (ETFS) nyomdokait, mivel DeFi ökoszisztémája elősegíti a Web3 funkcionalitásainak fejlődését.

Nem csoda, hogy a nagy DeFi szakértők a LayerZero (ZRO)-t is felvették befektetési figyelőlistájukra, mivel a saját ZRO tokenje várhatóan nagyot fog nőni a Solana ETF-ek jóváhagyása esetén. A LayerZero (ZRO) befektetése okos döntés lehet, hogy kihasználjuk a közelgő bullish hullámot.

efts előértékesítés

Aave (AAVE) vezető kölcsönzési protokoll

Az Aave (AAVE) is szerepel a top három Ethereum DeFi platform között, amely kihasználhatja a közelgő Solana ETF-ek bullish hullámát. Egyedülálló nyílt forráskódú protokolljával bekerült a kripto főáramba, és saját AAVE tokenje népszerű a nagy kripto kereskedők és befektetők körében.

Az Aave (AAVE) ökoszisztémájában a felhasználók nem letétkezelő likviditási piacokat hozhatnak létre, hogy kamatot keressenek a kölcsönzésen és eszközöket kölcsönözzenek változó vagy stabil opciókkal. Az Aave (AAVE) már most pozitív ármozgást tapasztal, amelynek piaci kapitalizációja közelít az 1,5 milliárd dolláros határhoz – most beszállni jó döntés lehet.

A Top 3 DeFi Ethereum platform összegzése

Az ETFSwap (ETFS), Aave (AAVE) és LayerZero (ZRO) ökoszisztémái mind előmozdítják az okosszerződések és DeFi funkcionalitások működését a Web3 térben. Így saját tokenjeik maximálisan profitálhatnak a Solana ETF-ek bullish hullámából.

Az ETFS token bizonyult a legjobb választásnak a Solana ETF bullish hullámának kihasználásához, mivel tokenizált ETF ökoszisztémája várhatóan túlszárnyalja a LayerZero és Aave DeFi platformokat. 0,01831 dolláros áron most van a legjobb lehetőség a belépésre, hogy milliós hozamokat érhess el.

További információkért az ETFS Előértékesítéséről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítési oldalára

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***