Top 3 gaming altcoin, aminek az árfolyama felrobbanhat 2024-ben

A kriptopiac virágzik, az altcoinok, a részvények és a Bitcoin BTC Price BTC Price mind növekedést mutatnak, még a kamatlábakkal kapcsolatos aggodalmak ellenére is. Ez a kriptókba vetett erős bizalmat tükrözi. A Bitcoin stabilitása és az altcoinok növekvő értékei egy diverzifikálódó piacot jeleznek. A 2024-es potenciális növekedés szempontjából három játék altcoin emelkedik ki. A három jelölt a blokkláncot felhasználva forradalmasíthatja az iparágat, miközben egyszerre két jövedelmező piacot csapol meg.

🚀 Felfelé ívelő pályán a ScapesMania!🚀

A ScapesMania egy hihetetlen utazáson megy keresztül. A kripto-játék projekt már összegyűjtötte a szükséges pénzeszközöket, hogy a piacra lépve készen álljon a terjeszkedésre. Bár az összegyűjtött több mint 6 millió dollár vagy a kriptobálnák több mint 20 000 dolláros befizetései papíron lenyűgözőnek tűnnek, ezek csak számok. A projekt sikerének igazi szívverését a több mint 60 000 fős, élénk és szenvedélyes közösség adja.

Ez nem csak a pénzről szól, hanem a közös jövőképről, az aktív részvételről és a DAO irányításáról. Mindig is a tulajdonosok kezében volt és lesz a hatalom.

>>> Csatlakozz most a hivatalos weboldalon! <<<

Fejlesztés a növekvő GameFi térben

A jövő kivételesen fényesnek tűnik, különösen a ScapesMania ígéretes GameFi niche piacát figyelembe véve. Az előrejelzések szerint 2030-ra ez a terület meghaladja majd az elképesztő 614,91 milliárd dolláros határt. A határ elérésekor a ScapesMania várhatóan a gyorsan fejlődő piac élvonalába fog tartozni.

A ScapesMania nem tervez pihenni, és mindig újabb lehetőségeket keres a terjeszkedésre és fejlődésre, mivel ezen a piacon napról napra sok ígéretes lehetőség nyílik. Van egy közelgő TGE, amit nem érdemes kihagyni, ezért érdemes a memóriánkba vésni az időpontot. 2024. február 26. – 2024. március 09.

Emellett a projekt vezérigazgatója egy nemrégiben tartott kérdezz-felelek alkalomkor felvázolta a stratégiát egy élvonalbeli blokklánc-szerencsejáték ökoszisztéma kiépítésére. A folyamat során nem hagynak figyelmen kívül egyetlen részletet sem. A kezdeti koncepciótól a végső termékig, beleértve a célközönséggel való tesztelést, az eredmények elemzését és a fokozatos változtatásokat. Ez, valamint a visszavásárlási, égetési és stakelési mechanikák a holdra repíthetik a tokent.

A ScapesMania legjobb része 2024-ben

De most jön a legjobb rész. Ha lemaradtál az elővételről vagy a nyilvános értékesítésről, ne aggódj! Ez csak a kezdete a projekt sikeres útjának. Készülj fel a csatlakozásra, mert amint a ScapesMania listára kerül, lehetőséged lesz csatlakozni a projekthez, hogy learathasd a potenciálisan lehetséges jutalmakat.

Valójában a csatlakozás ebben az időben még előnyösebb is lehet, mint a korábbi eladások során. Miért? Mert akkor lépsz be, amikor a jövőkép tisztább, a lendület erősebb és a lehetőségek nagyobbak, mint valaha. Ráadásul a lehetséges hozamod exponenciálisan megnőhet, mivel könnyebb nagyobb összeggel beszállni egy listázott projektbe, mint egy előértékesítésbe.

Scapesmania gomb

Xai (XAI): Egy új versenyző a játék arénában

A Xai (XAI) jelentős, a játékközösséget célzó belépővel érkezett a kriptopénzek piacára. Az érme gyorsan meghaladta az 1,20 dollárt, mielőtt enyhe visszalépést tapasztalt volna. Az érme az Arbitrum Layer-2 platformon alapul. Gyors és hatékony tranzakciókat ígér a játékbeli tárgyak kereskedelméhez, a magas díjak és a lassú tranzakciós idők terhei nélkül. A nyílt és decentralizált hálózattal a Xai (XAI) célja, hogy a játékosok is beleszólhassanak a fejlesztésbe és az irányításba.

A Xai (XAI) árfolyamára vonatkozó előrejelzések optimisták. Az előrejelzések szerint 2024-ben az árfolyam elérheti az 1,62 dollárt. Más előrejelzések még ennél is optimistábbak, egyes elemzők 2025-re 1,88 dolláros árat jósolnak, 2030-ra pedig jelentős ugrással 5,47 dollárt. A Xai (XAI) potenciális növekedési pályáját a játékközönség lelkes fogadtatása és az alapul szolgáló platform technikai előnyei határozzák meg.

Decentraland (MANA): A virtuális valóság blokklánc úttörője

A Decentraland (MANA) az Ethereum ETH Price ETH Price blokklánc által működtetett Metaverse és NFT szektorok vezető szereplője. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy virtuális földet vásároljanak, építsenek és pénzzé tegyék, a Decentraland (MANA) digitális tokenjével. A platformon jelentős földeladások és növekvő események történtek, ami hatással lehet az árfolyam jövőbeli alakulására.

A Decentraland (MANA) ára 2024 végére potenciálisan elérheti az 1,31 dollárt, a 2025-re és az azt követő évekre vonatkozó előrejelzések pedig folyamatos növekedést jósolnak. 2030-ra a Decentraland (MANA) ára akár 6,17 dollárra is emelkedhet, ami tükrözi a Metaverse iránti növekvő érdeklődést és a platformban rejlő lehetőségeket.

Következtetés

A kriptopiac felfelé ívelő trendje, amely az altcoinok növekedésében és a Bitcoin (BTC) stabilitásában mutatkozik meg, növekvő bizalmat tükröz. Az olyan játék altcoinok, mint a ScapesMania ígéretesnek mutatkoznak 2024-ben, mivel a sikeres eladásokat követően hatékony marketing és közösségi szerepvállalás révén megfelelő pozíciót biztosítottak maguknak az alkalmi játékok piacán.

Oldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***