Top altcoin trend: főbb kriptovaluták és mémérmék

A BTC Price BTC Price 71 000 dolláros szintre emelkedett. Ez a jelentős emelkedés egyidőben következett be a brit Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (FCA) által elfogadott kriptopiacon jegyzett értékpapírok (ETN) bevezetésével. Figyelemre méltóak a trendben lévő altcoinok is, köztük a főbb kriptók és mémérmék, amelyek a kriptotér változó dinamikáját tükrözik. A Bitcoin növekvő elfogadottsága és a különféle kriptovaluták felemelkedése szemléletes képet fest a pénzügyi helyzet folyamatos átalakulásáról.

A BlastUP előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt, a következő nagy lehetőség a kriptopiacon

BlastUP, a Blast elsőszámú induló platformja növekvő figyelmet váltott ki a kriptovilágban és néhány hét alatt több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze. Ez a projekt nagy dolog lehet, és egyre több korai befektetőt vonz, akik már felismerték a BlastUP potenciálját.

A BlastUP készen állhat arra, hogy sikert érjen el. A tervek szerint a Web3 eszközöket mesterséges intelligencia fogja támogatni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében. Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál a felhasználóknak.

Jelenleg a BlastUP negyedik előértékesítési szakasza zajlik, amely a legalacsonyabb áron kínálja a BlastUP tokeneket. Ha most 0,05 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, hatalmas kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg a BlastUP elővásárlás exkluzív előnyeit <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek. Beleértve a token értékesítéshez szükséges allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakelésen keresztül kamatot szerezhetnek.

Egy egyszerű küldetést követve, miszerint segítsék a blokkláncon induló vállalkozásokat gyorsabban fejlődni és több bevételt elérni, a BlastUP rendelkezhet a lehetőséggel ahhoz, hogy meghatározó erővé váljon. A projekt mögött álló csapat elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus terveik vannak, hogy egyedülálló launchpad platformmá váljanak a kriptotérben való könnyű és hatékony startoláshoz.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed és a tervek között szerepel egy MI IDO szűrő elindítása, startupokra szabott MI-eszközök fejlesztése és egy közösségi piactér létrehozása.

> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéséhez MOST a korai előnyökért <<

A Cardano (ADA) növekedést és rövid távú csökkenést is tapasztalhat a piaci változások hatására

A Cardano (ADA) jelenleg a 0,77 dolláros szint körül ingadozik, és a legközelebbi 0,75 dolláros ellenállási szint közelsége a 0,85 dolláros második ellenállás felé tolhatja. Ha az ADA nem szerepel az új Grayscale alapban, akkor jelentős lehetőséget teremthet, amennyiben ki tudja használni erős mutatóit. Például a MACD-t és az egyszerű mozgóátlagot mind a 10, mind a 100 napos időtávon.

Egy jól bevált alapból való kizárás azonban rövid távú potenciális visszaesést jelezhet. Ha a jelenlegi árfolyam nem tud kitartani, akkor az ADA visszahúzódhat a legközelebbi, 0,52 dolláros támaszszintre, vagy mélyebbre a 0,38 dolláros értékre is lecsúszhat, a semleges RSI és sztochasztikus indikátorok ellenére. A hosszú távú trend mindazonáltal felfelé irányuló növekedést sugall, amelyet a 100 napos egyszerű mozgóátlag támogat.

A Solana bikafutása, rövid távú potenciál vagy hosszú távú óvatosság

A SOL Price SOL Price pályáját értékelve egyértelmű, hogy rövid távú potenciál rejlik a bikás futamban. A jelenlegi 147,74 dolláros árfolyammal, amely meghaladja a legközelebbi 142,72 dolláros ellenállási szintet, akár 160 dolláros értékre is nőhet ha a trend nem változik. A megnövekedett kereskedési volumen, ahogyan azt a legutóbbi hírekben megfigyeltük, alátámaszthatja ezt a pozitív kilátást.

Azonban nem árt az óvatosság a Solana hosszú távú kilátásaival kapcsolatban. Az erős 10 napos és 100 napos egyszerű mozgóátlagok (137,54 $ és 100,11 $) ellenére potenciális visszaesés valószínűsíthető, a 100,87 $-os legközelebbi, vagy akár a 76,03 $-os második támaszszintre. Az érme gyors sztochasztikus RSI-je, amely “eladásra” utal, potenciális lefelé irányuló elmozdulást jelezhet.

Következtetés

Ahogy a kriptotér tovább fejlődik, dinamikus alternatív kriptovaluták és mémérmék jelennek meg változó potenciállal. Az olyan kriptovaluták, mint a Cardano, a Solana, a Dogecoin és a Shiba Inu, érdekes trendeket mutatnak. Azonban a BlastUP sikere, kiemelkedő lehet a Blast ökoszisztémájában. Az MI és Web3 eszközök integrálásának koncepciójával a BlastUP magas növekedési potenciált jelezhet. A hatékony startup-indítások biztosítása iránti elkötelezettsége miatt is, a piac egyik érdekes szereplőjévé válhat.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***