TOP altcoinok: június legjobban teljesítő altcoinjai és mémérméi

A piac teljes lendületben van, és 2024 már most jelentős nyereséget mutat, a június pedig még több izgalmat ígér. Bizonyos altcoinok és mémérmék erős potenciált mutatnak arra, hogy az élen járjanak. Merülj el a következő elemzésben, és fedezd fel, mely érmék lehetnek a legjobban teljesítő érmék ebben a hónapban. Ez a jelentés a következő nagy lehetőséget kereső rajongóknak és befektetőknek kíván útmutatást kínálni.

A CYBRO tokenelőértékesítésével egy kriptobálna radarjára került

A CYBRO egy új aggregátorplatform a Blast blokkláncon elért megnövelt kriptopénzjövedelmek számára, amely az ETH és a stabilcoinok nagyvonalú hozamáról híres. Fontos szerepet játszik a Blast ökoszisztémájában, segítve a felhasználókat abban, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből az előnyből. Jelenleg a CYBRO natív token az előértékesítésen mindössze 0,025 dollárért elérhető, ami elképesztő, 58%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 140%-os megtérülést biztosít.

Figyelemre méltó, hogy minden előértékesítésben résztvevő, aki ebben a szakaszban legalább 1000 dollárt fektet a CYBRO-ba, egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy növelje nyereségét a heti ETH jutalmakkal, amelyek a TGE után kivehetők. Az a pletyka járja, hogy egy ETH bálna vonzónak tartja az ajánlatot és azt fontolgatja, hogy vesz egy jókora adag $CYBRO tokent, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben. A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották ki az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai staking jutalmakban, exkluzív Airdropban, piactéri cashbackben, csökkentett kereskedési és hitelezési díjakban, valamint házon belüli biztosítási programban részesülnek.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig. Prioritásként kezeli a hozamok maximalizálását hatékony kriptotranzakciókkal. A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliód a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 140%-os hozamért!

Solana (SOL) árfolyamelemzés és jövőbeli előrejelzés

A Solana (SOL) jelenleg $153,32 és $181,13 között kereskedik. Az elmúlt hónapban 17,97%-ot, az elmúlt hat hónapban pedig 164,18%-ot emelkedett. A következő ellenállás 198,87 dollárnál van, a támasz pedig 143,23 dollárnál. Az olyan kulcsfontosságú mutatók, mint a 32,73-as RSI és a 17,75-ös sztochasztikus azt mutatják, hogy korrekciós mozgásban van. A 10 napos és a 100 napos mozgóátlagok közel vannak, ami a következő mozgás előtt potenciális stabilizálódást jelez.

Bonk kriptoárfolyam áttekintés: Kitörés vagy bezuhanás?

A Bonk (BONK) árfolyama jelenleg $0,00003 és $0,00004 között mozog. Az 1 hetes árfolyamváltozás 10,02%-os csökkenést mutat, de az elmúlt egy hónapban 24,37%-kal megugrott. Hat hónap alatt 399,66%-os impozáns emelkedés volt tapasztalható. Az RSI 33,70-es értéken áll, ami azt jelzi, hogy a túladott terület közelében van. A sztochasztikus 20,96-os értéke szintén potenciális túladást jelez. A MACD szint -0,0000005, ami korrekciós fázisra utal.

Blur (BLUR) kriptoárfolyam áttekintés és előrejelzés

A Blur (BLUR) jelenleg 0,37 és 0,51 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten 11,88%-ot esett, ami korrekciós mozgást mutat. Az ellenállási szint 0,56 dollárnál van, a támasz pedig 0,29 dollárnál. A 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok közel vannak egymáshoz, ami stabil trendre utal. Az RSI 43,21, ami arra utal, hogy nem túladott. A jövőre nézve a BLUR a jelenlegi ársávon belül maradhat, enyhe ingadozásokkal. Az általános trend inkább korrekciósnak, mint impulzívnak tűnik.

Shiba Inu (SHIB) árfolyamáttekintés: Elemzés és előrejelzés

A Shiba Inu (SHIB) jelenleg 0,00002282 és 0,00002632 dollár között kereskedik. Az érme 1 hetes árfolyamváltozásának mértéke -3,15% és 1 havi árfolyamváltozásának mértéke 6,54% volt. Az elmúlt 6 hónapban a SHIB ára 163,63%-ot emelkedett. A 32,09-es Relatív Erősség Index (RSI) és a -0,000000213-as MACD szint azt jelzi, hogy az árfolyam korrekciós mozgásban van. Az ellenállás a 0,00002833 dollárnál van, a támasz a 0,00002133 dollárnál.

Következtetés

A SOL, a BONK, a BLUR és a SHIB rövid távon kevesebb potenciált mutat. A hangsúly a CYBRO-ra helyeződik át, egy egyedülálló earn piactérre, amely a Blast blokklánc natív hozampotenciálját használja. A 2024 második negyedévére tervezett indulással a CYBRO lehetőséget kínál a korai befektetőknek, hogy a CYBRO token előértékesítésben való részvétellel kedvező feltételekkel csatlakozzanak.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***