Továbbképzés a blokklánc technológia területén – 3 lehetőség a tanulni vágyóknak

A kriptopénzek elterjedésével egyre nagyobb az igény a megfelelő továbbképzés és oktatás révén megszerezhető használható tudásra.

A blokklánc technológiának számtalan felhasználási módja van, a technológia forradalom a szemünk előtt megy végre. Nem csoda, hogy egyre többen keresnek olyan képzéseket, ahol a technológiában mélyülhetnek el. Itt van három képzés, mely egyike a leghasznosabbaknak.

  1. MSC a Cipruson

A Nicosiai Egyetem master programjában évek óta lehet a digitális pénzekről tanulni. A képzés során a kriptopénzek mellett a blokklánc technológiával is megismertetik a hallgatókat. Ráadásul az egyetem most részesült friss támogatásban a Ripple oktatási alapjából.

  1. CryptoZombies

A CryptoZombies 7 fejezetből álló kurzusa segít elsajátítani a blokklánc programozáshoz szükséges alapokat. Az intuitív tanfolyamon az ethereum mögött álló Solidity programnyelvet tanulják a diákok. Amellett, hogy ez a nyelv manapság az egyik legkeresettebb tudás a munkáltatók között, a tanulók a kurzus végére a saját ethereum játékukat is elkészíthetik.

  1. BitcoinTalk

Ahogy nő a kriptoközösség, úgy lesz egyre nagyobb és nagyobb a BitcoinTalk fóruma is, mely remek forrás a tanulni vágyóknak a blokklánc világ felfedezésére. A fórumon lehetőség nyílik az interakciókra, így akár közvetlenül is lehet kérdezni a fejlesztőktől. Beginners and Help szekció pedig kifejezetten a kezdőknek ad segítséget és tanácsot.


🤬 Cenzúramentes eszmecsere: https://www.facebook.com/bitcoinbazis/
📰 Értesülj azonnal a friss hírekről: https://t.me/bitconbazishirek
🦅 Csipogj ránk itt is: https://twitter.com/BitcoinBazis
🔰 Kezdőknek: https://www.bitcoinbazis.hu/utmutato/

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.