A tőzsdetokenek többsége alulértékelt, véli egy új jelentés

A TokenInsight friss jelentése szerint a megnövekedett elsődleges és másodlagos piaci aktivitás közepette jó befektetési lehetőséget jelenthetnek az úgynevezett tőzsdetokenek.

A tőzsdetokeneket értékel beszámolójában a blokklánc és kriptopénz elemző cég arra a következtetésre jutott, hogy a “legtöbb tőzsdetoken alulértékelt” aktuális árfolyamaikon. A konklúzióhoz a tokenek égetési (vagy megsemmisítési) árarányát, ár/bevétel arányt és más alig ismert metrikát használtak az a célár meghatározásához.

Vizsgálták a Binance coin (BNB), Huobi token (HT), OKEx token (OKB), FTX token (FTT), KuCoin shares (KCS) és a Bitfinex Leo tokenjét (LEO), a kevésbé ismert HBTC token (HBC) és BitMart token (BMX) mellett.

A BitMart BMX és a Bitfinex LEO tokenjét leszámítva az összes token alulértékelt.

Például a Binance coin célárfolyama 20 – 22 dollár között kellene hogy legyen, ami 15 – 25%-kos extra erősödét jelentene az aktuális ~17$ árfolyamról. A jelentés kiemeli, a BNB komoly piaci versenyző, ami “lényeges piaci erőt képvisel globálisan növekvő kitettséggel Kínában is.”

A Huobi tokenje még ennél is rózsásabb képet ábrázol, célárfolyamát 6.28 – 6.94 dollárra teszi a jelentés, ami további 40% árfolyam erősödést jelentene.

Kiderült az is, hogy a tőzsdetokenek magas korrelációt mutatnak BTC/USD kereskedési párral, ami nem akkora újdonság, hiszen több másik elemzőcég is konfirmálta, hogy az altcoinok többsége magasan korrelál a bitcoinnal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük