KuCoin közlemény: Traxia token (TMT) hivatalosan listázásra került a KuCoin tőzsdén, kereskedés 15:00 órától

A KuCoin kriptotőzsde a kriptokereskedők és globális likviditás szolgáltatók korszerű platformjaként definiálja magát. A könnyen és zökkenőmentesen használható kereskedelmi funkciói kényelmes kereskedést kínálnak. A cég 24/7-es ügyfélszolgálattal rendelkezik a felhasználók kérdéseinek megválaszolására.

A cég a mai napon egy újabb token, a Traxia (TMT) listázását kezdi meg, ami a Cardano blokkláncán készült decentralizált kereskedelemfinanszírozási ökoszisztéma lesz.

A Traxiáról

A Traxia egy blokklánc alapú projekt, amelynek célja egy nyílt és decentralizált ökoszisztéma létrehozása a kereskedelemfinanszírozás globális szintű javítása érdekében. A nyílt blokkláncot és informatikai architektúrát összekapcsolva egy új kereskedelemfinanszírozási ökoszisztéma kialakítását kívánja létrehozni. Segítségével a vállalkozások automatikusan végrehajtott okos szerződéseket és önálló digitális szerződéseket tudnak létrehozni, amelyek valós időben hajtják végre az utalásokat szinkronizáltan az áruk mozgásával az ellátási láncukon.

A Traxia platform tokenizált hozzáférést igényel

A tagsági elven működő modell két különböző típusú hozzáférést tesz lehetővé:

  • hozzáférést biztosít az ökoszisztéma kibocsátási és listázó szolgáltatásához
  • tagsági díjat számol fel tranzakciónként Traxia Membership Tokenben (TMT) aktuális piaci áron miután a kibocsátás és listázás megtörtént.

A Traxia csapat:

A Traxia token (TMT) listázás részletei:

Traxia (TMT) mostantól elérhető a KuCoin tőzsdén.

Támogatott kereskedési párok: TMT/BTC és TMT/ETH.

A letétfogadási és kereskedési menetrend a következő:

TMT letétek fogadása: 2018. június 14., 15:00 órától

TMT vásárlási megbízások fogadása: 2018. június 14., 15:30 órától

TMT eladási megbízások fogadása: 2018. június 14., 16:00 órától

TMT kifizetés: 2018. június 14., 15:00 órától

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett hivatalos közlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük